Şimdi Ara

YORUMA BAK YORUMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üzülmüyorum. Çünkü ben asker kızıyım. Bir şehit vermem gerekiyordu, verdim. Bunca şehit varken benim de vermem gerekiyordu. Ben Allah'tan büyük değilim, demek ki yanına alması gerekiyordu" dedi.

    http://www.haberturk.com/habermetni.haberturk?@=198825

    KADIN SAPITMIŞ KARDEŞİM BU NE YA...
    YA BU KADIN ŞEHİT NE DEMEK ONU BİLMİYO YA DA BU KADIN BUNAMIŞ.
    VATANIM DA ONCA ŞEHİT VERİLİYO, MECLİS TOPLANALIM DİYOR VE HİÇ BİR SONUÇ ALMADAN TATİLE
    ( E TABİKİ ÇOK YORULDULAR TA EVLERİNDEN O SICAK YATAKLARINDAN KALKIP TAAAAAAAA MECLİSE GELDİLER.)
    KESİN BU ÇOCUK İÇİN MECLİS OLAĞAN ÜSTÜ TOPLANIR. AHANDA BURAYA YAZIYORUM.
    ŞEHİTLER İÇİN HABERLERDE BU KADAR YER VERİLMİYOR YA.
    YİNE DE ALLAH RAHMET EYLESİN AMA YANLIŞ. BENCE







  • EVET DÜN BENDE İZLEDİM O RÖPORTAJI GERÇEKTEN DE KIZDIM AMA DAHA SONRA DÜŞÜNDÜM DE KADINA O SORU SORULURKEN KADIN NORMAL BİR HALDE DEĞİLDİ TAMAM KABUL EDİLİYOR NORMALDE DE BU KADIN SAÇMALIYOR AMA ONUN BİR ACISI VAR MİSAL ORDA MUHABİR BAŞINIZ SAOLSUN DİYOR SAOLUN ANIL'I (küçük oğlu ) GÖRDÜNÜZ MÜ DİYOR ARTI İLAÇLARLA DURUYOR ŞU AN BİR KAÇ GÜN SONRA DA AYNI ŞEKİLDE KONUŞURSA O GÜN VERİN TEPKİNİZİ ŞU AN NORMAL DEĞİL BANA GÖRE ...
  • evet sana katılıyorum whisper çok zor durumda şu anda ama biz onun normal olduğu günleride biliriz
  • sehit olmak bu tazr bi durumda gercekleşio olsaydı.......... Allah rahamet eylesin tabi ama ne demişler "zarara kendi rızasıyla girene merhamet edilmezmiş"....
  • 5 para etmeyen ruh hastaları...




  • BENDE GECEN GUN BI SEHIT BABASININ KONUSMASINI DUYDUM
    BENIM OGLUM NE ICIN OLDU DIYOR.TOPRAKSA TOPRA BIZIM TOPRAGIMIZ,BAYRAKSA BIZIM BAYRAGIMIZ.BU KAVGANIN,CATISMALARIN SEBEBI NE DIYOR.

    ANNESINI FALAN GORDUM ICIM PARCALANDI.YAZIK GUNAH YA.GENCECIK INSANLAR OLUYOR.MILLET HALA ATA ALKOLDEN OLMUS ONU KONUSUYOR.

    BENDE GECIKMELIDE OKUL BITER BITMEZ YADA TECILI BOZAR BOZMAZ ASKERIM.BENIMDE HAYATIMIN GARANTISI YOK YANI.KENDIMI DUSUNMUYORUM AMA ARKAMDA BIRAKTIKLARI MI DUSUNDUKCE ICIM BURKULMUYOR DEGIL.
  • Eh, Raki sehidi mi desek, Extasy sehidi mi desek bilemedim...

    Gecen hafta sanirim Erzincan da kerhanede is ustunde olen 55 yasinda bir ayi vardi. Aceba o da sehit mi ki?

    Genelev sehidi...
  • Ya böyle bişey olamaz bu düpedüz şehitlere hakarettir. asıl şehit daha 2 gün önce habersizce pkk lılar tarafından polis karakolunda öldürülen 2 çocuk babası şehit polisimiz ve onun gibilerdir. kandil gecesi alkol ve uyuşturucudan ölen bi insana şehit denmesini şiddetle kınıyorum.
  • yazık ölen biri üzerinden medya hala prim yapmaya çalışıyor depresif bir anne oğlunun ölümü ile belkide paranoya sınırlarında gezmeye başlamış yaptığı konuşmalar dengeli değil medya bunları manşetten vererek ölülerin üzerinden okunurluk veya izlenirlik sayısını arttırmaya çalışıyor.

    beyler bayanlar bu kişiler kendi aramızdan çıkıyor uzaydan gelmiyorlar belki sen belki ben olabilirdim şu an o konumda olan kişiler.kimse bol keseden sallamasın tv karşısına çıkan herkes kendisini film yıldızı zannediyor kamera görünce kendilerini kamikaze gibi kameraların önüne atıyor.belki tv lerde gördüğüm o şaşalı hayata bende ortak olurum derdindeler.herkeste küçük burjuva özentileri var.burda bile aynı şey söz konusu yeni bir pc alacağımda nasıl bir bakın.genelde işlemcinin en pahalısı,ekran kartının en gelişmişi zannedersiniz ki uzay projesi hazırlayacak o pc ile ama sonuçta oyun için alınıyor.o da ne için bilmem nerden gelen ışık bilmem hangi e.k da iyi görünüyormuşta falan.herşeyimiz özenti.toplum olarak kaos içerisinde yaşıyoruz.kimseyi beğenmiyoruz hor görüyoruz en ufak bir açığında ben demiştim zaten bu herif şerefsizin teki diye bas bas bağırmaya başlıyoruz.hayata kızıyoruz çünkü beklentilerimizin hiç birini gerçekleştiremiyoruz.döngüsel bir polyannacılık hakim hepimizde.kadın-erkek ilişkilerinde bile en ufak bir terk edilme olayında alabildiğince karşı tarafı aşağılamaya çalışıyoruz.içimizdeki öfkeyi alabildiğince dışa vurup kendi egomuzu tatmine yöneliyoruz.




  • bu tipler burnu düşse yere almaz hep kuyruu havadadır örnek benim oğlum dedii adam uyuşturucu müptelası çıkıo ama kadın gene toz kondurmicak ya şehit vermiş uyuşturucudan sehit gidenide ilk kes duyuyorum bence gayet aklı başında yaptıı bi açıklama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mosaic -- 20 Eylül 2005, 14:15:45 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mosaic

    bu tipler burnu düşse yere almaz hep kuyruu havadadır örnek benim oğlum dedii adam uyuşturucu müptelası çıkıo ama kadın gene toz kondurmicak ya şehit vermiş uyuşturucudan sehit gidenide ilk kes duyuyorum bence gayet aklı başında yaptıı bi açıklama



    sen yorum yazmasan.
  • bravo tebrik ederim güzel bir topik açmışsın hatırlamak lazım o ölen çocuklarıda.ama neden öldüklerini bilmek işimize gelmez bize sorduklarında sadece şehit oldular vatan için öldüler deriz.ama hiç sorgulamayız içlerinde ölenlerin kaç tanesi bilmem hangi holdingin veya herhangi bir ağa babasının çocuğudur diye.sadece ucuz milliyetçi söylemimizi yapalım yeter değil mi?nasılsa bir sürü kişi var neden-sonuç ilişkisini sorgulamadan düz mantıkla hepsini asalım keselim diyen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.