Şimdi Ara

Youtube Ürün tanıtımı Kanalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam herkese bende yaklaşık 2 senedir planladıgım ve hazırlıgını yaptıgım youtube kanalı projemı hayata geçirmiş bulunmaktayım.Öncelikle sizin kanalımla alakalı fikirleriniz benim için gercekten çok önemli.

    Bu işi gerçekten ciddiye alıp gerekli eğitimlerde bulunup onlarca eğitim videoları izledim.Ve işi burda geçen ortak bilgilere göre yapmaya çalıştım.Umarım hoşunuza gider ve o değerli fikirlerinizi benimle paylaşırsınız.Şimdiden hepinize teşekkür ederim.



    youtube
    Bu açıklamayı okuyorsan sen de bir teknoloji düşkünüsün demektir. Öncelikle ben teknolojinin her türlüsüne aşık biri olarak kanalımda kutu açılımı yapıp , teknolojinin her türlüsünü sizlerle fiyat performansı ele alarak ürünleri tanıtacağım. Ama sadece tanıttığım teknolojik ürünlerle kalmayıp o ürünlerin rakipleri kimler, neden tercih edilmeli yada edilmemesi gerektiğini kendi fikirlerimle objektif olarak sizlerle paylaşacağım. Ve tabi ki bunları yaparken tüm sorularınızı yanıtlamaya çalışacağım. Desteğiniz için kanalıma ile başlayan cümlelerimizin olmadığını son kez buradan paylaşmak isterim (: iş birliği için: cemozer86@gmail.com Beni sosyal medyadan da takip etmek için Youtube : https://bit.ly/3sKuaw3 İnstagram: https://www.instagram.com/cemozer.86/ Tiktok : https://www.tiktok.com/@cemmozer?lang=tr-TR Twitter : https://twitter.com/CemOzer86
    https://www.youtube.com/channel/UCiqHgslF99Mo-GbTKLFWCrw



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.