Şimdi Ara

Yolda kaldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dah önce hiç duymadığım, görmediğim bir problemle karşılaştım. Dün akşam eve gelip aracımı park ettiğimde yarım depodan fazla benzin vardı. Sabah işe gitmek için araca bindim çalıştırma butonuna basınca benzin yok uyarısı verdi Depo tamamen boş görünüyordu. Hayretler içerisinde benzinliğe doğru giderken 1km sonra araç i-stop ile kırmızı ışıklarda stop edince bir daha çalışmadı. Mazda servisi aradım 20 dk içerisinde oradayız dediler şu an servisi bekliyorum. Böyle birşey başına gelmiş olan var mı arkadaşlar? Aracım mazda 3 motion At 2015

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahimeltem

    Dah önce hiç duymadığım, görmediğim bir problemle karşılaştım. Dün akşam eve gelip aracımı park ettiğimde yarım depodan fazla benzin vardı. Sabah işe gitmek için araca bindim çalıştırma butonuna basınca benzin yok uyarısı verdi Depo tamamen boş görünüyordu. Hayretler içerisinde benzinliğe doğru giderken 1km sonra araç i-stop ile kırmızı ışıklarda stop edince bir daha çalışmadı. Mazda servisi aradım 20 dk içerisinde oradayız dediler şu an servisi bekliyorum. Böyle birşey başına gelmiş olan var mı arkadaşlar? Aracım mazda 3 motion At 2015

    Servise gittiniz mi?Sonuç ne oldu?Hırsızlar benzini çekiyordu bir zamanlar,böyle bir şey mi acaba?
  • Çok şükür problem giderildi hocam. Servisten ekip 15 dk içerisinde geldi, araca baktılar. Bir problem göremeyince kabloları incelemeye başladılar, bir de ne görelim benzin deposunun üst kısmına fare girip oradaki kabloları kemirmiş bu yüzden benzin deposu göstergede boş görünüyormuş. İki saat içerisinde kabloları yenilediler ve hiçbir ücret talep etmediler. Sağolsun çok ta güzel ilgilendiler, bakıma gelmişim gibi aracın bütün kontrollerini yaptılar bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun... arabanızı nerelere bırakıyorsunuz ki fare girebiiyor.rogar ve kanalizasyon kapakları üzerine filan bırakmamanızı tavsiye ederim..
  • Teşekkür ederim. Daha önce bu tarz bir olay hiç duymadığım için dikkat etmemiştim, bundan sonra dikkat ederim. O kabloların açıkta olmasına şaşırmıştım yani fare felan girememesi gerekir diye düşünüyorum. Servisteki ustaya sordum bütün araçlarda orada küçük bir boşluk olur dedi, hatta bir kaç farklı araç üzerinde de gösteri o boşluğu ama bence haşerelerden bir şekilde korunması gerekir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok çok farklı bir tecrübe olmuş. Geçmiş olsun.
  • Sağol hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun,önemli birşey çıkmamasına sevindim.
  • Aynen önemli birşey çıkmadı Allahtan. sağolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.