Şimdi Ara

Yol verme kavgasında 1 ölü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ya arkadaş hemen eksiyi basmayın video da yanlışmı gördüm diye soruyorum.şiddeti savunacak halimiz yok

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam gibi konuşmak varken levye neyin nesi arkadaş.. Zorunlu olmadıkça arabadan inmemek en iyisi ama trafik sıkışıksa, adamda zarar vermeye kalkarsa o zaman yapacak birşey yok.
    Valla böyle bir tip, levyesine güvenip üzerime gelirse, başka çare yoksa, çeker silahımı uyarırım, saldırmaya kalkarsa da bacaklarından vururum, sonra da o levyeyi elinden alır bir yerine sokarım şerefsize..
    Öldürmem ama sürünsün şerrefsiz. Adam gibi konuşmaktan anlamıyorsa bundan anlar.
    Şimdi birileriniz kızabilir, silah kullanırsan suçlu olursun falan diyebilir ama savunma amaçlı son çare buysa, cezası neyse öderiz. Böyle bir ölümden iyidir.
    Ben gideceğime, ailem üzüleceğine, böyle ders vermek gerekirse veririm. Kusura bakmayın, böyle salakların elinde pisi pisine ölmeye niyetim yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 23 Mayıs 2015; 21:27:56 >
  • Ülkenin %50/si boyle terörist magandalarla dolu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar saçma bir tartışma ikisi birbirine darp ve yaralama için dalmışken sonucu belli olan olayda sadece tarafı tutuyorsunuz yani öleni orada amcanın ayağı takılmasa genç olanı ilk yere indirdiğinde cebinden çıkardığı ruhsatlı tabancayla yerde 3 el kafasına sıkarak öldürse bu seferde vay maganda gencecik insanı öldürdü en ağır cezayı almalı diyecektiniz yani sizde tutarlı değilsiniz olayın en temeline insanları denetim altında tutması gereken sisteme en ufak dokunanız yok bu olayın en temelinde sorumlusu devlettir. devlet otoritesini sadece parasal cezalarla değil artırdığı denetim mekanizması ve sağladığı güven unsuruyla sağlayabilmiş olsaydı insanlar birbirlerine silah levye çekmek yerine telefonla polise şikayet etseler ve insan gibi mobeselerden takip edilip durum hakkında ivedilikle bir yaptırım uygulansa bir iki olaydan sonra bu tip olaylar bıçak gibi kesilirdi çünkü insanlarda denetim var kural var ceza var algısı oluşmuş olurdu. En başta bu ve bunun benzeri tüm olaylarda ortada başıboşluk yaratan piyasaya sadece parasal mevzularda çıkan alacağı paraya bakıp kendi köşesine çekilen devlet sorumludur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • aynen katılıyorum.sonuca bakarak olaya yorum yapmak.bu olay çok farklı da gelişebilirdi.zaten merhumun arkadaşında levye var.artı olarak orada ne konuşuldu ne oldu hiçbirimiz bilmiyoruz.sadece sonuca bağlı yorum.
    dediğiniz gibi cezalar caydırıcı olmazsa bu tür olaylarla daha çok karşılaşacağız maalesef

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 1 ayda 2 kez önümü kesip kapımı açmaya çalıştılar.kilitledim ve inmedim.
    hemen fotograf çekip plakayı da kayda alıyorum. polis merkezinde şikayetçi oluyorum. ticari felansa sağlam yerden mesaj gidiyor. hakkınızı arayın. bu konularda en iyisi video çekin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkeyi terketme muhabbetinden nefret ediyordum ama su siralar iyice hakvermeye basladim. Sinirlerim hopladi resmen. Okulun biter bitmez yapacağım ilk iş şu ülkeden defolup gitmek. Bu nedir ya bu nasıl bir olaydir. Bu tiplerden bu ülkede çok ama çok var. Ya katil olursun ya da ölen olursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herseyi gectim orda olan hic kimse mi ilkyardim bilmez arkadas.Insanlari da gec hadi polis geliyor anca bakiyor oyle bos bos.Polis dedigin hayat kurtaran 3luden biri degil mi? Neden tam donanimli polisler yetismez anlamis degilim.

    Sansa yasiyoruz bu ulkede
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.