Şimdi Ara

YUMATU IQ SERİSİ HBO POLSAT HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar

    Yumatu IQ da 12265 v 27500 hotbirdde hbo2 kanlı hariç 2 hbo kanlındada görüntü bozulması var sbebei şahanesi nedir acep?Bunlar dışında cihaz gayet güzel.Yani fiyat/performans oranı iyi..Bu sorunada çare bulunursa gayet memnun edici kalitede bir cihaz ustalara sesleniyorum.Aynı sıkıntıyı yaşayanlarda yazarsa firmaya ilettelim bu sorunu.



  • turkeyforum adlı forumda bu cihazin sayfasi var, orda da okuyabilecegin uzere bu model sahibi herkes aynı problemden muzdarip.
    Yetkililer her ne kadar yazılımsal bir problem oldugunu soyleseler de konu hakkında bir iyileştirme yapılmadı, şikayetler yogun.
  • en yeni yazılım varsa atın ondan sonra tekrar bakın aynı hata oluyormu.
    orjinal yazılımlarıda deneyin emu haricinde
  • yaw turkey forumda yazdım kardeşim sesimizi duyuralım fabrikaya diye bu şikayeti olanlar buraya yazsınlarda toplu halde bildirelimde buna çözüm bulunsun dedim.Haydut nikli bir admini var oranın bana burda isyan çıkaramazsın bir markayı karalattırmayız dedi.Benim kimseyi karalamak gibi bir şeyim yok bir hata gördüm cihazda sesimizi toplu halde çıkaralımda fabrika şu sorunu halletsin diye ayrıca orijinal yazılımda emu bulunmadığı için adı geçen kanllar şifreli olduğu için görüntü görmek imkansızdır.Dolayısıyla hatayı görmek imkansızdır.Yalnız iş inada binecek Türkiye Cumhuriyetinde YUMATU IQ serisini yerin dibine sokacağım.İnanılmaz aşırı inatçıyımdır iş inada binmeye görsün YUMATU satışlarını mahvederim.Artı Turkeyforumdaki haydut nikli admin var orda bana illegal isteklerin var diyor kendi ni,ki ne demek haydut ???
    Başlı başına kendisi haydut buradanda sesleniyorum turkeyforuma girmeyin üye olmayın demkratik ortam yok en ufak sebeple sudan sebeplerle banlıyorlar orda tam bir saddam rejimi var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratksk -- 18 Mart 2008; 13:19:58 >




  • Arkadaşım şikayetini nasıl yapacaksın ? Hakim bey ben ucreti izlenen bir paket programı yasal olmayan yollardan emu key ile izlemeye çalışıyorum ama yasal olmayan yollardan yumatu iq ile izlemeye çalışırken sorun çıkarıyor mu diyeceksin ? urunun kullanım kılavuzunda sana boyle bir hizmet vaadediyor mu ?
  • http://video.google.com/videoplay?docid=-2634825938715386050 videosu burada birisi yüklemiş bakın seyredin unpop dostum her cihaz müşteriye emu sayesinde satılır yasal kça kişi izliyor söylermsiin bana lütfen biraz farkında olalım bazı şeylerin yumatu emusuz yazılımla kaç cihaz satar.???Lütfen mantıklı olalım.Belçike gibi bir ab ülkesinde bile bütün millet yayınları emu ile izliyor.Siz aydamı yaşıyorsunuz acaba?İşte hiçbirşeyin farkında değilsiniz bu sıkıntı emudan değil cihazın kanalı açmasında yazılımsal yada donanımsal bir sorun varki o kanalda görüntü bozulması oluyor.Ben emudan olduğunu iddia etmiyorumki.Zaten hangi enayi gidipde sizin dediğiniz gibi mahkemeye müracaat eder.Bizim sıkkıntımız emu değil sadece vede sadece hotbirdde bu frekansda yapıyor.Ayrıca kraldan fazla kralcı olan aşırı legaliteyi savunanların bile aşırı bir illegalite tutkuları olduğu bilinen bir gerçektir.Mahkemedeki hakim amcaya gelince merak etme onunda evinde receiver vardır ved e onunda cihazı 2 mb dır vede oda emu kullanıyordur hiç kuşkun olmasın hatta bir hakim receiverini gönderip yazılım yükletmişti önce reddettik çünki mübaşir getirmişti.Sonra telefon edip yükleyin dedi hakim amca.Yani bunu sonuçta herkes kullanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratksk -- 18 Mart 2008; 15:00:29 >




  • bu konuları fazla uzatmaya gerek yok .. emu demek zaten iilegal demektir. garantiside yoktur.
  • Cihaz alırken reklamında yaptığı yok şu kanalları çözer yok şunları izlersiniz laflarını sonsuza dek olacakmış şeklinde düşünmemek gerekiyor.Zaten güzel yurdumda garantili malları almanın bile çok garantisi yok ki o cihazların olsun..
  • hbo kanlaındaki problemin sebebi şahanesi anlaşılmış bulunmaktadır.Ali M3329 B1 cpu sunda bulunan bir bug(sorun)dan kaynaklanmakta olduğunu yaptığım araştırmalardan anlamış bulunmaktayım.Cihaz bu sorun haricinde fiyat/performans olarak gayet iyi görünüyor.Kart paylaşımını rs232 port üzerinden yapmaktadır pek sağlıklı olmamakla birlikte serverin hızı ve kapasitesi ile doğru orantılıdır.90-100 ytl ye şunlar izlenmektedir.

    freex1-freex2 tv auto
    freextv delight auto
    xdreamtv auto
    sex view tv auto
    tps multivizyon auto
    polsat auto
    premiere world Astra auto

    auto ibaresi şifresi değiştiğinde tekrar bulması anlamındadır.
  • bu fiyata 65 -70 ytl ye göre performansı çok iyi
    YUMATU IQ serisi yazılım destegi iyi............
  • quote:

    Orjinalden alıntı: muratksk

    hbo kanlaındaki problemin sebebi şahanesi anlaşılmış bulunmaktadır.Ali M3329 B1 cpu sunda bulunan bir bug(sorun)dan kaynaklanmakta olduğunu yaptığım araştırmalardan anlamış bulunmaktayım.Cihaz bu sorun haricinde fiyat/performans olarak gayet iyi görünüyor.Kart paylaşımını rs232 port üzerinden yapmaktadır pek sağlıklı olmamakla birlikte serverin hızı ve kapasitesi ile doğru orantılıdır.90-100 ytl ye şunlar izlenmektedir.

    freex1-freex2 tv auto
    freextv delight auto
    xdreamtv auto
    sex view tv auto
    tps multivizyon auto
    polsat auto
    premiere world Astra auto

    auto ibaresi şifresi değiştiğinde tekrar bulması anlamındadır.


    Şu gerçek bu fiyata sundukları çok iyi.2-3 katı maddi değere sahip biçok reaceverda bu hizmet yok...




  • bu hbo daki ufak sorunu da bir patch yardımı yla aşılabilir sanırım bunun dışında cihaz gerçekten fiyatına göre oldukça iyi plasma ve lcd ye scart üzerinden yuv sinyali bile veriyor.denedik görüntü ciddi şekilde iyi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: muratksk

    bu hbo daki ufak sorunu da bir patch yardımı yla aşılabilir sanırım bunun dışında cihaz gerçekten fiyatına göre oldukça iyi plasma ve lcd ye scart üzerinden yuv sinyali bile veriyor.denedik görüntü ciddi şekilde iyi

    Görüntüyü soracaktım cevabını vermişsiniz.Böyle olunca ballı börek diyebiliriz.
    Yine de sorayım goldmasterın görüntü kalitesine göre nasıl?
  • Arkadaşlar Yumatu IQ nun şuanda satılan ürünlerdede aynı sorun devam ediyormu? Sadece o kanalı izlerkenmi sorun yaratıyor? Diğer kanallarda problem varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.