Şimdi Ara

YouTube, yeni reklam engelleme özelliğini test ediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
4.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • YouTube kendini bitirmeye çalışıyor tam acınası mahlukatlar bu YouTubeun başındaki herifler çamurda debeleniyorlar. Firefox'a uBlock kurdum reklam falan çıkmıyor Google da bir cacık yapamaz uBlock opensource millet habire geliştiriyor YouTube istediği naneyi yesin yine cözümünü bulurlar reklam meklam çıkmaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pskillercheto kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğiniz şahıs reklam izlediğiniz için de para kazanıyor. Adblock kullanıyorsanız da yine reklam görüntülenmiş olarak verilere geçiyor, yine para kazanıyor. Siteye hiç girmeyin, yoksa her şekilde birilerini zengin ediyorsunuz.

  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

    sana ekmek çıkmaz gardaş. boş yere trollüycem diye bu durumlara düşme :)

  • pskillercheto kullanıcısına yanıt

    Kendinizi böyle avutabilirsiniz.


    Pazarlama Müdürü unvanı ile çalışıyorum şu an, yıllardır dijital pazarlamanın içindeyim, reklam satın alıyorum, reklam veriyorum. Paranın nereden nereye, hangi verilerle aktarıldığını biliyorum.


    Eğer YouTube para kazanmasın istiyorsanız, siteye girmeyeceksiniz. "Tavşan dağa küsmüş" durumu olacak fakat başka çareniz yok  

  • Pc bölümünde bişey yapamazlar 2 güne halledilir mobil bölümde ise umudumuz revanced onlarda kısa sürede çözerler youtube boşa uğraşıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xelect kullanıcısına yanıt

    hocam haklısınız da bu platformdan para kazanan youtuberlar da var; bana sorarsanız ülkelere göre bir fiyatlandırma ile bu dayatmanın önüne geçebilirler: örneğin bu fiyatı türkiye için aylık 10 tl veya 12 tl gibi çok cüzi bir rakam ile milleti yatıştırabilirler...


    aslında bu donanımhaber konusu milletin nabzını ölçmek! isteseler bir günde reklam engelleyicileri devre dışı bırakırlar ve sizi mecburi premium almaya zorlarlar: adamlar aslında sizin alışmanız için bak bu süre zarfı içerisinde kuzu kuzu geç premium a diye bilinç altı mesajı yolluyorlar...(aba altından sopa göstermek deyim yerinde ise)

  • mobilde firefox yükledim dahili reklam engelleyici var arka planda müzik de çalıyor 

  • Reklam dayatmak yerine reklamlar sayfası olsa isteyen reklamları sayfasında görür, kökten çözüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 15 Ağustos 2023; 23:53:39 >
  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

    ben datalarımı almıyor yazmadım. olabildiğince reklam izlemiyorum yazdım. pazarlama müdürü olarak bunları ayıramıyorsan, o şirketin vay haline.

  • pskillercheto kullanıcısına yanıt

    Sizin veriniz YouTube'a aktarılıyor demedim. Hangi veri ile para, reklam verenden reklam sağlayana aktarılıyor dedim.


    YouTube sen reklam izliyorsun diye para kazanmıyor. YouTube, sen reklam gösterilen videoyu izliyorsun diye para kazanıyor.

    Kısacası siteye girip, video izlediğin sürece YouTube senin üzerinden para kazanıyor. Parayı sen ödemiyorsun, parayı reklam veren firmalar ödüyor.


    Tekrar ediyorum, anlamıyorsun. YouTube senin üzerinden para kazanmasın istiyorsan eğer siteye girmeyeceksin, bu kadar basit.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 15 Ağustos 2023; 21:28:58 >
  • Reklam gelirinin sonu yok, nereye kadar gidecek? Sadece 10 saniyemi, 10x10 saniye mi olacak, yok ise reklam arasına içerik hazırlayıcının içeriğini mi izleyeceğiz?
    Bunun sonu yok, neden hala bel bağladıklarını anlamakta zorlanıyorum. Ayrıca, madem reklamsız yürümüyor bu iş, komple abonelik sistemine geçsin. Kimse, zorla "beleş yayın" yaptırmıyor. Beleş yayın yapıyorsa da izleyenler reklam izlemek zorunda değil.
  • Engelleme engellemesi diye baslik yazilmali değilmi ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konuya verilen cevaplara bakınca Youtube halkım malı olmuş anladığım kadarıyla. Bence siz bunu devletleştirin ve size ücretsiz sunacak hükümete oy verin olsun bitsin.


    Diğer yandan uBlock ve Revanced aklımın bir kenarına yazıldı.

  • Bir yerde çok reklam geliyorsa pass geçiyorum, siliyorum bookmark dan. 10s 2 adet reklam nedir ya, yakında TV'lere çevirecekler. Youtube music saçmalığını kullanmıyorum, her şarkıda bir reklam, full album arat daha iyi.

  • joven kullanıcısına yanıt
    TC Abartı Timitwitter
    “Gelin evden çıkarken youtubeden şarkı açıyorlar ve gelin trendyol reklamıyla evden çıkıyor fkkdkcdlx”
    https://twitter.com/TCabarti/status/1554147537854021633
  • Mion kullanıcısına yanıt
    İnşallah operaya birşey olmaz firefox geçmek zorunda kalacaz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  •  

  • Öncelikle YT ...sin gitsin. O dayatmaya inat kullanmam, izlediğim içeriklerin sayısını düşürürüm, başka yerden bakarım. Bir site hayatî değilse ve bana reklam dayatması yapıyorsa o siteyi kullanmıyorum. Mesela forumda biri link veriyor haber linki detayı görmek için tıklıyorum. Sözcü Gazetesi. Reklam engelleyiciyi kapa ya da paralı abone ol diyor. Çarpıya basıp çıkıyorum. YT reklam işinin harbiden bokunu çıkardı. O kadar ki kısacık önemsiz bir video açıyorsun video belki 1 dk belki 2, her videonun başında çifter çifter reklam döşüyor ve bekliyorsun. Hayır durum böyle olunca insanın gözü reklamı geç butonunun olduğu yerde oluyor. Şahsen reklamı görmüyorum duymuyorum bile bütün konsantrasyonum o ortaya çıkacak butonun olduğu yerde. Çıktığı gibi basıp geçiyorum. O reklamın kimseye bir hayrı olduğunu da düşünmüyorum. Trendyol ve Getir zaten YT'a komple abone. Bence reklam vermelerine gerek de yok. Bilmeyen duymayan sağır sultanın olduğunu düşünmüyorum. Gereksiz, mânâsız. Tarayıcıdan izlemek güzel ama pratik diye uygulamadan açınca YT cidden insanı kanser ediyor. Premium'dan önce bu kadar kanser değildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aydogan kullanıcısına yanıt

      Çok iyi ya.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrBugi kullanıcısına yanıt
    Valla FF önermem. Bana hep kötü bir tecrübeler yaşattı. Alışkanlıktan ve bazı eklentilerden ötürü kullanıyorum. Geçenlerde yabancı bir siteden bütün kartlarımı denediğim halde ürün alamıyordum meğer firefox'da captcha düzgün çalışmıyormuş. Bazı devlet kurumlarının sayfaları da FF'da düzgün çalışmıyor. Performans olarak da kötü diye biliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.