Şimdi Ara

yine opera kusura bakmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler yanlış yere açmamışımdır inş konuyu. herneyse sorunuma geleyim= kaç zamandır operayı kullanıyorum birden bi sorun oluştu. önceden normal gözüken ve her zmn ziyaret ettiğim sayfaları açtığımda tüm sayfa düzeninin bozulduğunu resimlerin veya diğer şeylerin üst üste yanyana salak salak yerlere savrulduğunu gördm. çok rahatsız edici sayfaları tam göremiyorum bile. varsa bir bilginiz yardımcı olursanız sevinirim. operanın tüm ayarlarını kurcaladım yeniden kurdum ama aynı şekilde açılıyor melet. acaba bu operanın ince ayarlarını kaydeden bi yer varsa('çalıştır' komutundan mı neydi) ordan sileyimde yeniden kurayımmı? yoksa çözmünüz varmı?

    işletim sistemim xp home. bi değişiklik yapmadım.az çok bilgisayardan anlıyorum fakat sorunu bilmediğim için çözemedim. bilen varsa yazarsa sevinirim belki aynı sorunu daha öncede yaşayan arkadaşlar olmuştur. herhangi yeni birşey yüklemedim ama bazı eklentileri otomatik yüklemeye aldığım için de farkında olmayadabilirm. alttaki resimlerden birinde adres çubuğunun tam altında hız fln da çıktı(kb). orası bile değişti.







  • Dostum bende opera kulanıyorum ve hiç sorun vermiyor haa sende vermesinini sebenine gelinirse Görününü menüsünden yakınlaşma ve kodlama alanının arasındaki bölmeri kurçaladıysan eher onları düzenle olmazsa şayet çalıştır a gir regedit yaz oradan Düzen menüsünden bul de ve opera yaz opera ile ilgili her kosyatı sil ondan sonra PC ye bir reset at sonra programı tekrar kur bunları yapmadan önce operanın tempini böşalt ve geçmişini sil ondan sonra yap yoksa benim tabirimle bacakları kalıyor kurunca tekra aynı sorunu veriyor bazende dil kotlamalarından elle yapmak gereke biliriyor mozila da bende karşılaştım dili farklı olan bir siteye girdiğinde yazılar ve resimler karışa biliyor birde onu denersin olmazsa mesala tamindir e girdiğimde dosyayı indir bölümü karışıyordu sonra dil problemi varmış düzeldi bence öylede ola bilir sen ilk önce dil konumunu ondan öncede söylemiş olduğum aralığı düğzelt olmazsa regedit yap programı hepten kaldır ve sonra kur sana iyi çalışmalar




  • bende ing. wersiyonu war. "tools > delete private" data yapmayı dene. çoğu zmn çözüm oluyor...
  • opera ve İE sorunları bitmek bilmiyor
    hocam operanın son sürümünü indirermelisiniz.
    en iyisi bu, güvenliktede çok başarılı
    http://mozilla.org.tr/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.