Şimdi Ara

Yorumlarınız lazım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternet üzerinden 2. el bir 9800pro@xt ve yanında ayrı olarak bir coolermaster cool viva satışı yaptım. Arkadaş ekran kartını aldı ve karta onay verdi. Parada dolayısıyla hesabıma geçti.

    Ama aynı günün akşamı, arkadaştan bir telefon aldım ve kartın deli gibi artifact verdiğine dair bir telefon aldım. Aletin orj. mi yoksa üstünde yolladığım soğutucunun takılı olup olmadığını sordum . Ark. karta soğutucuyu taktığını aletin deli gibi artifact vermeye başladığını söyledi. Bende ark'ın soğutucuyu takarken gpu'yu ezmiş olabilieceiğini düşündüm. O akşamki konuşmamızda bir sonuca varamandan teli kapadım.

    2 gün sonra ark'la telde konuşuyorduk ve rakladaş sorunun psu'dan olduğunu ve psu'sunun yetmedğini o yüzden ekran kartını iade etmek istereiğini söyledi. Sizce ekran kartını iade almalımıyım???



  • hayır alman gerekmez kendi donanımının desteklemedigi bir parçayı alıp daha sonra farkına vardıktan sonra bu nun desteklenmediği iade atmesi için gecerli bir sebeb değildir
    ben olsam iade almam
  • sorun power supplaydan degil bence... ekran kartına zarar vermis olabilir ... eger kartı saglam gonderdiysen geri almanı gerektirecek bi durum yok ...
  • İki taraf da güzel güzel konuşup anlaşın ve tartışmadan bir karara varın..Bence geri alma kartı..Senin suçun yok çünkü..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatss -- 1 Mart 2006; 17:23:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.