Şimdi Ara

Yivsiz tüfek ruhsatnamesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar, ruhsat prosedürleri hakkında bilgi sahibi abilere birkaç sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim. Ben şuan 17 yaşındayım önümüzdeki mart ayında 18 oluyorum ve 18 yaşıma girdiğim gibi yivsiz tüfek almak istiyorum. Benim gördüğüm kadarıyla diğer ruhsatlar için 21 yaş şartı isteniyor fakat yivsiz tüfek için 18 yazıyor, bu doğru mudur? Bir de böyle şeylerde biraz da karşılaşılan görevlilerin inisiyatifinin geçerli olduğunu zannediyorum. Yeni 18 olmam sebebiyle sağlık raporu verecek hekimin ya da işlemlere bakacak memurların bana sıkıntı çıkarmaları gibi durumlarla karşılaşır mıyım? Son olarak yivsiz tüfek için sağlık raporunu ben aile hekiminden alabiliriz diye biliyorum ama ayrıca psikiyatri bölümünden de rapor almamız gerekli mi?




  • Ruhsat için 18 yaş yeterlidir.


    Bir de böyle şeylerde biraz da karşılaşılan görevlilerin inisiyatifinin geçerli olduğunu zannediyorum. Yeni 18 olmam sebebiyle sağlık raporu verecek hekimin ya da işlemlere bakacak memurların bana sıkıntı çıkarmaları gibi durumlarla karşılaşır mıyım? --> Aile hekimi gerek görürse sevk ediyor, kesinlikle net birşey söylenemez.


    Son olarak yivsiz tüfek için sağlık raporunu ben aile hekiminden alabiliriz diye biliyorum ama ayrıca psikiyatri bölümünden de rapor almamız gerekli mi? --> ilk gideceğin aile hekimin, oradan gerek görürse seni yönlendirecekler.
  • askala A kullanıcısına yanıt

    Tamamdır hocam teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece aile hekimi raporu yeterli. Ama istemezse vermeme hakkı var. Kayıtlı olduğun ilçedeki herhangibir hekim verebilir. Çoğu kimseye vermiyor. Kabul eden biri bulursan e nabızdan hekimini değiştir ben öyle aldım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • korayreyiz K kullanıcısına yanıt

    Zaten kendi hekimim tanıdık olduğu için belki onda sıkıntı yaşamam ama benim asıl aklıma takılan polisler. Başvuru sürecinde bana bir sıkıntı çıkarırlar mı onu bilemiyorum zamanı gelince göreceğiz artık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali_Osman_25 A kullanıcısına yanıt
    Çıkarma gibi bir hakkı yok. Öyle kafasına göre yapabilceği birşey değil o.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.