Şimdi Ara

Yüksek Elektrik Faturasına Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkesin bildiği gibi klimalar ortamı çok güzel soğutsa bile bu duruma alerjisi olan, rahat edemeyen veya elektrik faturasından şikayetci olan insanlar var.


    Tavan Vantilatörleri tam olarak burada devreye girerek klimaların saltanatını sallıyor. 1882 yılında amerikada icat edildiği günden bu yana kullanıldığı alanda ki kirli havayı doğal sirkülasyon oluşturarark uzaklaştırır ve durgun havayı hareket ettirdiği için serinlik hissiyatı sağlar.


    Yüksek Elektrik Faturasına Çözüm


    Tavan Vantilatörü almak istediğiniz zaman karşınıza bir sürü seçenek çıkıyor. Bunlar arasında dekoratif tasarımı olanlarlar, doğal ahşap kanatlı modeller, led aydınlatması olanlar vb. gibi bir çok özelliği olan düşük enerji harcayan ve ay sonunda faturayı şişirmeyen tavan vantilatörü var.


    Çünkü tavan vantilatörü bir ampülden biraz fazla enerji tüketir. Örnek vermek gerekirse ortalam bir tavan vantilatörü 30watt motor gücüne sahiptir ve bu değeri maksimum kullanımda harcamaktadır. Ancak altında oturduğunuzda çoğu insan en yüksek kademede çalıştırmayacaktır. Bu nedenle fazla enerji tüketiminin önüne geçilecektir.

    Yüksek Elektrik Faturasına Çözüm







  • Türkiyede asla tutmayan ve tutmayacak olan bir ürün,gerçekten bir vantilatörden ileri gidemiyor almak isteyenler bu sevdadan vazgeçsin tavan deliklerini boyacıya kapattırmak için uğraşmayın sonra :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.