Şimdi Ara

Yok mu Letgo nun yerini dolduracak 2. el web sitesi yapacak babayiğit?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Letgo; yeni web tasarımıyla saçma sapan 2. el alış veriş sitesi oldu. Eskisi kat kat daha iyiydi, nasıl sitenin içine ederiz kendimizi nasıl batırırız baya kafa yormuşlar. Aslında Letgo 2. el alış veriş sitesi olarak çok iyi düşünülmüş bir site ama cozurttu. Bence bu piyasada büyük bir açık var, Webmaster işiyle alakadar olanlar kesinlikle bu açığı letgo nun eski haline benzer tasarımıyla, kolay anlaşılır, erişilebilir bir siteyle kapatmalı.




  • Letgo sade tasarımdaydı. İyi bir kullanıcı deneyimi sunuyordu. Yeni tasarım ile öteki siteler gibi biraz karışık oldu. arama çubugunda yazılar cubugun en üstünde çıkıyordu kullandığım Firefox 68'ten kaynaklıdır diye düşündüm, yeni tarayıcı isteyen sitelere biri daha eklendi diye düşündüm.

    Bu bağlamda sarı site göreceli olarak daha iyi kaldı. Sarı site, kullanıcının istediği nesleri yapıyor hem arayüzde hem işlevsellikte. Kullanıcının ilgi gösterdiği, kullandığı nesleri değiştirmiyor.12 yıl önce Sarı Site görüntüsü şimdiki ile çok yakın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trendyol piyasaya dolap uygulaması ile girdi fakat kötü arayüzü, filtreleme özelliğinin rezalet olması ve yüksek komisyonlarıyla sınıfta kaldı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.