Şimdi Ara

Yıldırım Demirören bu akşam NTV Sporda (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yeni stad yapılırken maçları Telekom Arena'da oynama ihtimalimiz varmış.Kasımpaşa yerine Arena çok iyi olur.GS yönetimi karşı çıkarmı orasını bilemem.
  • GS yönetimi belli bir yüzde isteyebilir hasılattan anca böyle olur anlaşma...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rapator


    quote:

    Orijinalden alıntı: Janti

    Rapator,

    Habertürk'ün dediğine nazaran olayın boyutu çok farklı. Bahsi geçen fon Beşiktaş'a teklif vermiş ve bu Türkiye'de ilk. Avrupa'da ise 4-5 klüp aynı şekilde "tahmin edemeyeceğiniz" büyük oyuncularla (böyle söyledi) anlaşma yapmış.
    Peki fon ne yapıyor?

    Fon sadece Almedia için var. Bonservisi fon ödüyor ama oyuncu Beşiktaş'ın. Peki fonun karı ne? Eğer 10 milyon avro ve üstü teklif gelirse alınacak bonservisin %55 i kulübe, %45 i fona gidiyor + Beşiktaş en başta fonun verdiği bonservis ücretini ödemiyor. Sonuç? Bedavaya aldın... bilmem kaç sene oynattın... Satıp, sattığın ücretin %55 lik kısmını da ayriyeten kar olarak aldın. Durum bu.

    Bunun dışında isterse Beşiktaş yine anlaşma sırasında belirlediği fiyata (3.5 m avro) bu anlaşmayı iptal edebilir, dolayısıyla satarken alacağı ücretin tamamı kulübe kalabilir...

    Kısacası çok mantıklı ve olumlu bir anlaşma ile Almedia Beşiktaş'a gelmiş durumda. Tekrar tekrar belirtti, oyuncu tamamen Beşiktaş'a ait ve bu Türkiye'de ilk.


    Anladım, ama yinede bana pek sıcak gelmiyor böyle işler...Senin yazdığına göre çok çok karlı bir iş...Peki bu fon neden giriyor bu işe...Baktığında adamların doğru dürüst karı yok...Bu devirde kardeş kardeşe borç verirken bile düşünüyor...Eğer anlaşma yapılan şirket rus ise aklıma başka şeylerde geliyor...İnşallah altından bir çapanoğlu çıkmaz...Yoksa mükemmel işler yapıyor başkan son zamanlarda...Artı eskisi gibide çok konuşmuyor, hem yönetim hemde başkan...

    Fonun karı aslında güzel. Bir kere asla zararı yok. 2 m veriyor BJK tamamen kendine bağlamak isterse 3.5 m vermeyi önceden kabul ediyor zaten. Onu da geçtim fonun bu işe girmesinin asıl sebebi Almedia'nın genç olması ve Beşiktaş'ta parlayıp daha iyi fiyatlara satılabileceğini düşünmesi. Sınır ücrette 10 m avro. Olur da mesela 15 m avro teklif gelirse (başkanın örneği) kulüp 9 milyon kazanırken fon 6 milyon avro kazanacak. %300 kar...

    Kulüpler için 1-2-8 milyon çok çok büyük paralar olarak adlandırılmayabilir (tabii ki büyük para ama her sene harcanan paralar) ama kendi kendine çalışan bir fon için 2 verip 6 milyon almak sizce yeterince iyi değil mi? Ki bunu Avrupa takımlarında da yapıyorlarmış. İsim veremedi gizlilik sözleşmesinden dolayı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nike

    GS yönetimi belli bir yüzde isteyebilir hasılattan anca böyle olur anlaşma...

    ee haklılar..

    İnş bu gerçekleşir..Adam gibi stadda maçları oynarız..

    Seneler önce bütün büyükler inönüyü kullanıyordu, 1 sene için caz yapmaz inş gs
  • quote:

    Orijinalden alıntı: REM1903


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nike

    GS yönetimi belli bir yüzde isteyebilir hasılattan anca böyle olur anlaşma...

    ee haklılar..

    İnş bu gerçekleşir..Adam gibi stadda maçları oynarız..

    Seneler önce bütün büyükler inönüyü kullanıyordu, 1 sene için caz yapmaz inş gs


    Zaten şöyle bir durumdan söz ettiler ki çok önemli Şampiyonlar ligine gidersek bu tarz bir çözüm bulmamız gerekecekmiş. UEFA'da farklı kriterler filan.

    GS Yönetimi izin verirse süper olur, hatta bir örnekte verdiler Avrupa'dan.

    GS nasıl olsa hafta içi kullanamayacak bu gidişle , boş durmasın, bizim üzerimizden para kazansınlar, biz de çok güzel bir statta maçlarımızı yapalım.

    Umarım GS yönetimi olaya olumlu yaklaşır.




  • Sadece şam.ligi maçlarını değil, türkiye ligi maçlarıda orda oynansın..

    bu kadar yıldız, yakışmaz vasat stadlara..
  • Siz hala buna mı inanıyosunuz. 2012 kriterleriydi degilmi. Ardayıda satın mali olarak dahada güçlenin başarıya falan ihtiyaç yok nasıl olsa veya şampiyonlar ligine girip 20 milyon euro gelir elde etmenin ne anlamı varki. Ayrıca geçen sene şampiyonlar liginden bu sene uefadan aldıgımız paralarla transfer yaptık borçlarıda kredi çekip uzun vadeye yaydık. Başkan da sagolsun faizsiz borç veriyor. Halimiz vaktimiz yerinde anlayacagın.
  • Net gittiği için şimdi izliyorum. Helal olsun başkana. Her konuda akıllı davranmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the-revival

    Net gittiği için şimdi izliyorum. Helal olsun başkana. Her konuda akıllı davranmış

    tekrarını nasıl izlediniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Syn7ax


    quote:

    Orijinalden alıntı: the-revival

    Net gittiği için şimdi izliyorum. Helal olsun başkana. Her konuda akıllı davranmış

    tekrarını nasıl izlediniz ?


    Evet ya ben de kaçırdım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

    Ya bırakın, bazı arkadaşların sürekli Başkanımız aleyhine yapılan tezahüratlar vs. işine geliyor. Beşiktaş'ın sürekli bir kaos ortamında olması hoşlarına gidiyor. Adam yanlış yaptıklarını teker teker düzeltiyor, bunu takdir etmeyeceğiz de ne yapacağız. Dedim ya bunların işine geliyor, Beşiktaş'ın göz önünde olması, yapılan transferler, en popüler kulüp olması vs. Daha mülayim daha pasif bir başkan istiyorlar.




    Ben Yıldırım Demirören'i çok takdir ediyorum, her şeyden önce çok iyi Beşiktaş'lı, iyi niyetle takımın başarılı olmasını istiyor, çalışıyor. Gereksiz konuşmuyor, konuştuğunda akıllı laflar ediyor.
    Ben bunları geçtiğimiz senelerde de yazdım ama hep tepki aldım, o adama on binler tribünlerde saydırırken üzüldüm, tribünde eşinin yanında bile düşürüldüğü hale ben utandım.
    Geçmişte yanlışlar yapmış olabilir ama sonuçta iyi bir Beşiktaş'lı ve elinden geleni iyi niyetle yapmaya çalışan birisi olarak karşılığı hiç bir zaman küfürler olmamalıydı. Beşiktaş taraftarının ona büyük bir özür borcu var. Ve göreceksiniz, başkan kalıp devam ederse önümüzdeki senelerde Beşiktaş kupalara ambargo koyacak gibi duruyor. Ben bu sezonunda bile avrupada başarı gelebilir diyorum.




  • Seneye kesin stad yapılıyor mu ya tam olarak anlamadım Maçları seneye mi tt arenada oynucaz bu sene mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT


    quote:

    Orijinalden alıntı: Syn7ax


    quote:

    Orijinalden alıntı: the-revival

    Net gittiği için şimdi izliyorum. Helal olsun başkana. Her konuda akıllı davranmış

    tekrarını nasıl izlediniz ?


    Evet ya ben de kaçırdım.

    Sitede mevcut.

    http://www.ntvspor.net/video-galeri/demiroren-almeidanin-bonservisini-fon-odedi

    http://www.ntvspor.net/video-galeri/demiroren-gaziantepe-vadesi-gecmis-borcumuz-yok




  • tüm barcelonayı getirse yine büyük başkan falan olamaz benim gözümde ama bu sene elinden gelenide yaptı adam. önümüzdeki 2 sezonda alınan başarısızlıklarsa sorumlu hoca ve futbolcular olacaktır. tabi yaptığı bu kadro demirörenin büyük yanlışlarını affettirmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: itachi84

    tüm barcelonayı getirse yine büyük başkan falan olamaz benim gözümde ama bu sene elinden gelenide yaptı adam. önümüzdeki 2 sezonda alınan başarısızlıklarsa sorumlu hoca ve futbolcular olacaktır. tabi yaptığı bu kadro demirörenin büyük yanlışlarını affettirmez.



    Neymiş ki yaptıgı büyük başarısızlıklar. Adamın döneminde 1 şampiyonluk 3 Türkiye Kupası 1 Süper kupa kazandık. Basketbolda Demirörenden önce en ufak bir başarımız yokken bu dönemde bayanlarda şampiyonluk erkeklerde final oynadık. Hentbolda başarılı bir takımımız var.Fulya projesi bitti stad genişletildi. Eger Yıldırım Demirörenin başarısızlıgı yanlış transferlerse kimse kusura bakmasın da o transferlerde suçlu başkan degil. MeselaCarlton Cole yerine Higueni isteme zekasına sahip Diatta yı tercih etme başarısına sahip Ertugrul Saglamın Futbolcudan zerre anlamayıp her nasılsa 100. yılda şampiyonlugu kendine maletmeye çalışan Sinan Enginin yaptıgı Zapo Seric transferleri veya bana Youlayı alın diyen Rıza nın hataları. Burdan çıkan sonuç Yıldırım Demirörenin bugune kadarki en büyük iki hatası

    1- Yönetimlerini çok kötü seçti
    2- Teknik Direktörleri çok kötü seçti


    Bu sene bu 2 hatayı düzelttiginde başarının temelleri atıldı. Olay bu kadar basit.

    Bua arada Tabata olayınıda milyonuncu kez söylüyorum son dakikada Van der Vaart ikna edilemedigi için mecburiyetten alındı. Çünkü Mustafa hoca sagolsun 10,5 numaraya takmıştı. Demirörene başarı için şu şart dedinmi adamın gözü kararıyor ne yazıkki.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _uMaY_


    quote:

    Orijinalden alıntı: Electra

    Haydaa akşam öyle bir geçer zamanki dizisi vardı be


    Pembe dizi terk








    Akıllı ol. Efendi ol.Terbiyesizliğin lüzumu yok.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.