Şimdi Ara

Yük gemileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, bir kaç sene sonra askerliği falan yaptıktan sonra gemi adamı cüzdanı alıp yük gemilerinde çalışmak istiyorum ama kafama takılan bir soru var. Az önce youtubeden bir video izledim yük gemisi okyanusun ortasında fırtına dalgalar falanla yüzleşiyordu fakat yinede batmıyordu. Günümüz teklonojisinde gemilerin batması eskiye göre o kadar kolay değil galiba. Sizcede öylemi?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: EtkisizEleman95

    Selam arkadaşlar, bir kaç sene sonra askerliği falan yaptıktan sonra gemi adamı cüzdanı alıp yük gemilerinde çalışmak istiyorum ama kafama takılan bir soru var. Az önce youtubeden bir video izledim yük gemisi okyanusun ortasında fırtına dalgalar falanla yüzleşiyordu fakat yinede batmıyordu. Günümüz teklonojisinde gemilerin batması eskiye göre o kadar kolay değil galiba. Sizcede öylemi?

    taşıdığı yüke göre batar gemi eğer ambarında kuru yük varsa ve geminin diğer tarafına gecmiş ise dalgalar yüüznden gemi yan yatar ve batar...

    sana bir örnek vereyim babamın arkadaşlarının coğu yük gemisinde öldüler..

    şeker yüklediler kastamonudan karadenizde fırtınada şeker diğer tarafa kayınca battılar kurtulan olmadı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 13 Eylül 2014; 15:51:18 >




  • Üzüldüm... Fakat nedense hala gemici olmak istiyorum sizce gemide iş olanakları nasıldır çok ağır iş yaptırırlar mı? Her geçen sene rütbe atlıyorsunuz ve işiniz daha kolaylaşıyor diyorlar sizcede doğrumu bu? Maaş lar nasıl?
  • yük gemilerinde yada turist gemilerinde çalışan varmı arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.