Şimdi Ara

YGS ve KAFAMI KARIŞTIRAN TUHAF SİSTEM (yardım edin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar.
    Bundan seneler evvel ( 2003'te ) sınava girmiş ve "seneye daha iyi puan alırım" diip tercih yapmamış birisi olarak seneler sonra tamamen arkadaşların gazlaması ile yeni sistemin ilk kurbanı oldum.
    Askerliğimi yaptım üç sene olacak biteli.. Düzenli bir hayatım var, düzenli ve iyi bir işim var o yüzden hiç gerilim olmadı. Hiç bir test çözmedim, dershaneye gitmedim, kitap açıp bakmadım. Bir önceki gün BJK-TS maçını inönü'de izledim, çıktım istiklalde saat 5 e kadar sarhoş kafayla eğlendim. İki saat kestirip gayet normal bakkala gider gibi sınava gittim girdim Sınava girdiğimde bildiğim tek şey okuma yazmaydı resmen. Malumunuz geçtiğimiz günlerde sonuçlar açıklandı. Elli çeşit puanın altında lys'lere girme durumu : girebilir diyor.
    Puanlarım şu şekilde arkadaşlar (düşük herhalde)

    YGS 1 189,415
    YGS 2 191,356
    YGS 3 270,999
    YGS 4 265,726
    YGS 5 246,976
    YGS 6 219,947

    Her hocadan, her siteden, her kafadan bir ses çıkıyor kimisi hiç bir işine yaramaz bunlar diyor.. Kimisi iki yıllık garantilemişsin diyor.. Arkadaşlar sadece ve sadece istediğim özel bir üniversitenin iki yıllık bilgisayar programcılığı bölümü. (Eğer kastırılabiliyorsa dört yıllık özel üni de olabilir)

    Nedir yorumlarınız ne olur yani bu puanlardan? Devlet değil de özel üni düşünüyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.