Şimdi Ara

Yu-Gi-Oh Deck Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi diyeceksiniz bu konu açıldı falan filan :D ama böylesi görülmedi :D Amacım forumu canlandırmak ve biraz da bilgi vermek.
    Bu konuda isteyen her türlü deste hakkında soru sorabilir.
    Ben bikaç tane structure deck hakkında bilgi vereceğim.
    Zaman geçtikçe konu tabiki güncellenecek yani az olmuş falan demeyin sakın :D
    1-) Dragunity Legion-----> Yeni çıkan bir destedir. Genellikle yaratıkları ekleme kartı olarak kullanma üzerine kuruludur. Kullanımı kolay stratejisi çok bir destedir.Çok eğlencelidir.
    2-)Warrior's Strike------> Çok eski değildir. Destenin çoğu gemini yaratıklarından oluşur.(2 tane yaratık gemini değil :D)Çok eğlenceli rakip için de bir o kadar sıkıcı bir destedir.(Çünkü 1 tur içinde yapacağınız summonlar kullanacağınız efektler en az 5-6 turda yapılacak şeyler :D)
    3-)Rise of the Dragonlords------> İsmine bakmayın sadece bikaç kartı ejderha tipi :) İçindeki kartlar çok güçlü:) Ben bu desteye lordların destesi diyorum Feda için kullanılacak kart az olmasına rağmen bu yaratıkları çağırmak çok kolay :D Yani özel çağırım destesi :D Defansif oynayanlara kesinlikle tavsiye etmeyeceğim bi deste :D
    4-)Dark Emperor------> Çoğu kişi bu desteyi D.D. destesi olarak bilir. Karları oyun dışına çıkartma üzerine bir destedir. Kartlar çok güçlü olmamasına rağmen her türlü kartı oyun dışına çıkarttıkları için deste çok güçlü :D bence en güçlü structure decktir. :D :D



    Söylediğim gibi konu güncellenecektir..... Kesinlikle Alıntı Değildir.........
    Bu arada detelerle oynadım ve kendi düşüncelerimi yazdım siz de düşüncenizi söyleyin :D :D
    Son olarak lütfen destesini paylaşan arkadaşlar gerçekte var olmayan kartları sormayın mesela 'bende bi kart var Atk:21500 Def:25000 nasıl sizce' demeyin lüfen :)







  • teşekkürler bilgiler için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.