Şimdi Ara

Yüksek Hızda Sarsıntı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, 2014 model BMW 116i araca sahibim. Araç 120-125 km hızdan sonra titreme yapıyor. Sanki koltukla beraber zıplıyor gibi hissediyorum, bunun sebebi ne olabilir. Lastikçi ön iki tekerin balansını yaptı ama sorun düzelmedi. Direksiyonun sağa sola atma durumu yok bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam aksın biri yamulmuş olabilir. Bende daha önceden Lada da başıma gelmişti. Bi türlü balans tutmuyordu, tutsa bile bu sefer farklı hızlarda sorun kendini gösteriyordu. Birgün bakım da motor ustama sohbet esnasında bahsettiğim zaman "uzun olan aks bi darbe almış olabilir, söküp tornacıya gönderelim ufak bi yamukluk varsa düzeltebiliyor, düzelmeyecek gibiyse zaten para almaz" dediydi. Dediği gibi de çıktı, az bi yamukluk varmış düzeltti, sonra daha hiç sorun yaşamadım. Sorun gözle belli olmuyor bilginiz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anaconda41

    Hocam aksın biri yamulmuş olabilir. Bende daha önceden Lada da başıma gelmişti. Bi türlü balans tutmuyordu, tutsa bile bu sefer farklı hızlarda sorun kendini gösteriyordu. Birgün bakım da motor ustama sohbet esnasında bahsettiğim zaman "uzun olan aks bi darbe almış olabilir, söküp tornacıya gönderelim ufak bi yamukluk varsa düzeltebiliyor, düzelmeyecek gibiyse zaten para almaz" dediydi. Dediği gibi de çıktı, az bi yamukluk varmış düzeltti, sonra daha hiç sorun yaşamadım. Sorun gözle belli olmuyor bilginiz olsun.
    Sağol hocam, ustama söyleyeyim belki onunla alakalıda olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aks özellikle sağ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.