Şimdi Ara

Ölü KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
14
Favori
9.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • YTÜ Ceng 19 mezunuyum, şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bugün yine tercih versem ve puanım İTÜ-BOUN'a yetmezse yine YTÜ yazarım. Tuhaf bir şekilde bu sitede çok fazla yeriliyor ki çoğunlukla yakın puanlı belli başlı birkaç okulun öğrenci grupları tarafından yapılıyor bu dezenformasyon. YTÜ'nün elbette eksik noktaları var ancak Marmaradan veya Hacettepeden asla kötü bir okul değil ve İYTE, GTÜ gibi okullarla kıyaslanacak bir okul da değil. Yukarıda da belirtilmiş, reklam ve tanıtım işini pek beceren bir okul değil ne yazık ki.

  • Pineapple_89 P kullanıcısına yanıt

    Kulüpler vadisi projesi yeni rektörle ortaya atıldı ve şu anda inşaatı devam ediyor. Zaten kulüplere kullanmaları için yer veriliyordu ama sırf kulüpler için bir ekosistem oluşturulması kesinlikle kulüplerin verimliliğini arttıracaktır. Biz de görmek için sabırsızlanıyoruz 

  • kenshin17 kullanıcısına yanıt

    İYTE ve GTÜ'nün de bazı bölümlerinde gerçekten sıralamasına göre çok kaliteli hocalar mevcut ama olanaklar açısından istanbulda olmadıkları için bilgisayar mühendisliği gibi bir bölümde ytü'ye göre dezavantajlı kalıyor. itü ve ytüdeki Teknoparklar da özellikle bu sektör için iyteyi ve gtü'yü arkaplana itiyor.

  • Thurnusol Kağıdı T kullanıcısına yanıt

    En kısa zamanda görmek ziyaret etmek dileğiyle..

  • probiyotikcorba P kullanıcısına yanıt

    Sebebini yazın açık açık tartışalım. Hangi üniversiteli olduğunuzu yazarsanız arkadaşlar için yorumunuz değeri daha net belli olur 

  • akademisyenler hayatlarında ytü dışına çıkmamış %30 ingilizce dışında eğitim görmemiş ve ders anlatmamış. Bir anda %100 yapsan ne olur.

  • Thurnusol Kağıdı T kullanıcısına yanıt

    Birçok kere birçok insan yazdı zaten sebeplerini. Bu bölümde okuyorum değerini bu belirleyecekse yorumun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi probiyotikcorba -- 8 Ağustos 2021; 1:56:26 >
  • Erasmus olanakları çok iyiymiş.
    Ben Ege bilgisayar okudum, erasmusa yılda 6-7 kişi gönderirlerdi. Kalanlar avcunu yalardı.
  • probiyotikcorba P kullanıcısına yanıt

    Siz de üşsenmeyip bir zahmet bir kerecik yazın ki buradaki insanlara faydanız olsun. Bölümün eski bölüm başkanının adını söylerseniz de bu bölümde okuduğunuzu doğrulayalım. Lütfen üşenmeyip yazın burada insanların hayatlarını etkieleyecek tercihleri söz konusu.

  • Kaennn kullanıcısına yanıt

    konunun başındaki linkte akademisyenlerin yurtdışı tecrübeleri mevcut.

  • Forumdaki 3 5 dangalağın yazdığına bakıp tercih yapılmaz haklısınız. Ben gidip kendim konuşmuştum öğretim üyeleriyle tercih listemdeki okulların. Sağolsunlar ilgileniyorlar, tanıtım günleri olmadığı halde neredeyse hepsi.
  • ytü ve gtü neden karşılaştırılamaz? Gtü'nün neyi eksik? O da istanbulda sayılır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaennn

    akademisyenler hayatlarında ytü dışına çıkmamış %30 ingilizce dışında eğitim görmemiş ve ders anlatmamış. Bir anda %100 yapsan ne olur.

    Akademisyenler ytü dışına çıkmış. ne demek çıkmamış . Çıkmayan da var elbet . Çıkanda var. Tam kulaktan dolma bilgilerle gelinmemesi lazım. Tüm kadroyu tek tek açıp akademisyenleriin yök sisteminden ne yaptıklarına bakabilirsin nerede ne görev almış ne zaman almış ne yapmış diye. Akademisyerin geneli ytülü komple ytülü ama bu ingilizce seviyesi hakkında bilgi vermez . %30 ingilizce bölümde ileri seviyede ingilizce konuşan insan olması gayet doğal. Yüzde30 eğitimi aldın mı hiç bilmiyorum ben aldım . O yüzden sana şunu diyebilirim. Yüzde 30 ingilizce demek dersin yüzde 30u ingilizce demek değil. 240 akts ders var genelde toplam senin en az 72 aktslik dersi ingilizce almış olman gerek. Yani en az 72 krediye 3te birlik dersini ingilizce alman demek. Hani %30da hoca anlaşılmayan yeri insiyatif alıp türkçe tekrarlayabilir. %100olunca bu olmuyor . Ama o derslerin tamamı da ingilizce .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite3480 -- 8 Ağustos 2021; 9:17:39 >




  • Ben İTÜ’deyim bir arkadaşım bu yıl %30 İngilizce bölümde olmasına rağmen %80 ile mezun oldu. İstese daha da yüksek olurdu.
  • richardfeymanınsaçı kullanıcısına yanıt
  • hvl00 kullanıcısına yanıt

    aldığın ingilizce krediye bağlı istersen fizikleri matları olasılık dif gibi dersleri de ingilizce alarak bu yüzdeyi arttırmak elinde . ki matematiği iyi olanlar genelde ingilizce alıp çan üstüne çıkıp yüksek ortalama yapıyordu. muhtemelen yök dersleri türkçe olduğu için ve bitirme dersleri tek dil açıldığı için o şekilde gelmiştir. alabileceği derslerin çoğunu ingilizce almış

  • Aynen.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.