Şimdi Ara

Yıllık Kart ücreti almayan banka varmı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
81.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende akbank kartları kullanıyorum şirketimin anlaşmasına göre maaşlarımız bu bankaya yattığı sürece aidat kesilmiyor ve her yıl düzenli olarak yüksek miktarda chip para yatırıyorlar ben yüksek diyorum ama bazı bankaların baya baya bi yüksek promosyon parası yatırdıklarını duyunca kızmıştım ya ama zaten anlaşma biterse kartı iptal ederim anında direk garanti bence en iyi banka
  • güncelleyin lütfen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gtimaniac

    arkadaşlar ne için kasıyorsunuz ki halkbank'ı hiç araştırmadınız mı? advantage kredi kartı ürünü var piyasası gayet sağlam yıllık kart ücreti ilk yıl 2 tl ikinci yıldan itibaren 5 tl. internet şubesinden yapılan hiçbir işlemden de ücret alınmıyor. ne eft ne fatura ödemesi için. ziraatin berbat sistemi ile uğraşmayın derim. adamların istanbulda 4-5 tane para yatırılan atm'i var. kart borcu ödemek tam bir komedi.
    Bu tarz bilgileri her bankanın sitesinde bulabilirsiniz, ona buna soracağınıza bankanın sitesine bakın.

    Linklerde bakmanız gereken yerler: Kredi Kartları, Mevduat Hesapları, Hesap İşletim Ücreti, Kart Aidatı ve merak ettiğiniz diğer işlemler için ücret alıp almadıkları.

    http://www.akbank.com/faiz-oran/ucret-komisyon.aspx
    http://www.bankasya.com.tr/fiyat_oran_komisyon/index.jsp
    http://www.citibank.com.tr/gcb/turkish/Kredi-Kartlari/Faiz-Oranlari.htm
    http://www.garanti.com.tr/tr/yardim_ve_oneriler/urun_ve_hizmet_ucretleri.page?gbid2=201537
    http://www.halkcard.com.tr/channels/1.asp?id=28
    http://www.hsbc.com.tr/tr/bireysel/faiz_ucretler/urun_fiyatlari.asp
    http://www.isbank.com.tr/TuketiciVerileri.aspx
    http://www.kuveytturk.com.tr/pages/ozel_cari_hesaplar_firmanizaozel.aspx
    http://www.kuveytturk.com.tr/pages/kart_ucretleri_firmanizaozel.aspx
    http://www.ptt.gov.tr/index.snet?wapp=bankServices_tr&id=FFCE93D2-C654-48C4-B711-5DA15EE4CAE7&upId=0FBED67C-8E6A-449F-8BDA-5F487EA93CB5&open=1&im=11
    http://www.turkiyefinans.com/tr/bireysel_bankacilik/tuketiciverileri/default.aspx
    http://www.yapikredi.com.tr/tr-TR/hesaplama_araclari/islemUcretleri.aspx

    Burada olmayan bankaların sitesinde de Faiz Oranları, Ürün ve Hizmet Ücretleri gibi bölümlere bakmalısınız yada google dan ilgili bankanın adını yazıp hesap işletim ücreti vs. diye arayınca çıkıyor direk linki.

    Konuyla alakalı haber (10 gün öncesine ait):
    http://www.haber7.com/haber/20110920/Bankalarin-hesap-isletim-ucretleri-ve-aidatlar.php

    Kart aidatını almayla ilgili haber(dilekçe örneği, yargıtay kararı vs.):
    http://www.haber7.com/haber/20100208/Kredi-karti-aidatini-geri-almanin-5-yolu.php



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virs -- 23 Nisan 2012; 11:21:11 >




  • garanti 38 lira alıyo 6 ayda bir. 3 kere tüketici haklarına başvurdum. göndermediler paramı geri. yasa falan hikaye. gelmez öyle bişey.hsbc kartımı kapattığım gün kart ücreti kesilmiş. 5 ay ödemedim. tüketici haklarına gittim başvurdum. 5. ay avukat yazı göndermiş.
  • Ben geçen Ağustos ayında HSBC kredi kartımdan yapılan bu kesintinin iadesini istedim paramı iade ettiler ama kartımı da iptal ettiler
  • Valla napıcaz bilmiyorum.İşbankası da kesiyor 40 tl
  • card finansın fix card'ı var onada yıllık aidat yok
  • arkadaşlar bu konunda bank asyayı tek geçerim + kartın özellikleride çok avantajlı mesela aldığınız peşin bir alışverişinizi internet bankacılığı üzerinden rahatlıkla taksitlendirebiliyorsunuz yada taksitli yaptığınız alışverişlerinizide erken bitirmek isterseniz taksit kapatma özelliği.
  • bank asya almıyor. ayrıca dıt kredi kartını kgs kartı olarak kullanabiliyorsunuz..
  • Halkbank yıllık 10 tl kullanıyorum. Bank24 kartı
  • eğer yıllık ücret adı altında para alıytolarsa bankayı arasın. arkadaş alacaksanız bu parayı ben kartımı iptal ettiriyorum diyin. ya geri öderler ya da o parayı bonus olarak yüklerler.
  • kuveyt türk kesinlikle hiç bir şekilde almıyo internet üzerindende havale ve eft ücretsiz yapıyosunuz zaten.
  • iş bankası öğrencilerden almıyor
  • Yapı Kredi Bankası 65 TL üyelik ücreti eklemiş. Yazıklar olsun her ay 350 tl lik otomotik ödemem var. Yazıklar olsun. Fikri olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilhan06

    Yapı Kredi Bankası 65 TL üyelik ücreti eklemiş. Yazıklar olsun her ay 350 tl lik otomotik ödemem var. Yazıklar olsun. Fikri olan var mı?

    Öyle adi bir banka yok. 5 ay önce 55 TL için dilekçe verdim iade ettiler. Dilekçemde kart iadesini ve kartın kapatılmasını istiyorum diye yazdım. Bu ay bir baktım 55 TL yine koymuşlar. Bankaya gittim, müşteri hizmetlerini arayın biz bilgi veremeyiz dediler.Nasıl bi bankas ise..

    Aradım müşteri hizmetlerini ağzıma ne geldiyse söyledim. Küfür etmekten beter ettim. Neyniş" 3 Ay içinde 750 TL harcamadığımız için 55 TL" koymuş. Eee kime dedin bu bilgiyi diyorum. Sistem otomatik giriyor diyor. O sistem onlara bi girecek... Bankaya tekrar dilekçe vereceğim. Hiç söylemeden etmeden 5 ay içinde 2. defa 55 TL koymuşlar adiler...

    Bütün heryere yazın arkadaşlar. Bu YK Bankasının rezilliğini keyfi uygulamalarını, soygununu. Böyle adilik olabilir mi?




  • ben benım unıvesıte cardımı zamanında turuncu renklı bır baska kredı kartına devsırıp benden de para kestıklerı anda ıptal ettırmıstım.YK ve garantıden uzaak durun derım

    avantadan para yok oyle!!!
  • İşbankası kart aidat iadesini hemen yapıyor. kart ekstremi kontrol ediyordum 40 tl kart aidatı kestiklerini gördüm, telefonla durumu bildirir bildirmez direk kart hesabıma + olarak yansıttılar.
  • Kuveyt Türk hesap işletim ücreti almıyor.
  • Arkadaşlar hesap işletim ücretinin iadesi ile ilgili adam gibi bir dilekçe örneği bulamadım. Hep kredi kartı için dilekçe var.

    Hesap işletim ücretinin iadesi ile ilgili dilekçe hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim. Yoksa bankada bununla ilgili dilekçe örnekleri varmıdır. Şubeye gittiğimizde yardımcı oluyorlar mı?
  • Kredi kartlarında ödemeniz düzenli borçlu değilseniz bir dilekçeyle kart ücreti almıyorlar.
    Normal banka hesapları içinde diğerlerini bilmiyorum ama İş bankası para kestikten sonra öğrenci belgesini veriyorum para geri yatıyr hesabıma.40 lira gibi bir ücret kesiyorlar ama öğrenciden alamıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.