Şimdi Ara

YOK MU ŞİMDİ YARDIM EDECEK BİR KİŞİ BİLE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar mezun tm yim matematigim cok kotu yani 3-4 net yapiyorum simdi bana 20 net lazim odaklansam yapabilirim gibide diger dersler araya giriyor onlarda turkce sosyal turkcem fena degil sadece dil bilgisine calisacam sosyalden de cografya digerleri test cozulerek halledilir ben diyorum ki sadece turkce ve sosyali 1 ayda halledip kalan 4 ay boyunca full matematik calisip gunlukde sosyal turkce denemesi mi cozsem yoksa hepsini bir arada mi gotureyim kararsizim yardimci olursaniz gercekten cok mutlu olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Untimely Jugar -- 22 Ekim 2016; 21:02:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yok mu şimdi yardımcı olacak
  • Açıkçası senin istediğin hedefe bağlı . Matematikte 10-15 lere çıkmak istiyorum dersen onu yapabilirsin gerçekten ama 20 ve üstü diyorsan gerçekten sıkı çalışman lazım .
    Ders konusunda dediğin gibi 1-2 ayda bitirebilirsin ama bu süre içinde yine ağırlığın matematik olsun 3 saat matematik 2 saat sosyal şeklinde gidebilirsin bu şekilde de biter . Türkçede dilbilgisi çok yormaz zaten . Geriden tekrar yaparak git mezunsan zaten zamanın var matematiğe ağırlık vererek yanında türkçe sosyal yap . Dilbilgisini yaparsan gerisi paragraf sana kalmıs 30-35 netlerde sabitletleyebilirsin hakeza sosyal için de geçerli 30-35 e sabitleyebilirsin bu durumda matematik hedefine göre değişir .
  • Peki eyvallah sagolasin bu insanlar garip nerde troll konu var oraya gidiyorlar herseyi sayiyorlar ancak burda yardim istedigim bir konuda 40 a yakin kisi bakip birsey yazmadan cikiyor bu canimi sıktı neyse bu arada dediklerini ciddiye alacam kardesim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.