Şimdi Ara

YouTube Premium Kardeşliği - ANAKONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.566
Cevap
440
Favori
266.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • YouTube Premium Kardeşliği - ANAKONU



    DİKKAT: DOLANDIRILMA İHTİMALİNDEN DOLAYI YENİ ÜYELERİN GRUPLARINA DAHİL OLMAYIN.


    Bu konu YouTube'un ücretli hizmetine en uygun fiyata abone olmanız için oluşturuldu. Aile paketi ile 6 kişilik gruplar oluşturarak veya hali hazırdaki bir gruba dahil olarak aylık ödemeyi en uygun fiyata getirip avantajlardan faydalanabilirsiniz. Ücretlendirme detaylarına mesajın en altındaki S.S.S bölümünden ulaşabilirsiniz.

    Konu içerisine grup kurduğunuzu, kaç kişilik yerinizin kaldığını belirtin.
    Ya da hali hazırda bulunan bir gruba katılmak istiyorsanız isteğinizi konuya mesaj olarak gönderin lütfen.


    İnceleme vidyoları;
    TAAhttps://www.youtube.com/watch?v=4hq7D3BaOGk&feature=youtu.be
    HWPhttps://www.youtube.com/watch?v=0KCNYazQFec&feature=youtu.be
    WThttps://www.youtube.com/watch?v=cqc1DXoMcsI&feature=youtu.be


    YouTube Premium Nedir?
    YouTube'da daha zengin bir deneyim yaşamanız için google'ın sunduğu premium üyelik hizmetlerinden biridir.

    Avantajları nelerdir?
    Reklamsız videolar.
    YouTube Premium ile milyonlarca videoyu reklamsız izleyebilirsiniz. Buna, videodan önce ve video sırasında yayınlanan reklamların yanı sıra banner reklamlar, arama ağı reklamları ve video yer paylaşımlı reklamlar da dahildir.
    Bununla birlikte, içerik üretici tarafından videoya yerleştirilmiş marka veya tanıtım öğeleri görebilirsiniz. İçerik üreticinin videonun içine veya çevresine eklediği bağlantılar da gösterilebilir. Bu bağlantılar, içerik üretici tarafından tanıtılan web sitesi, ürün, etkinlik bileti gibi çeşitli öğelerle ilişkili olabilir.
    Reklamsız videolar, Google hesabınızla oturum açabileceğiniz tüm cihaz ve platformlarda desteklenir. Bu platformlara, uyumlu akıllı TV'ler/oyun konsolları ve bulunduğunuz konumda kullanıma sunulmasına bağlı olarak YouTube, YouTube Music, YouTube Kids mobil uygulamaları dahildir.

    YouTube Music Premium
    Sunulan avantajlar kapsamında YouTube Müzik Premium'a da erişebilirsiniz. YouTube Müzik Premium ile şunları yapabilirsiniz:
    + YouTube Müzik'te reklamsız olarak milyonlarca şarkı ve videonun keyfini çıkarabilirsiniz
    + Şarkıları ve videoları internet bağlantısı olmadan dinlemek için mobil cihazınıza indirebilirsiniz.
    + Diğer uygulamaları kullanırken müziğinizin çalmaya devam etmesi için arka planda oynatmayı kullanabilirsiniz.
    + Video yüklemeden müzik dinlemek için yalnızca ses modunu açabilirsiniz.

    YouTube Originals
    YouTube'un en iyi içerik üreticilerinin hazırladığı tüm YouTube Originals dizileri ve filmlerini yayınlanır yayınlanmaz ve hiçbir ek ücret ödemeden izleyin

    Videoları internet bağlantısı olmadan izlemek için indirme
    Videoları veya oynatma listelerini internete bağlı olmadığınızda izleyebilmek için indirin. YouTube veya YouTube Music uygulamasıyla videoları indirip internet bağlantınız yokken izleyebilir, YouTube Kids uygulamasında ise otomatik olarak indirilmiş videoları izleme olanağından yararlanabilirsiniz. Bu özelliklerden yararlanabilmeniz için ilgili uygulamaların bulunduğunuz konumda kullanıma sunulmuş olması ve YouTube Premium hesabınızla oturum açmış olmanız gerekir.

    Arka planda oynatma
    Mobil cihazınızda diğer uygulamaları kullanırken veya ekranınız kapalıyken video oynatın. Arka planda oynatma özelliğini YouTube, YouTube Music, YouTube Gaming ve YouTube Kids mobil uygulamalarında (bu uygulamalar ülkenizde kullanıma sunulmuşsa) kullanabilirsiniz.

    S.S.S
    - Fiyatlandırma nedir?
    Aile paketi fiyatı güncel durumda 25.99TL. Bir aile paketinde grubu kuran kişi dahil olmak üzere 6 kişi bulunabiliyor. Yani ücretlendirme kişi başı 25.99/6= ~4.34TL/Ay şeklinde oluyor.

    Tüm fiyatlandırma seçenekleri;
    -Tek kişilik bireysel abonelik paketi: 16,99TL
    -6 kişilik aile abonelik paketi: 25,99TL
    -Yalnızca YouTube Müzik aboneliği (Bireysel): 13,99TL
    -Yalnızca YouTube Müzik aboneliği (Aile): 20,99TL

    * Ücretlendirme bilgisi android kullanıcıları içindir. iOS kullanıcıları için fiyatlandırmalar daha yüksektir.

    Benim izlediğim vidyoları gruptan biri görebilir mi?
    Kesinlikle HAYIR! Grup yöneticisi dahil izleme geçmişinizi kimse göremez. Sadece grup yöneticisi kayıt olduğunuz mail adresinizi ve mail adresinize tanımlı isim soyisim bilgilerini görebilir. Bunun dışında tüm bilgileriniz tamamen gizlidir.

    - Farklı adresteki kişiler kullanabilir mi?
    Aynı ülkede olduğunuz sürece adres onayı olmaksızın kullanabilirsiniz. YouTube adres teyidi istemiyor. Sadece aynı ülkede yaşıyor olduğunuzu kontrol ediyor.
    YouTube Premium Kardeşliği - ANAKONU
    quote:

    Farklı ülkede kullanma ile ilgili @KaZAaRa nickli arkadaşımızdan gelen mesaj.

    Hocam merhaba
    Youtube premium konunda farklı ülkelerden katılınamaz uyarısı var. Ancak ben kullanıyorum. 2 şartı var, aile üyeliği kurucusu türkiye'de olmalı ve siz hesabınıza gelen onayı türkiye de bir bilgisayardan onaylamalısınız. Sonrasında aktif ediyor premium.

    Arayışta olan için bilgilendirici olacaktır.

    YouTube bu parayı ne yapıyor? İçerik üreticileri reklam olmadan nasıl para kazanacak?
    İçerik üreticiler normalde vidyolarındaki reklamların izlenmesinden para kazanıyorlar. Biz reklam izlemeyeceğimiz için bu kişiler para kazanamayacaklar mı? Hayır, YouTube premium üyelerinin izlediği içeriği üreten kişi(ler) ile gelir paylaşımı yapıyor. Böylece sevdiğimiz üreticilerin vidyolarını reklamsız izleyerek onlara destek olmuş olacağız.

    Spotify çalma listelerimi YouTube Müziğe aktarabilir miyim?
    Spotify çalma listelerinizi YouTube müzik'e aktarmak için soundiiz web uygulamasını kullanabilirsiniz.https://soundiiz.com
    Bazı müzikleri aktaramasa da %98 oranında aktarım yaparak gayet güzel çalışan bir uygulama. Ücretli sürümde günlük otomatik senkronizasyon yapma gibi özellikleri var.

    Android üzerinden satın alsam ios ve bilgisayar hesabında kullanabilir miyim?
    Evet. Herhangi bir platform üzerinden (ios, ipados, android, Windows, linux) alırsanız alın istediğiniz yerde (android, Windows, linux, Mac, ios, ipados, PS4, nintendo) oturum açıp premium avantajlarından faydalanabilirsiniz. O yüzden ios kullanacak bile olsanız android, Windows veya linux bir cihaz üzerinden üyeliği başlatıp, ios ipados üzerinden daha uygun fiyata kullanmaya devam edebilirsiniz. Apple store un komisyon oranları yüksek.

    Yeni sorular geldikçe güncelleme yapacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 18 Ocak 2022; 22:46:43 >







  • Ben kızım ve eşim için bir grup kurduk .5 kişi ortak olunabiliyor 1 ay deneme açıldı sonrasında paramızı ödeyip devam edecegiz youtube music de artısı oldu çok iyi .
    Ben kendimede almak istiyorum katılabilirim. Kalıcı 5 kişi olursa ve whatshaptan grup kurulursa çok saglıklı olur. herkes zamanı geldiginde whatshapdan iletişim kurulur parasını yatırır inş 6 ay gibi toplu üyelik ödeme vardır kısaca ben 1 kişi olarak grubunuza katılabilirim. pm den yazıyorum.
  • Ben kızım ve eşim için bir grup kurduk .5 kişi ortak olunabiliyor 1 ay deneme açıldı sonrasında paramızı ödeyip devam edecegiz youtube music de artısı oldu çok iyi .
    Ben kendimede almak istiyorum katılabilirim. Kalıcı 5 kişi olursa ve whatshaptan grup kurulursa çok saglıklı olur. herkes zamanı geldiginde whatshapdan iletişim kurulur parasını yatırır inş 6 ay gibi toplu üyelik ödeme vardır kısaca ben 1 kişi olarak grubunuza katılabilirim. pm den yazıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 20 Temmuz 2019; 15:45:48 >
  • Gruba ekledim. Detayları yavaş yavaş belirleriz.

    4 kişilik yer kaldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 20 Temmuz 2019; 15:5:16 >
  • tşk ederim. Gayet güzel oldu yotube music ses kalitesi güzel arşiv muazzam zaten.reklamsız youtubede süper.
  • Bu Youtube Premium nedir acaba tam olarak ? Normal Youtube ile farkı nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugur5392

    Bu Youtube Premium nedir acaba tam olarak ? Normal Youtube ile farkı nedir?
    Ugur konu sahibide yazarda youtube tüm dünyada olan premium sistemini türkiyeye getirdi. Üyelikte youtube videoları reklamsız oluyor. Ayrıca youtube music diye uygulaması var. telefonunda dahil her ortamdan ulaşabiliyorsun spotify gibi, arşiv haliyle spotifyden çok daha fazla, video klip olarakda seyredip dinleyebiliyorsun. sadece şarkı olarakda, bu müzikleri ve tüm youtube videolarnı indirip başka zaman net olmadanda seyredip dinleyebiliyorsun. üyelik aile üylegi oluyor 5 kişi ortak kullanabiliyor. netflix gibi, ayda 5-6 tl hiç bir şey degil fazlasıyla hakediyor. Arabası olan youtube musıc android auto destekliyor. arabada ekrana geliyor müzikler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 20 Temmuz 2019; 15:43:45 >
  • Tesekkur ederim
  • Androidte zamanında youtube apk sı indirmiştim onda da bahsettiğin premium özellikler vardı.
  • Merak ettiğim bir şey var. Aile hesabında diğer kişilerin hesaplarına giremiyoruz değil mi? Bildirimler vs bize düşmüyor. Şahsen başkasının ne dinlediği ve izleme geçmişi beni ilgilendirmez ya da benim izlediklerimi bir başkası görmemeli. Bu nasıl işliyor? anlatabilir misiniz?

    Hali hazırda rootlu telefonumda Youtube Vanced kullanıyorum ama bazen can sıkıcı olabiliyor ve Youtube Music çok cezbediyor.

    Eğer ki göremiyorlar ise beni de gruba ekleyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chill Out -- 20 Temmuz 2019; 16:31:16 >
  • Chill Out kullanıcısına yanıt
    Yok hayır gözükmüyor. Herkesin kendi hesabı olduğu için birbirimizle hiç alakamız olmuyor. Netflix gibi değil yani.

    Son 2 kişilik yer kaldı.
  • Chill Out kullanıcısına yanıt
    Valla yasal reklamsız youtune ve music cüzzi miktarlara efsane oldu. Youtube musicde devasa arşiv var yok yok youtubenin hazır listeleri herşey var mükemmel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 20 Temmuz 2019; 16:38:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mesaopp

    Androidte zamanında youtube apk sı indirmiştim onda da bahsettiğin premium özellikler vardı.
    YouTube Vanced. Bende onu kullandım bu zamana kadar ama bu başka birşey. İlk mesaja eklediğim TAA inceleme vidyosunu izleyin lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 20 Temmuz 2019; 16:38:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: therkut

    YouTube Vanced. Bende onu kullandım bu zamana kadar ama bu başka birşey. İlk mesaja eklediğim TAA inceleme vidyosunu izleyin lütfen.

    Alıntıları Göster
    Güzel bir platform oldu bizim gruptan sonrada millet netflix konusu gibi bu konudan grup kurar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: therkut

    YouTube Vanced. Bende onu kullandım bu zamana kadar ama bu başka birşey. İlk mesaja eklediğim TAA inceleme vidyosunu izleyin lütfen.

    Alıntıları Göster
    Adamın yorumlarda efsane yanlız iyi güldüm
  • therkut kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Gruba girmek için ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: therkut

    Yok hayır gözükmüyor. Herkesin kendi hesabı olduğu için birbirimizle hiç alakamız olmuyor. Netflix gibi değil yani.

    Son 2 kişilik yer kaldı.
    hocam merhaba, yer dolmadıysa bende katılmak istiyorum.
  • Chill Out kullanıcısına yanıt
    first9 kullanıcısına yanıt
    Özelden telefon numaralarınızı bırakın davetiye göndereceğim
  • Eğer yer varsa ben de satın almak istiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lahilama

    Eğer yer varsa ben de satın almak istiyorum
    Chillout farklı ülkede olduğu için katılamadı.

    Özelden numaranı gönderir misin dostum?
  • 1 kişilik yer kaldı Yeni gruplar kurulmaya başlansın artık. Girişken arkadaşlar ilanlarını başlık altına yazsınlar lütfen.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.