Şimdi Ara

YİNE AŞIRI HIZ YİNE GENCECİK BİR CAN ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya bunu kimse engelleyemez bence ne kadar öğüt verirseniz verin, tamamen kafada bitmesi lazım. Belki eksi yağmuruna tutulucam ama ben kendimden örnek vereyim, geçen Temmuz'da 4 takla attım, 6-7 ağaç devirmeme rağmen son anda uçurumun kenarından döndüm. Yani ağaçların bi tanesi olmasa uçurumdaki harabelere uçucaktım ve gerisini düşünmek bile istemiyorum, hiç şansım yoktu. Çok şükür bana bişey olmadı. Kazadan 1.5 ay sonra işte "baba yüreği" mi dersiniz yoksa başka bişey mi kıyamadı gitti yeni araba aldı bana. Segment atladım, onu bırak Ford'um vardı BMW aracım oldu. Kaza yaptığım viraj okul yolumun üstünde, hala girerken aracın sınırlarını öğrenmeye çalışıyorum salak gibi. Onu yaptıktan belki inanmazsınız 15 saniye sonra ben napıyorum diyorum ama kendime engel olamıyorum. Bunu kimseye artistlik yapmak için yapmıyorum, o konuda dersimi çünkü. Birisi yanımdayken kesinlikle tehlikeli hareketler yapmam. Pert olan aracımın içinde başka birisi olsaydı kesin ölümlü bi kaza olurdu ben bile nasıl kurtulduğumu anlayamadım. Bazen hız yaptığımda da vicdan azabı çekiyorum, oğlum baban sana hız yap diye mi aldı bu arabayı daha iyisine bin daha güvenli olsun diye aldı yaptığın hareketlere bak diye ama genelde hız yaptıktan sonra bunları düşünüyorum maalesef.




  • Cezalar caydırıcı değil.

    Dordmund futbolcusu Reus 500.000€ ceza aldi ihlalden.

    Babası iş adamı. Parası var. 2500 lira yazarız diyor Polis, yaz abi nolcak diyor.

    Bunu diyen adam e-5 yolunda akan trafikte spin atıyor, görüşü yok ediyor.

    Yasalar bu adama 300.000TL ceza verse, 3 ay hapis yatırsa bir daha buna cesaret edebilir mi?

    Bu tarz insanlar kendilerini öldürse yine sorun yok. Eğer bu ve bunun gibiler hala magandalığa devam ediyorsa da Allah tüm insanları bu zavallılardan korusun.


    Ayrıca bunlara alkış tutanlar da bunlar kada suçlular.
    Yarış pistlerinde dahi istenmeyen bu eğitimsiz, cahil insanları gazlayanlar da sorumludur.

    Allah bu canavarlardan hepimizi korusun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes kıza üzülmüş ama oda binmeyecek ozaman öyle adamın arabasına yada efendi gibi sür diyecek şu videoya bir göz atın mesela herkes halinden memnun

    http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/166205/volkswagen-scirocco-ile-makas-atmak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKVll -- 29 Mayıs 2015; 13:28:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam arkadaş ortamında gaza getiren salak arkadaşlar kadar , şoforunde hemen gaza gelenii açık ve net embesildir ! Sciroccocuları zaten artık anlatmaya gerek yok eskiden özeldi güzeldi şimdi önüne gelen zıpkınlar,apaçiler sciroccoya gidiyor.Bu arkadaşların da çok uzak değil tez zamanda haberlerini alırız.
  • Allah rahmet eylesin kiza.

    Süren elemanı da inşallah müebbet hapse mahkum ederler.

    "Kızların efendi adam yerine P*Ç tercih etmesi"nin bir başka sonucu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 29 Mayıs 2015; 14:26:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin,gencecik insanlara maddi durumu iyi olan ebeveynleri çok güveniyor,bu bir kaza olamaz makas atarak giden bir sürücü bile bile intihara kalkışmıştır daha fazla can kaybı olmadığına artık sevinmeliyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin
    Gunahlarini affetsin

    Nekadar onlem almaya calissakta olacak bu kazalar genc insan kan kayniyor arabada iyi basiyor sonunu dusunmuyor allah affetsin insallah
    Zor isler anne baba ne halde simdi cok cok uzucu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin ancak bu çocukların katili anne ve babalarıdır kesinlikle


    Hayatın h sini bilmiyorlar 20 yaşında çocuğun altına araba birde mini cooper 160 beygir bebe zaten belli zengin bebesi bırak malının kıymetini canının kıymetini çözemiyecek kadar avare yetişmiş sen bu sorumluluk duygusu oluşmamış insana bu aracı verirsen kusura bakma sebep olursun.
  • "--AKILLI İNSANLAR BAŞLARINA GELENLERDEN DERS ALIR.
    DAHA DAHA AKILLI İNSANLAR BAŞKALARININ BAŞLARINA GELENLERDEN DERS ALIR."
    buna göre memlekette çok akllı insan çok az, akılsız oldukça fazla gibi.
    direksiyondaki arık akıllı mı akılsız mı zaman gösterecek,
    ölen can a ne demeli bilmiyorum?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Ford'un Mykey sistemini bütün firmalar yapmalı.

    Ve böyle 18-20 yaşında ki özellikle kız çocuklarına 90km limitör açıp daha fazla basmamaları sağlanmalı. 170km hız da takılı kalmış gösterge, bu kız bilmez ki 170 ile makasa girilmeyeceğini fln, kızlar için daha doğrusu 18-20 yaşında ki ergen gençlerimiz için, 50km'de aynıdır, 170km'de. Tamamen bilinçsizlik ve eğitimsizlik.

    Süren kız degil . N.A isimli biri . N.A kız mı bilmiyorum ama değildir makasa falan girdiyse



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 29 Mayıs 2015; 15:20:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle aynı okulda okuduğumu, vefat eden Yağmur'la aynı dersi aldığımı, gerçekten çok neşeli bir insan olduğunu belirteyim. Her ne kadar bir kaç normal sohbetin dışında bir yakınlığım bulunmasa da, bildiğim kadarıyla kaza yapan aracın sahibi de Yağmur. Hızın sebebi ne bilmiyorum, acelelerimi vardı yoksa zevk için miydi bilmiyorum, ama her ne olursa olsun bu kadar körlemesine yapılması yanlış ki sonucu da malesef acı oldu.Ama "binmeden önce düşünseydi", "zengin çocukları işte" vs. gibi yorumlardan önce bir Allah rahmet eğlesin demek bu kadar zor olmamalı.
  • Hicbir konuda kinamayi sevmem. Anne-babalarin çocuklarına araba alırken dusunmeleri lazim , oğlum durak isimdir diyip arkadaslarindan geride kalmasin diye de her istegini yapmasalar keşke. Aman ne yazsak boş artık. Olan ailelere oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maddi durumum çok iyi olsa bile oğluma veya kizima sürücülüğü öğrenene ve sorumluluk sahibi olana kadar baz paket 1.0 motorlu B segment araç alırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 29 Mayıs 2015; 15:46:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogulcanyurekkk O kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar basılır ama her zaman değil!!!
    lan olum basın gaza yardırın ama makas AT MA YIN !!
    ADAM!!!! gibi soldan yol isteye isteye gidin daha zevkli ulan ne gerek var makas atmaya. Zevk için yapmayın. Ha gerçekten aceleniz olur ölüm kalım meselesi yakın dörtlüleri basın makasınızıda atın. Ama gereksiz ise sadece soldan basın.

    Ben ölümüne basıyorum yardırıyorum ama makası acelem olmadığı sürece zevk için atmam. Atanada acımam ,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Börü_Budun

    Ya bunu kimse engelleyemez bence ne kadar öğüt verirseniz verin, tamamen kafada bitmesi lazım. Belki eksi yağmuruna tutulucam ama ben kendimden örnek vereyim, geçen Temmuz'da 4 takla attım, 6-7 ağaç devirmeme rağmen son anda uçurumun kenarından döndüm. Yani ağaçların bi tanesi olmasa uçurumdaki harabelere uçucaktım ve gerisini düşünmek bile istemiyorum, hiç şansım yoktu. Çok şükür bana bişey olmadı. Kazadan 1.5 ay sonra işte "baba yüreği" mi dersiniz yoksa başka bişey mi kıyamadı gitti yeni araba aldı bana. Segment atladım, onu bırak Ford'um vardı BMW aracım oldu. Kaza yaptığım viraj okul yolumun üstünde, hala girerken aracın sınırlarını öğrenmeye çalışıyorum salak gibi. Onu yaptıktan belki inanmazsınız 15 saniye sonra ben napıyorum diyorum ama kendime engel olamıyorum. Bunu kimseye artistlik yapmak için yapmıyorum, o konuda dersimi çünkü. Birisi yanımdayken kesinlikle tehlikeli hareketler yapmam. Pert olan aracımın içinde başka birisi olsaydı kesin ölümlü bi kaza olurdu ben bile nasıl kurtulduğumu anlayamadım. Bazen hız yaptığımda da vicdan azabı çekiyorum, oğlum baban sana hız yap diye mi aldı bu arabayı daha iyisine bin daha güvenli olsun diye aldı yaptığın hareketlere bak diye ama genelde hız yaptıktan sonra bunları düşünüyorum maalesef.

    Katılıyorum. Kaza yaparak ders alan insan sayısı bir elin parmakları kadar. Üniversiteden bir arkadaşım da takla attı. Ama baktım değişen bir şey yok, yine aynı şekilde kullanıyordu aracını.

    Yine başka bir arkadaşım bir kazaya katıştı ve aracından maalesef iki ölü çıktı. Bir baktım adam abuk sabuk hareketler yapıyor. Hiç akıllanmadın mı dedim. Araç kullanmaya korkar oldum cesaretimi kazanmaya çalışıyorum diye cevap verdi.

    Bunun en etkili yolu bazı kasıtlı ve aşırı kural ihlallerinde ihlale karışan araca el koyup hazineye geçirmek. Böylece zenginin de canı yanar fakirin de. Öyle 2000 - 3000 TL parayı hava atmak için bile riske atacak zilyon tane zibidi var sokaklarda. Ama altında babasının aldığı 150.000 TL değerindeki aracı kaptırsın bakalım 2. Defa cesaret edebilecek mi aynı şeye?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 29 Mayıs 2015; 16:35:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kadran o yolda 160!

    Araç mini, sonradan görme yeni ergenlerin şu anki arabası

    Aracı kullanana üzülmedim diğer kıza üzüldüm.
  • allah rahmet eylesin ölen kıza araba mini değil sahin falan olsa tepki ne olucaktı yok zengin cocugu o bu keske yapmasalar keske kimse yapmasa ama trafik bu herkesin kanı kaynıyor allah kimsenin basına vermesin keske insanımız serif işgal etmesede makas diye bişey olmasa 120 ile sol serit kitlenmese adamın radara vercek parası varsa arabası varsa ne sana ne bana bulasmadan bassa gitse zengin de ölüyo fakirde ölüyor takılmayın bu kadar yapmayın etmeyin
  • Daha önce de yazmıştım

    Ehliyet alma yaşı en az 30 olmalıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık 20 gün önce okanın önünden geçerken bu cooper ı gördüm yine içine 3-4 kişi biniyorlardı,sabiha gökçen yolunda beni sollayıp geçti.
  • Keşke aracı kullanan geberseydi.2014 aralık ayında bomboş yolda bale yapan bir onun bunun çocuğu yüzünden kaza yaptığım günden beri gıcığım bu tiplere.

    Ayrıca sadece bu araç için değil; Euro Ncap ten kaç yıldız alırsa alsın, kullanan insan olmadığı sürece hiç bir araç güvenli değildir.Benim aracımda şu var bu vae diye kendini direksiyon başında ölümsüz sanan bütün embesillere duyrulur....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.