Şimdi Ara

Yok mu AUDIOSLAVE sevenn??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • seven nation army harbi çok ii yaw
  • quote:

    Orjinalden alıntı: killemall

    seven nation army yi nasıl coverlamış ama babalar? ya bu tom morrello var ya normal değil inanın bana. o nasıl ciyaklattırıyor gitarı öyle ya. aşmış yarmış adam.

    bencede bu dünyadaki misyonunu tamamlamış,

    En son alınan haberlere göre Chris Cornell ile tom morrello 3üncü gözü açmış sayın syirciler..
  • o kadar övgü dolu mesajlar yazılmışken tim commerford'u atlamak da olmaz. bi bassçı için fazlasıyla disstortion kullanıyor diyebiliriz ama yaptıkları müzikte oldukça etkili bence. vücudundaki dövmelerin uzaktan t-shirt gibi durması da ayrı bi şekil katıyor adama
  • konuyu üçüncü sayfada buldum


    Bu arada arkadaşlar size bir haberim var! Chris Cornell'in Live 8'deki olumsuz performansını hatırlayacaksınızdır..Vh1 da live 8 le ilgili bir program vardı, Chris'le sahne arkasında biraz sohbet ettiler, adamcağız meğer o gün 40 derece ateşle yanıyormuş,Ama yinede beni kalbimden vuran o cümleyi söyledi:"Şu anda hastayım ve biliyorum ki sahnede herşey çok iyi gitmeyecek, ama fanlarımı orada öylece bırakmak yerine detonede olsa söyleyeceğim"

    Adam Aslanlar gibi çıktı tüm konser boyunca detone söyledi,ama hayranlarını da yüz üstü bırakmadı...Fanlarına ne kadar önem verdiğine bir bakarmısınız..helal olsun dedim valla..




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.