Şimdi Ara

Youtube, TSK'nın Afrin videosunu sildi, TSK hemen karşılık verdi [Güncelleme] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Youtubedaki Faşist Kürtlerin işi diye düşünüyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk'e hakaret kişisel düşüncedir. Bizim kanunlarımızın absürtlüğü Youtube gibi uluslararası bir şirketi bağlamaz. Şu kafayı artık bırakın. Kimseye bir faydanız yok. Youtube politik kararlara alet edilmiş de olabilir. Senin devletin 1 yıldır Wikipedia'yı kapalı tutuyor. Bir tane devlet çıkıp hop ne yapıyorsun dedi mi? Çünkü onlar bir şey kaybetmiyor. Aman hükümet eleştirilmesin aman Atatürk'e laf gelmesin. Aman milletimiz bir şey duymasın. Gerisinin bir önemi yok. Atatürk'ü zorla mı sevdireceksiniz? Hitler gibi adama övgüler düzen insanlar bile var. Amerika'ya her gün küfür ediyorlar dünyanın her yerinden. Amerika bunlarla uğraşsaydı Amerika olur muydu? TSK çok derin bir politik propagandanın nesnesi haline getirilmiş. Türkiye'nin en profesyonel kurumu çökertiliyor. Youtube videoyu kaldırdıysa kaldırmıştır. Bu politik bir hamle de olabilir. Youtube gibi bir dev yayın organının ABD'nin çıkarları için kullanılmadığı düşünmek aptallık olur. Buraya kadar tamam da niye başkaları bizi engelleyince çok zorumuza gidiyor da iktidar kendine muhalif her şeyi tek tek kapatırken niye oh olsun diyoruz? Senin hükümetinin canı tatlı da ABD'ninki can değil mi? Dürüstlük bir erdemdir. ABD dürüst bir ülkedir. Evet yaptım ettim diyebiliyor. CIA sizi takip ediyor diye gizlemiyor. Ama Türkiye gibi hukukun zayıf olduğu ülkelerde hep bir kendine taraf yontma tavrı var. O an kim iktidarsa onun dışında herkes herşey düşman ilan ediliyor. Wikipedia kapatılınca haklılık yerine politik gereklilikleri savunamıyoruz. Çünkü hiçbir haklı yanı yok. Biz yapınca haklıyız ama onlar yapınca politik oyunlar diyoruz. Dürüstlük açık sözlülük hukukun ilk kuralıdır. Türkiye hukukun artık olmadığı bir yerdir. Eskiden biraz vardı. Dönem dönem düzelmeler oluyor ama iktidar savaşı ekonominin zayıf olduğu ülkelerde çok keskin sonuçlar doğuruyor. İnsanlar herşeyden vazgeçmiş durumda. Ekmeğin kesilmesin de iktidar ne halt yiyorsa yesin durumundayız. Türkiye dürüstlüğün erdem sayıldığı bir ülke değil. Yancılık yalamacılık kurnazlık sinsilik gibi davranışların ödüllendirildiği çok ama çok sıradan bir ülke. Yıllarını eğitim hayatında ziyan etmiş biri olarak Türkiye'yi benden daha iyi kimse tanıyamaz.




  • 5türk askerinin öldügü videoyu defalarca şikayet ettim silmediler malesef ama tsk nın silip sonra geri yüklediler bunların niyeti belli.

  • Dünyaya hitap edecek bir youtube yaptın mı? yok. Dünyayı yönetebilirmisin? yok. Önce düşünüp sen mi çıkarttın? yok. Başkasının klonu mu düşünce? evet. Sen yankısal düşüncesimisin? evet. Öyle ise dünya seni yönetir. Ne yapmak lazım? Devlet olarak insanların senin sınırlarında yaşamaktan zevk alacağı bir ülke olman lazım. Vergisinden adaletine youtubundan... ha istersen youtubeu satında alabilirsin... o zaman istediğin videoyu kaldırır istediğini yüklersin... belki daha bile stratejik olur.


    Her şey üretimden ibaret !
  • Kasıtlı yapıldığını sanmıyorum muhtemelen binlerce pkk lı falan şikayet etmiş youtube yapay zekasıda erişime kapatmıştır.
  • 40 yıldır ülkemizin gelişmesini engelleyen ve neredeyse tüm ülkelerin destek verdiği bu terör örgütünü inşallah sonu gelir. Ettiğimiz onca dua kabul olur. Sonrasında bu pisliklere destek veren ülkelere gelecek. Gerekirse dünyanın yarısı ile mücadele edicez. Allah yardımcımız olsun...

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.