Şimdi Ara

yumurtasunger.net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yanmaz Piramit Sünger
    Akustik Yanmaz piramit Süngerler : piramit kale forumlu ( piramit kabı tipindeki ) akustik malzemelerden olan yanmaz viyol köpükler yüksek yankı ve ses akustiği için ideal çözüm üreten profesyonel bir yalıtım izolasyon malzemesidir.Y.B Piramit Süngerhttp://www.yumurtasunger.net Akustik Yanmaz Sünger Köpükler : Akustik ürün gamında işin başlangıcı niteliğinde olan yanmaz süngerler, rulo ve düz plaka olarak üretilmektedir.Hem akustik değerleri yoğun ve üstün özelliklerde olan bu ürün, yanmazlık sertifikasıylada endüstriyel alanlarda güvenilir bir izolasyon malzemesi olmakla genel kullanıma uygun bir yalıtım malzemesidir .
    Akustik Yumurta Sünger
    Akustik Yumurta Yanmaz Sünger, ( Firend ) Akustik Süngerler : Sena Foam ® Akustik yanmaz süngerler, Yanmazlığın önemli olduğu alanlarda, akustik çözüm sağlayan alev almaz sünger köpük ürünlerine denir.http://www.yumurtasunger.net 1000 mm ile 2000 mm ( 100 cm x 200 cm ) kadar istenilen ebadda ve yoğunlukta üretilebilen yanmaz akustik sünger köpükler Firend ; BS476: class 0, Uni 9175:2008 M1 sertifikalarına sahiptir.Yumurta, piramit, labirent ve special ve melamin basotect profillerine sahiptir.Akustik yanmaz süngerler ayrıca kadife kaplama ile renklendirilmektedir.

    Akustik Viyol sünger
    Akustik viyol Süngerlerin Özellikleri : Akustik yalıtımda mükemmellik ve Gürültü kontrolü ! Yumurta katonu profil yüzeyi ve bu akustik köpük panellerinin mikro gözenekli yapısı, hava partiküllerini yavaşlatılır ve ısı enerjisine dönüştürülebilir.http://www.yumurtasunger.net Bu akustik yumurta sünger, derzli klasik köpük emiciler arasında yer alıyor ve son derece çok etkili bir akustik malzemedir.

    yanmaz yumurta sünger
    Yanmaz Yumurta ( Viyol ) Süngerlerin Kullanım Alanları : Akustik Düzenleyici Genel Olarak Müzik Odası Dairenizin Duvarlarında Dairenizin Tavanında Stüdyolarda Disko Ve Barlarda Jeneratör Odalarında Kompresör Odalarında Yatlarda Sağır Oda Yapımında diş hekimlikleri cafe restorant gibi yerlerde ses dengelemek aaçlı kullanılan polistiren bir malzemedir.Akustik Sünger.Yumurta Sünger Fiyatları.Akustik Sünger Fiyatları.Bondeks Sünger Fiyatları.Yanmaz Sünger Fiyatları.Piramit Sünger Fiyatları.Bondeks Sünger Fiyatları.http://www.yumurtasunger.net Bondex Sünger Fiyatı.Ses Yalıtım Süngerleri Fiyatı.Ses İzolasyon Süngerleri Fiyatları.Ses Yalıtım Malzemeleri.

    Yumurta Sünger
    Akustik Yumurta Sünger Ürün Tanımı: Mükemmel ses yutma (Tutma ) özelliği sayesinde ortamdaki sesin, dengeli biçimde emilmesini sağlar. Küf tutmaz nemden etkilenmez. Ortamdaki akustiği sağlayarak yankılanmayı engeller.Özel Fırınlarda yüksek derecelerde reaksiyondan geçirilerek yanmazlık formu kazandırılın bu ürün, ayrıca dış yüzeyine ince homojen filim tabakası kaplanarak yağ çekme ( motor dairelerinde idealdir.)özelliği ortadan kaldırılmıştır.Bu Sayede makine içine rahatlıkla kullanılabilmektedir.Ürünlerimiz Standart Andazit Gri ( Siyahımsı Koyu Gri ) Olarak Üretilip depolarımızda stok edilmektedir. Talep Doğrultusunda İstenilen Renkte Üretimi Yapılabilmektedir. (Renkli Yumurta Sünger İmalatımız Minimum 50 M² ve Üzeri İçin Geçerlidir.)http://www.yumurtasunger.net Yumurta Sünger Üretim Ebadlarımız : 100 cm x 100 cm Kalınlık : 4 - 5 - 6 - 7 cm dir







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.