Şimdi Ara

Yorick Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar , biraz evvel aldım Yorick'i ,buna ne kasarız , nasıl oynamamız gerekiyor , skilleri nasıl gidelim biraz bilgi sahibi olmak istiyorum.Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

    Dipnot ; Arama yaptım fakat olumlu bir sonuç bulamadım(rehber konusunda)



  • mobafire'dan bak
  • Tam bir yorick hastasıyım diyebilirim oynamayı en çok sevdiğim herolardan birisi. Genelde ghoulların cd leri dolduğu zaman bekletme gibi bir alışkanlığım yok ki bu lanedekileri outfarm bırakmakta bi hayli işe yarıyor sanki çok vuruyorlarmış gibi kaçıyorlar ghoullardan :D bu yüzden ilk itemimi verdiği mana regen + mana ve küçümsenmiyecek derecedeki verdiği atak Manamunu'u temel itemimiz yapıyor. Tenacity botundan çıkabilirsin sonra trinity'yide tamamladıktan sonra biraz off-tank görevimizi yerine getirelim. Tabiki Warmogs + Atma's ikilisini çıkıyoruz oyun bunlarıda tamamlamadan bitiyor zaten bitmemişse yine bir defans itemi alabilirsin. Ama dediğim gibi ghoulları bekletme hiç manamune yapana kadar biraz sabret ama sonra ghoulların sürekli dışarda olsun. Manamune tabiki bunun için yeterli olmayacak bu yüzden oyuna üst tarafta başlarsan alttan, alt tarafta başlarsan üst laneden git mavi doğduğu zaman kaptırma bu sefer ben alıyım filan olaylarına izin verme sen yoricksin mavi senin için yaratılmış kaptırma kimseye ortadaki adam çok sıkıntı çekmiyorsa tabi.Skillerde bişey yok w slow zaten ben ona pek vermiyorum e-q-e-q gidiyorum w en son verilmeli bence.




  • spirit visage , cdr botu , manamune , sheen , frozen heart , frozen mallet bunlar benim gorusumde yorick için en iyi itemler . trinity i tamamlaman gerekmiyor ben sheen i alıp diğer itemlarımı tamamlıyorum .

    skill olarak ilk w al 1. levelda sonra e yi fulle sonra q yu. w yide en son fulleyebilirsin
  • Onu Farm dışı bırakıcak pek az hero biliyorum hatta çok az önerim solo top oynamandır iyi bir farm ile latede solo baron yapacak hale gelirsin
  • yorick solo topda çok bela hero ya karşıdakini neredeyse hiç kastırmıyor
  • Manamune üzerinden gidebilirsin.

    Mercury
    Manamune
    TriForce
    Frozen Heart
    Banshee
    Ve son itemi de duruma göre al gerçekten sağlam oluyor.

    Klasik atmog'u Yorick'e yakıştıramıyorum ben.

    Solo top git rakibe nefes bile aldırmıyor o ghoullarla zaten. Wardını da dik sen rahat rahat farmını yaparken rakibin kule dibi takılsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buildi oyunun gidişatına göre yapmalısın rakibine göre yap ezber build yapma bence bi kaç maç oyna kendi oyun stiline göre build yaparsın daha hakim olursun duruma ben atmog trinity çıkarım genelde bot ve diğer itemi rakibe göre yapıyorum
  • yorick'e karşı solo top herosu bilen varmı
  • yoricke karşı ya çok sağlam sustain sahibi olcaksın ya da feci burst yapıcaksın. burst için riven geliyo aklıma direk. sustain için udyr olabilir w maxliceği için 5ten sonra rahat eder. 2si de değil ama teemo dikkatli oynarsa hayattan bezdirebilir ama denemedim
  • WW alıyor ya topda Yorick'i. Ayrıca biraz da kabiliyet lazım mesela çimene girdiğinde ghoullar peşini bırakıyor böyle şeyleri bilmek lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mAycn

    yorick'e karşı solo top herosu bilen varmı

    ww, rumble, trundle counterlar yorick'i.
  • manamuenin vereceği mp/regen öyle ahım şahım değil sadece felsefe taşı o regeni veriyo onu ki bide shurelias reverie yaparsanız çok daha rahat edersiniz mana bakımından manamueyi çok kastım yoricke çok pişman oldum keşke kasmasaydım dediğim oldu onun pasifi stackleyesiye kadar oyun bitiyo çok skill atarsanız oom oluyosunuz cdr olmadan o kadar çabukta stacklenmez o yüzden herhangi bir mp/regen itemi > manamue ayrıca buildim warmog-trinity-atma-frozen hearth-mercury yada ninja(karşıda ad varsa)son item magic resist oluyo genelde
  • Çok zor bir hero şu yorick , yeni oynamama veriyorum biliyorum kötü oynuyorum fakat alışmam lazım mesela biraz önce renekton'a lane verdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoyoTe !

    Çok zor bir hero şu yorick , yeni oynamama veriyorum biliyorum kötü oynuyorum fakat alışmam lazım mesela biraz önce renekton'a lane verdim.

    Normaldir Renekton early burstu ile topun en güçlü champlerinden. Jungler yardımı olmadan indirmek zor bayağı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SilentDoom

    Manamune üzerinden gidebilirsin.

    Mercury
    Manamune
    TriForce
    Frozen Heart
    Banshee
    Ve son itemi de duruma göre al gerçekten sağlam oluyor.

    Klasik atmog'u Yorick'e yakıştıramıyorum ben.

    Solo top git rakibe nefes bile aldırmıyor o ghoullarla zaten. Wardını da dik sen rahat rahat farmını yaparken rakibin kule dibi takılsın.

    Worth it.Bunu kullacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SwiftShadow

    quote:

    Orijinalden alıntı: mAycn

    yorick'e karşı solo top herosu bilen varmı

    ww, rumble, trundle counterlar yorick'i.


    Spell vamp morde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.