Şimdi Ara

Yüksek ses müzikten ceza? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
17.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Haftada bir gün Cimer'e şikayet yazıyorum, yüksek müzikle seyreden otomobiller ile ilgili olarak. Hatta iki üç şikayetimde periyodik muayenede ağır kusurlu sayılmalarını önerdim.

    Balkonda oturamaz olduk ailecek, ben evimde gürültüden uzak şekilde oturamayacak mıyım? Resmen konser yerine dönüyor sokaklar, caddeler. Medeniyet herkese saygılı olmayı, kimseyi rahatsız etmemeyi gerektirir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaygerya

    sayenızde bilgisizliğimin farkına varıp aydınlandım. teşekkür ederim, keşke yazacak bişeyiniz de olsaydı bir tık daha fazla bilgilenirdim.



    Alıntıları Göster

    Yazmak mesele değil. Mesele yazmanın anlamı var mı yok mu. Siz yazdığınızı önce tekrar okuyun Polisin yine ceza yazamayacağına eminseniz ben o zaman cevap yazarım.

  • Aracında yüksek sesle müzik dinlemek isteyenler neden camlarını açıyor ki?...Halbuki tüm camlar kapalı olup son ses içeride kendisi dinlese daha çok zevk alır... 

  • herkes kibar mesajlar yazmış ama, gece son ses müzikle geçenlere dümdüz kayıyorum ailesindeki tüm fertlere. bundan daha kibar yazamazdım malesef

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşüncesiz beyinsizler bunu yapanlar genelde modifiyeli zupaçi arabaları aklı sıra kızlara hava attığını sanıyor kodumun kenar mahalle apaçileri




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 9 Mayıs 2021; 1:1:14 >
  • Sokağa çıkma yasağında bile gece bangır bangır müzik açıp geziyor herifler.Mahallemize geceleri gelen kırmızı bir şahin var hele,farlar bembeyaz araç yere yapışık gidiyor tüm camlar açık ve müzik öyle böyle degil son ses açık.Adam gelip 2 bina öteden dönüp tekrar geçiyor,bunun heralde o önünde biraz beklediği binada musallat olduğu bi kız var ve o yüzden bunu yapıyor.Herkes camdan çıkıp ana avrat sövüyor ama adamın umrunda değil.Gece sessizliğinde son ses arabeskle uyanmak tam işkence 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir insan annesine karısına küfür edilmesinden neden zevk alır anlamıyorum. Bildiğin trafik magandası bunlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızmayında iyi olmuş :D

  • insanın oturup iki çift düzgün konuşacak bir fikri ideali hobisi veya bir yaşam görüşü olmayınca kendini insanlara fark ettirececeği tek şey elektrikçide ustaya taktırdığı cam kapı titreten ses sistemi oluyor. ve bu şekilde kadınların ona ilgi duyacağını vs sanıyorlar. bir tane bile kaliteli eli yüzü düzgün insana rastlamadım şu hanzoluğu yapan. bu tiplere ilgi duyan kadınlar da zaten haberlerde gördüğümüz kadın cinayetlerine kurban giden kadınların çoğunluğunu oluşturuyordur bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tofaşlısından, kamberli ies sarı hondalısına, çakal kasa bmw'lisine Onca serseri apaçi tanıdığım var, ama yüksek sesli müzik dinleme yüzünden ceza yiyen arkadaşım öğretmen bi kızcağızdı. Bu araba arıyordu, onca "yaris, corsa al" diye ısrarımıza rağmen Kafasına "golf al" diye işletmişer, bu da her yeri kurcalanmış 9 numara filmli siyah bi apaçi golf almış. Tesisat bagaja sığmıyo, voltaj göstergeli çift kapasitörleri bize soruyo "ne işe yarıyo" diye.


    Neyse, bu kendi gibi bi arkadaşını da alıp gece yarısı araba kullanmayı deniyor, müzik açık, karakolun önünden on defa filan geçmişler, sonunda bütün emniyet seferber olup peşlerine düşmüş, dediklerine göre yolları felan kesmişler. yakalayıp arabadan indirince çok güldüler diyordu. cezayı döşemişler tabi.

  • Direk idam ederim benim elimde olsa beter olman dileğiyle


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt

    Yok öyle bir şey, polis isterse yüksek müzik yüzünden ceza kesebilir ki, kesiyor. Özellikle Ankara Kızılay'da görsünler affetmiyorlar.


    Zaten doğru bir karar.

  • Bu kodumun müziğini kendin dinliyorsun niye başkasına dinletiyorsun? İlgi çekmek yoksa birinin gelip komaya sokmasını mı istiyorsunuz?

    Lan kapat camını aç orta seviye müziğini dinle


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.