Şimdi Ara

yoğun web sunucularında bir adım öne geçmem mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • umarım konuyu uygun bölüme açmışımdır aksi halde özür diliyorum.itü de ders seçimleri sırasındawww.sis.itu.edu.tr adresinde yoğunluk problemiyle karşılaşıyoruz bu da ders seçiminde büyük engel teşkil ediyor.bu tarz yoğun sitelere daha hızlı erişim imkanı var mı?(firefox vb browserların hızlı otomatik refresh özellikleri hariç)



  • karsi sunucunun gatewayini sanirim bir nevi routerina tanimlama ile yapilabiliyordu diye hatirliyorum ama nasil oldugunu hatirlayamiyorum.

    biraz arastirmak lazim . bilen birileri cikarsa bende merak ettim dogrusu bende az arastirim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: james23

    umarım konuyu uygun bölüme açmışımdır aksi halde özür diliyorum.itü de ders seçimleri sırasındawww.sis.itu.edu.tr adresinde yoğunluk problemiyle karşılaşıyoruz bu da ders seçiminde büyük engel teşkil ediyor.bu tarz yoğun sitelere daha hızlı erişim imkanı var mı?(firefox vb browserların hızlı otomatik refresh özellikleri hariç)

    o sorun yoğunlukdan kaynaklanan bir problem. ama bu yoğunluk network bağlantı yoğunluğu değilde kendi içindeki donanımsal yoğunluk. sistemde çalışan programlar optimal hale getirseler hiç bir sorun kalmaz.
    bizde ders kayıtlarında sis.atilim.edu.tr kullanıyoz. yapılan işlemler rem de okadar yer kaplıyorki bir anda memory bilmem ne hatası veriyor. tamamen software tabanlı sorun . bunda bir adım önde olma şansızn çok zor. sonuçta her istek bir sıraya giriyor o sıra ile geri çıkıyor
    ilk giren ilk çıkar




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.