Şimdi Ara

YİNE, YENİDEN BİR SUPERONLİNE DOLANDIRICILIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu firmanın farklı bir düzenbazlığına maruz kalmadığımız bir günümüz geçmiyor maalesef. Bu sefer ki olay şöyle oldu, sonradan Superonline bayisi olan Kompletel firmasına ait olduğunu öğrendiğim 0 216 266 52 55 numarasından arandım. Bir bayan hızlı bir şekilde konuşarak kendisinin Superonline kampanya merkezinden aradığını, özel bir kampanya kapsamında kullanmakta olduğum fiber internet aboneliğine "tarife ücretinde bir değişim olmaksızın" TV+ hizmeti sağlayabileceğini söyleyerek bunu kabul edip etmediğimi sordu. Kendisine, üç kere tarifemde ve tarife ücretimde bir değişiklik olmayacak değil mi diye sordum ve o da kesinlikle olmayacak dedi ve ben de bu durumda ücretsiz TV+ hizmetini kabul ettiğimi söyledim. Tabii, daha sonra, kim kime ücretsiz bir hizmet verir, sorusu aklıma geldi ve 0 532 532 0000 numarasından Superonline müşteri hizmetlerini aradım. Konuyu çıkan bayana aktardım ve tarifemde ve tarife ücretimde bir değişiklik olup olmadığını sordum. Ne derse beğenirsiniz, tamamıyla yeni bir tarife geçişim yapılmış ve ücrette 89 TL'den 99 TL'ye çıkmış, bu arada beni arayan numaranın Kompletel bayisine ait olduğunu da kendisi söyledi. Müşteri temsilcisine, arayan kişiyle aramızda tam olarak nasıl bir konuşma geçtiğini ve tam olarak neyi onayladığımı aktardım, o da bir yanlışlık olabileceğini ve inceleme başlatabileceklerini söyledi ve ben de haliyle kabul ettim. Sonuç, görüşme dinlenmiş ve benim yeni bir aboneliğe geçişe ve ücret artışına onay verdiğim tespit edilmiş.

    Bu konuyu, başka insanları başlarına gelebilecek bir olay hakkında haberdar etmek için açtım, ben kendim her ne pahasına olursa olsun bu işin peşini bırakmayacağım.







  • Burası türkiye başkan aynısı bana oldu ama yedirdim lafları onlara mahkeme ile
  • Gerçekten ücretsiz olsaydı bile sürekli arayıp ücretli paket satmaya çalışacaklardı. Bedava bile olsa almamak lazım bu TV+ zımbırtısını... Uydudaki beleş kanalları parayla satan zihniyete prim vermeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.