Şimdi Ara

YOUTUBE | Uzun Süre Kullanılmamış Eski Hesabım Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, sizlere YouTube'da uzun süre önce açıp ama çok uzun aralıklar bırakarak kullanmış olduğum şahsıma ait kanal hakkında soru sormak istiyorum.


    Kanalımın açılış tarihi 8 Mayıs 2013 olarak gözükmekte. Aslında 2008'den beri üyesiyim ama bu kanalı hesap içerisinde sonradan açtığım için sanırım tarih böyle güzüküyor.


    Neyse özetleyerek ilerlemek istiyorum; benim sorunum kanalımın algoritmasının düzelip düzelemeyeceğiyle ilgili. Mesela ben yıllar önce videolar yükledim sildim, sonra tekrar yükledim sildim, sonra tekrar ve tekrar şeklinde 8 9 yıldır düzensiz olarak videolar yükleyip siliyorum. Acaba bu işlemleri yapmış olmam kanalın algoritması açısından sorun çıkartır mı?


    Ayrıca şöyle bir durum da olmuştu, 5 Kasım 2020 tarihinde yüklediğim bir video 3k izlendi birkaç ay içerisinde ama ben umursayıp üzerine hiç düşmedim ( küçük resim, başlık, açıklama ve etiket konusunda). Keşke demek istemiyorum ama o videoyu daha iyi seviyelere taşıyıp sonrasında da düzenli içerik atarak devam edebilirdim, neyse.


    Asıl Soru: Bir hafta gibi kısa bir süredir düzenli videolar yükleyerek kanalımı canlandırmaya çalışıyorum ayrıca diğer kısa video platformlarıyla da destek vermeyi deniyorum. Acaba kanalım sıfırdan açılmış bir kanal statüsündeymiş gibi gerekenler yapıldığında algoritma beni öne çıkarabilir mi? Yani böyle umursanmayıp 3 bin izlenmesi olmasına rağmen yıllarca içerik yüklenmemiş bir kanal, kara listeye falan alınmış olabilir mi? Yoksa sıfırdan mı başlamam gerekir?


    Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resnutah -- 28 Nisan 2022; 1:42:2 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.