Şimdi Ara

Youtube'dan 11 Milyon Dolar kazanan çocuk | 2si1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Video başlıkları ve önizlemeleri de iyice clickbait gibi oldu son zamanlarda. Sarı yazı falan... Kalitesiz youtube kanalları gibi.

    Çok bozdunuz çoook
  • zombi açık dünya dan bahsettiniz de hiç dying light oynamadınız herhalde
    coop oynanabilen açık dünya zombi oyunu hemde

  • Star Citizen bende de var Hangarda 55 dolarlık Mustang Omega adlı bir de gemim var ancak daha indirip oynamadım hiç , almak isteyen olursa 50 liraya komple hesabı veririm zaten AMD den kazanmıştım. 5,000 UEC para da var içerisinde...

  • Google Fiber şu an kalktı ya da kalkıyor ve gelişimi devam etmiyor, doğrudur. Ama atladığınız birşey var, Google kablosuz olarak fiber internet hizmeti vermeye başlayacak.

    Hatta normal WISP'lerin kullandığı türden teknoloji ile değil, daha yüksek bir teknoloji ile yapacak bunu, çünkü New York gibi şehir içine kablosuz servis vermek şu anki teknolojiyle zor.
    https://www.technologyreview.com/s/601442/wireless-super-fast-internet-access-is-coming-to-your-home/https://www.wired.com/2017/02/google-fiber-restructure/https://www.wired.com/2016/08/google-wireless-faster-route-home/





  • Çocuk 18 yaşına gelince niye utansın alırlar 18'de çocuğun altına spor arabayı ve bankaya bolca para koyarlar bak bu videolar o çocuğun aklına geliyormu :)

  • 2si1'in yeni bölümü çıktığında size bildirim geliyor mu? Kaç zamandır aboneyim ama bildirim almakta zorluklar çekiyorum. Bu işi bir aydınlatırsanız sevinirim.

    Enis'in arkasındaki duvarı kim boyadı bu arada? Elinize sağlık, güle güle kirletin.
  • Kapak fotoğrafı neden böyle merak ettim.

    Eskiden sayfaya girmeden tüm konu başlıklarına bakıp ilgimi çeken bir haber varsa giriyordum.

    Galiba siz de clickbait'in gücünü anlamışsınız. Tabii böyle değişimler yaparken eski seyircileri yok saymak gerekebiliyor.

  • Herseyin fazlası zarardır.

    Ego fazlalasırsa sıkıntı yaratır, tepki ceker.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine çok güzel bir program elinize sağlık bir saat çok kısa geldi zevkle izledim.
    Saçma sapan yorum yapanları banlayın gitsin.

  • Mesut bey yorumlara eksi butonu tekrar gelsin lütfen. Eksilemek istiyorum bazı kişileri hunharca.

  • Ağ tarafsızlığı ile ilgili söylediğiniz şeyler çok sığ ve yanlış.. Bir teknoloji sitesinin genel yayın yönetmenine yakışmıyor söylenenler..

    Önce yanlış bir şeyi düzeltelim.. Ağ tarafsızlığı kalkmadı.. Sadece FCC kalkmasına yönelik kararı aldı.. Bu kararı mahkemeye gidip mahkemede savunması ve mahkemenin de bu savunma karşısında haklısın kalksın demesi gerekiyor.. Yani kalkmadı henüz..

    İkinci problem de şu: Ağ tarafsızlığı kalkınca maliyetin %70'i tüketiciye, %30'u şirketlere yansır.. Ki şirketler bunu zaten benimser.. Çünkü yeni bir girişimin çıkıp Amazon, Google, Youtube, Facebook vs gibi girişimlere rakip olması mümkün olmayacak.. Çünkü yeni girişimler şirketlerin isteyeceği ağ trafiği maliyetini karşılayamayacaklar..

    Son bir husus olarak otoyolları yapan firmaların yolları biz yaptık parayı araba firmaları kazanıyor demesi gibi bir şey bu durum.. Bu kadar ahlaksız bir şeyin böyle laylaylom kahkahalarla anlatılması başka bir facia.. Konuşmanın sonunda söylediğiniz şey olacak zaten.. Video sizin sunucunuzda olmuş önemli değil, adam benim yolla sizin sunucuya gidiliyor, ayda bin dolar at dediğinde iş işten geçmiş olacak..





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.