Şimdi Ara

Yüklemelerin yarıda kalması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çoğu program yüklemelerinde kurulum yarıda kalıyor. Ya hata veriyor ya da kendiliğinden kapanıyor. Örneğin AVG antivirus yüklemek istedim, registery yazımlarından birinde hata vererek kapandı. Bugün bir HP yazıcı driver ı yüklemek istedim, yarıda kapandı, her denemem de de aynı şey oluyor.

    HP driver yüklemesinde yazılım kurulumunu başlattığı için de bu yükleme yapılmak sorunda. Bu yükleme tamamlanamadığı için sürücüler sadece microsoft yazılımlarının çıktı alabildiği bir halde kalıyor. (HP 5610 ALL IN ONE).

    Administrator ile oturum açmak istediğimde kullanıcı hakları benzeri bir hata veriyor ve oturum açmıyor. Güvenli modda açabiliyorum ancak orada da yükleme aynı noktada kapanıyor. Kullanıcı haklarını kontrol edip eski hallerine döndürebileceğim bir yöntem var mıdır?


    Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.



  • Walla bi format iyi gider diye düşünüyom :D Vista kullanan birisine format atmıstım her nedense ses kartı driverini işlemci chipset sürücüsü de kuruyor ve windows kendiside katıyor driver ayrıyetten orjin driver bu 3ü çakıstımı ne oldu artık winamp bile yükleyemiyordum.
    Driverlarını bi gözden geçir derim çakışma varmı.
  • Sorunun ram den kaynaklanabilir.
  • hydroacidz arkadışın dediği gibi ram da sorun olabilir anladığım kadarıyla windos dosyaları eksik olduğundan dosyalar tam kurulamıo
  • hmm... tamam teşekkürler arkadaşlar, RAM değiştirmeyi bi deniyecem... deneyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.