Şimdi Ara

Youtube Premium fiyatlarına Türkiye'de zam geldi! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
1
Favori
14.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 yıllık bireysel abonelik nereden alınıyor nereye baksam 1 aylık karşıma çıkıyor

  • 58tl ye yarım tavuk dürüm alınıyor şuan bu ekonomide. Hala bedava...TL ilk önce bi değer kazansın da sonra tartışırız pahalı mı ucuz mu.

  • scorpionnn kullanıcısına yanıt
    O kadar seviyen yetmiyor ki konuyu anlamaya tek yorumla insanların maddi durumları hakkında falan çıkarım yapıyorsun. Benim için de çerez parası bile değil bu para bu paranın on katını versem bile umrumda olmaz normalde ama olayım saçmalığını kavrama yetin yok senin. Kapasiten yetmediği için de konunun para olduğunu düşünüyorsun hâlâ. Hadi koş google'ı yalamaya devam et.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başta fiyat güncellemesi gelmiş şakası yapacaktım daha sonra şöyle bir düşündüm. Son gelen zam 1 yıl oldu belki de geçti. Netflix 4 ayda bir ciddi zam yapıyor, internet firmaları da öyle. Yerli üretim çaya bile %100 zam geldi mecliste 1tl değil artık 2 lira çay! Yine konudan saptım neyse. Son gelen zamdan sonra yurt dışına dolar bazlı zam geldi tr etkilenmedi temmuzda. Kısacası gerçekten kur güncellemesi yaşamış. Kişi başı 5tl ödüyorduk şaka gibiydi (aile hesabı + nays indirimi). 5 lirayı çocuk bile yerde görse eğilip almaz en ucuz sigara 50tl. Şimdi aile + nays ile 9tl oldu çok diyen ekmek bile alamıyor sanırım. Gerçekten rahatsız olan ya youtube kullanmasın yada bir zahmet reklamları izlesin. Babanızın platformu değil hani..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renega -- 2 Kasım 2023; 0:3:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Youtube Premium fiyatlarına Türkiye'de zam geldi!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu olaya sadece "para", "pahalılık", "ödeme gücü" gibi kavramlarla yaklaşan insanlar o kadar olaydan bihaber ki. Ya size her şey müstahak. Siz 1000 yıl önce yaşasanız direkt bir zenginin koruması altına girip köle olarak falan yaşamayı da kabul ederdiniz. Hâlâ gelmiş yok çerez parası, yok dürüm parası. Bir tek sen akıllısın, bunları bir tek sen hesaplayabiliyorsun o 3 gram matematik bilginle. Utanmıyorlar da böyle çocukça şeyleri yazmaya.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ilitharath kullanıcısına yanıt
    Of sanırım bilgi eksikliğinle burada bilgelik taslıyorsun. Sana açıklayayım. Zamdan önce 4 küsür liraydı (aile paketi + nays) 4 liraya anca hava alırdın. Şimdi 9 lira oldu sigara değil ekmek parası. İban at ihtiyacın varsa. Zam gelmedi fiyat güncellemesi oldu inanmıyorsan gelen önceki zamı iyi araştır globale gelen zama bak. Sonra tekrar gel yorumunu düzelt. İroni yapacaksan akpli vatan severlere yap. Zam sebebi youtube değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renega -- 2 Kasım 2023; 0:10:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Youtube zam, netflix zam, gamepass zam, sigara zam...Emekliye verilen 5000 TL zaten böyle çıkacak ki başka nasıl çıksın. Bitik durumda ekonomi bunu anlamak için süper zekaya gerek yok.

  • İnsandan insana olan içeriğe sadece Google paravan olarak server tutuyor diye aldıkları hava parasına birkaç ekmek parası zart parası zurt parası denmesi gülünç. Bunu ücretsiz reklamsız sağlayan platformlar varken, sponsorlu para dilencilerinin kol gezdiği bir platforma bir de Google'ın kişisel verileri takip edip ona göre dayadığı reklamları kapatmak için para talep etmesini harikulade bir şeymiş gibi savunmak... Konu burada içerik üreticilerini desteklememek değil onları desteklemek için Patreon gibi hesaplarına para atarsın lakin interneti kara delik haline getiren Google adeta hükümet gibi kendi üretmediği içerikten üreticiden daha da fazla kazanıyor. Zaten bu kadar hızlı büyümelerinin altında elbet bir bit yeniği vardır.



    "Yewtu.be" devam :)

  • Youtube Revanced Extended ile duvara karşı 💪


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snomask kullanıcısına yanıt

    Amerikayla kıyaslamak kadar abes bir şey olamaz. Amerikada gösterilen bir reklamdan gelen gelirle TR'deki bir reklamdan gelen gelir arasında dağlar var. Youtube'un ortalama bir Türk'ten kazanacağı reklam geliri 5 ise, Amerikalı'dan 40-50 belki 60. Dolayısı ile fiyat fahiş...

  • Youtube açgözlülük yapıyor resmen.


    Hayır sen bir dizi/film platformu değilsin, bir hizmetin yok. Sadece reklamsız izlemek için aylık bu kadar fahiş ücret alınmaz. Kanal sahiplerine milyon milyon dağıtacağına izleyenleri düşünmesi lazım. Youtube Music'den hiç bahsetmiyorum, yapay zeka yok, kullanışlılık sıfıra yakın.

  • Ilitharath kullanıcısına yanıt
    Youtube Premium fiyatlarına Türkiye'de zam geldi!


    evet, nerede o "dalaklar", ben de merak ediyorum?


    pc'de adblocker çalışıyor sıkıntı yok, cep telefonunda çalışmıyorsa çalışmıyordur muhtemelen... Youtube Premium fiyatlarına Türkiye'de zam geldi! 

  • sayz kullanıcısına yanıt

    Tamam krdeşim en akıllı sensin her ay youtube almadığın parayı kenara atıp zengin ol ya da köle gibi reklamları izle dur.

  • garcy kullanıcısına yanıt

    Evet, şunun eksikliğini halâ gidermediler. Her ay her ay ödeme alınınca durduk yere "bakiye yetecek mi" diye strese giriyoruz. Youtube Premium fiyatlarına Türkiye'de zam geldi! 

  • daha dün aylık uzattıydım yıllığa baktım cashback yok diye almadıydım.ulan insan haberi önceden yapar sonradan değil.

  • 57ye ben yokum aga size afiyet olsun.

  • 58 tl aylik hicbir şey. bence.birbira 45 tlhirpaket sigara 47 TL. Uzatmayın bence konuyu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • berk768 kullanıcısına yanıt
    Boş yapma abdülhamid

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sayz kullanıcısına yanıt
    Bunlar anlamaz dostum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.