Şimdi Ara

Yok Abi Olmuyo !! PSN KART SORUNU GİTTİKÇE BÜYÜYO... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
5
Favori
11.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

    Valla HORT olacak galiba ama dün site üzerinden hesabıma 60 TL attım. Çok değil 30 saniye sonra 10 TL daha atmak istedim ama Hesabınıza şuan para yüklenemiyor diyor. 2 gündür uğraşıyorum Tomb Raider almak için ama 10 TL atamıyorum. TR PSN KART yok galiba keşke olsa da kod ile alsak

    AYYNEN hocam dün bende karta 100 attım daha sonra biraz daha atmak istediğimde aynı tepkiyi verdi. sorun nedir ki acaba?
  • hegomanya48 kullanıcısına yanıt
    valla bilemiyorum hocam. Kardeşimin kredi kartını kaydettim, ona da aynı hatayı veriyor. Yalnış birşey yok adres falan herşey olması gerektiği gibi. Zaten kendi kartımla sürekli para atıyordum ama cumartesiden beri bi 10 lira atamadım. 48 saat sonra düzelir diyolar.
  • 1996 dan beri kesintisiz playstation kullanıyorum.Digital alım ülkeye ilk açıldığında(ps3) alışverişimi tamamlamıştım adres ve ismim de türkçe karekterler olmasına rağmen alışveriş tamamlanmıştı.Yıllar içerisinde zaman zaman alışveriş hataları olsada kendi kendine düzeldi.İsmin veya adresin doğru yazılması çok bir şey ifade etmiyor şuan autçütuiaçüuintçüuaitnuieniueç diye bir ismim var yine de alışveriş yapabiliyorum.Telefonla yardım almaya çalışmayın hiç bir işe yaramıyor daha çok sinirlenip ps kırmak istiyorsunuz
  • Dün akşam ben de kullanamadım. Hazır indirime girmişken bf1 i alayım diyordum ama bi türlü para aktarmadım.
  • Arkadaşlar ben suan para attim. Haftasonu sıkıntı vardi ama şimdi bilgisayardan psn e girip attim parayi sıkıntı yok gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gran Turismo 7 kullanıcısına yanıt
    Tekrar denedim önce kart bilgileri geçersiz hatası verdi. Bi sonraki deneyişimde de hesabınıza şu anda para eklenemiyor hatası veriyor.
  • Mialonde kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayardan yaptiysaniz bi de telefon ya da tabletten bi deneyin. Account sony sitesinden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçenlerde maximum kartı ve iş bankası sanal kartı denedim defalarca olmadı. sonra cep telefonuna maximum kartın uygulamasını indirdim . baktım ayarlarda uluslararası alışverişe bilmem neye aç falan var. açınca bi tıkla halloldu psn kartı kabul etti . sanal kart için de birkaç saat sonra "kartınız şifresiz e ticaret işlemlerine kapalıdır bu nedenle xx:xx te yapılan işlem gerçekleşmemiştir" diye mesaj geldi. muhtemelen çağrı merkezinden açtırsam o da çalışacak.

    kısacası sorun psnde değil kartınızın güvenlik ayarlarında. başka kartla denedim oldu ama olayı da o kart işlemlere açık olduğundandır. sony ye küfür etmeden önce çağrı merkezini bi arayın sorun.

    ha bi de bi yerde okumuştum. cepte tablette açık session falan varsa uygulamayı açıp logoff olun diyorlardı ayarların tutulması olayı etkileyebilirmiş. tek bir yerden login olun yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoops -- 10 Nisan 2017; 15:20:4 >
  • Arkadaşlar çoğu kişinin kartını kabul etmemiş. Benim kartımı her seferinde kabul ediyor satın alma ekranına 3d security bile geliyor telefonuma gelen şifreyi de girebiliyorum fakat sonra "satın alma işleminiz tamamlanmamış olabilir lütfen işlem geçmişinizi kontrol edin" diye bir uyarıyla karşılaşıyorum. İşlem geçmişinde ise 0.00₺'lik ıskalanmış gibisinden bir yazı çıkıyor. Burada yazılan çoğu adımı uyguladım hiçbiri yararlı olmadı. Bankayı aradım karşı taraf(sony) iptal ediyor işlemi dedi bizden kaynaklı değil deyince sony müşteri hizmetlerinden bayan bir temsilci ile konuştum. Sorunumu söyledikten sonra banka ile görüşün diye başlayan cümlesini yarıda kesip görüştüğümü ve sony tarafından satın alma işlemimin iptal edildiğini söyleyince suçu kabullenme zahmetini gösterdiler ilk olarak 48 saat beklememi, adresi doğru yazmamı (kk'daki adres ile aynı) Sony tarafından kredi kartın provizyonunda herhangi bir ödeme olmaması gerektiğini söyledi. Bekliyorum şuan provizyonda sony'nin kredi kartı eklediğim için çektiği 0.12$ var. Düzelmezse digital oyuna elveda artık paramızla rezil oluyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu adres vs. Konulari sehir efsanesi. Adres turkiyeyse bosluklari sallasaniz bile kabul ediyor ettigi zaman. Bazen de her seyi duzgun girsen bile kabul etmiyor.

    İste bunun hicbir aciklamasi, hicbir cozumu yok. Ben soyle yaptim oldu dediginiz sey size denk geldigi icin oyle oldu.

    Sony kafasina eserse karttan cekiyor, esmezse cekmiyor.

    Telefonla aramaniz hicbir seyi degistirmiyor cunku bankayi arasaniz onlarin ps sistemiyle bilgisi tabii ki olmaz, sony yi arasaniz onlarin daha ps store'un varligindan haberi yok.

    Arada bir sony'yi ariyorum "ps store diye bisi var cok guzel" diyorum nasil tesekkur ediyorlar aklim sasiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Nisan 2017; 14:45:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle kafasına göre. Yıllardır kullandığım kart hata verdi. Hataya rağmen satın alma gerçekleşti. Çok acayip. Sağı solu belli olmuyor.
  • Ulan provizyonu çok gğzel çekiyorsun. Oyun almaya sıra geldiğinde de hata veriyorsun. Ne adi bir sistem bu psn. Yazılım özürlüleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yıllardır store alışveriş yaparım hiç alamamazlık yapmadı. Hata alanlar birde enpara kart ile denesin ben onu kullanıyorum ayrıca adresi büyük yazın ve İ Ö Ş ve noktalama işaretleri kullanmamaya özen gösterin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 12 Nisan 2017; 19:43:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erturrk kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende de var.iki ayrı kartımla denedim az önce hata verip durdu ödeme sonrasında. birçok oyun almıştım halbuki .
  • Güzelim indirimleri kaçırıyoruz. Sırf şu hata yüzünden xbox alıcam bugün.
  • Aynı sorunlar ve benzer sorunlarla bende karşılaştımhttps://www.playstation.com/en-gb/get-help/contact-form/ şu adresle iletişim kurdum ve sorunumu çözdüler söyledikleri şey ise hesabın doğruluğunu onaylama için geçen bir süreç dediler ve şimdi sorunsuz kullanabiliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birseysoylicem -- 15 Nisan 2017; 16:6:37 >
  • Aynı dertten muzdaribim. Var mı yeni bir gelişme?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENDE 3AYDIR uğraşıyordum bir sürü kart denedim yeni hesaplar açtım yok nafile bişey olmuyordu sonunda inial kart aldım rahatladım.
    senelerdir aynı kartı kullanıp dünya kadar oyun aldım son 3-4 aydır eziyet çektim oyun alıcam diye
  • Enpara ile sorun yaşamadım hiç.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllardır garanti bonusla da en paraylada alırım neredeyse 3-4 kez anca sorun yaşamışımdır.Günlük kartlarını kullanamayanlar bence bi enpara kart alıp psn alışverişlerini onunla yapsınlar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.