Şimdi Ara

Youtube izleme geçmişimde izlemediğim videolar var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • garip garip videolar izlenmiş, hatta çoğu like edilmiş. 3 defa şifremi değiştirdim. gmail hesabım sadece telefonum ve bilgisayarıma kayıtlı gözüküyor ve telefon ve bilgisayarımın şifresini sadece ben biliyorum. cod, gta5 hile videoları vs var ben bu oyunları oynamıyorum bile. 1 aydır bu böyle artık deliricem birisi benden çok video izliyor, sebebi ne olabilir? (ekteki videoların 1 tanesi bile izlemedim, premium kullanıyorum.)

    Youtube izleme geçmişimde izlemediğim videolar var







  • hocam aklıma gelen tek şey girdiğin web sitelerine yerleştirilmiş gizli, yada gizli olmayan reklam youtube videoları, bazıları site arkaplanına gömüyorlar siteye girince otomatik açılıyor click kasmak için.


    2-3 çeşit adblock kullan gerçi youtube görünce engellemez hiçbiri. şüphelendiğin sürekli ziyaret ettiğin web sitelerinin geliştirici kaynak kodlarına bak tarayıcıdan youtube ara içinde

  • Bilgisayarında veya telefonunda virüs olabilir. Ama bence bilgisayarın üzerinde bir virüs arkaplanda videoları izletiyor. Sırayla bilgisayarda ve telefonda oturumunu kapat, hangisinde kesilirse ondadır problem. İkisinde de olabilir o da ayrı bir konu.

  • Ne kadar saçma bir işmiş bu..

  • Ya japonun biri videoları izliyor bir de altına yorum yazıyor ing teşekkr ediyor fikrini falan yazıyor japon tanıdğım kimse yok çıldırcam her şeyimi değiştirdm hala youtubeumdaaaaa

  • Aynı durum bende de ortaya çıktı, hiç izlemediğim hint uzakdoğu içerikleri izlenme geçmişinde ve beğenilerde, yüzlercesi. Youtube geçmişini toplu olarak temizledim, beğenilerde böyle bir seçenek olmadığı için makro recorderla tek tek sildim ama time line'a yeni geçmiş ve beğeni içerikleri düşmeye devam ediyor. Google hesap ayarlarından bağlı uygulamaları kaldırdım, aktif cihazlardan tek tek çıktım, hesapta bir gariplik yok, bağlı cihazlar benim cihazlarım, nasıl oluyor anlamadım. Birileri izlenme kasmak için hesabımı kullanıyor. Hesap zombi oldu. Tek soru işareti youtube'u reklamsız olarak izlemek için Stube uygulamasını miboxa kurmuştum ki uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum, bu uygulamada youtube hesabımı açmıştım, buradan olabilir mi acaba? Şimdi mibox'ıda sıfırladım bakalım ne olacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monders -- 5 Ekim 2022; 0:49:13 >
  • monders M kullanıcısına yanıt

    Evet STN'den hesabımı kaldırınca konu halloldu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.