Şimdi Ara

YTÜ yaz okulu açılmıyor ! Bir de bi diferansiyel denklemler soru sayfası !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam herkese , bu yaz YTÜ'de daha önceki yıllarda açılan ve öğrencilerin umut kapısı olan yaz okulu açılmayacak . Yeni gelen rektörün radikal ve bana sorarsanız bir o kadar lüzumsuz uygulamalarından biri . Sonuçta umudu başka bir yerde aramak gerekiyor ve benim bir şekilde yaz okulundan Elektronik Devre Temelleri dersini almam gerekiyor birbaşka okuldan . YTÜ'nün kabul edeceği ve hala yaz okulu için başvuru süresi bulunan tercihen Muğla veya çevresinde , olmadı İstanbul veya Ankara'da bulunan üniversite var mıdır ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler . Bir de diferansiyel denklemler soru kağıdım var şunu bir iki çözebilecek varsa çok makbule geçer adım adım işlemle ^_^ YTÜ yaz okulu açılmıyor ! Bir de bi diferansiyel denklemler soru sayfası !!







  • Yaz okulu yönetmeliği değişti. Bana gelen maile göre üniversite ya yaz okulu açacak ya da bütünleme sınavı yapacak. YTÜ'de bütünleme var. Eğer üniversite yaz okulu açmıyorsa, o ildeki diğer üniversitelerden o yaz okulu alınabilir. Şimdi, öğrenci işlerine mail at ve bu durumu sor. Büyük ihtimal İstanbuldan bi okulda yaz okulu alabilirsin.

    Bir de ben siyaset okuyorum, dolayısıyla sorunu cevaplayamıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forbearing -- 25 Haziran 2017; 3:4:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için çok teşekkürler , önceki senelerde farklı ilden de alınıyordu o da değişti o halde :'( Dediğin gibi mail atayım o halde öğrenci işlerine bakalım yaz okulu olmayan bir okul olarak yaz okulunda geçmeyi kabul ediyorlarsa da saçma bir durum bana kalırsa hani madem edeceksin neden kaldırıyorsun yaz okulunu :'D
  • http://www.tde.yildiz.edu.tr/duyurular/Yaz-Okulunda-Ders-Alınabilecek-Üniversiteler/408



    Su listeden kendi bolumune uygun üniversitelerden ders alabilirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vigara kullanıcısına yanıt
    Hocam kralsın da bir sorum olacak şimdi , diyebilirsin ki okula neden mail atmıyorsun da buradan daha rahat bilgi alınıyor akış olarak . Şimdi benim alacağım ders elektronik devre temelleri yani fakültenin neredeyse ortak dersi , benim bölümüm kontrol ve oto. müh. ve sadece İTÜ'den alabilir denmiş ki İTÜ'de dersin kontenjanı çoktan kapandı . Dersin kodu KOM yani bölüm dersi olarak görünüyor ama dediğim gibi fakültedeki bölümlerin ortak dersi gibi . Bu durumları göz önünde bulundurarak elektrik mühendisliği ile anlaşmalı okullardan aynı dersi alsam sayarlar mı ?
  • sukru1492 S kullanıcısına yanıt
    diğer bölümler elektrik elektronik muh. de kabul etmiş ama kontrol etmemis bence sıkıntı yaratır. Guz döneminde alırsın. Nasilsa baska onkosulu oldugu dersler 2. Dönem. Yazını hiç etmeye degmez başka okuldan almak tabi repeat gibi bir durumun yoksa.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.