Şimdi Ara

YGS Tuvalett Sorunuuu :( :( :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet başlıkta belirttiğim gibi bir sorunum var.Bu sene sınava gireceğim ve bu korku beni yiyip bitiriyor.Daha önce Sbs'ye ve farklı sınavlarada girdim bu sorun yuzunden bıldıgım soruları dahi yapamadım.Bu durum bende yaklaşık 9-10 senedir var.Gitmedigim doktor kalmadı.Benim sıkıntım küçük tuvalet.Fazla gitmemek için su daha içmiyorum günlük 2-3 bardak anca.2-3 bardak içtiğim halde günlük 10-15 defa tuvalete gidiyorum.Bir çok ilaç kullandım ve hiç bir faydası yok.Daha önce girdiğim sınavlarda başarılı bir sonuç alacagım halde bu sorun yuzunden hep başarısız sorun aldım.Tabi ki birde sınav heyecanı katlandın mı düşünün ki vay halime.Bir şey duydum heyet raporu alındığı zaman gözetmen eşliğinde gidiliyormuş sınav esnasında böyle bir şey varmı.Cidden benim için çok büyük bir sorun 12 senelik bir çabanın sonucunda hayatının 2.5 3 saatlik bir sınavla belirlendiği ülkemizde ve benim gibi bir çok sorunu olan insanlar ne yapacak.Artık buna bi çözüm bulmaları gerekmiyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku097 -- 14 Temmuz 2014; 11:29:26 >







  • Arkadaşım komik gelicek ama benim bi arkadaşım yapıyordu bunu sınavda yetişkin bezleri varya onlardan takıp giriyordu sınava ve psikolojik olarak onu takınca tuvaleti de gelmiyormuş biraz komik ama sınav daha önemli sonuçta kim bilecek

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet benim bir arkadaşım da yetişkin bezi takıyordu her ihtimale karşı. Bu bir hastalık sonuç itibarıyla ayrıca içine ne giydiğini de kimse bilecek değil senden başka ve ordaki kimseyi bir daha hayatın boyunca zaten görmeyeceksin. Bence o yetişkin bezinden alıp sınava girmelisin. Hayatın için 1 kereliğine
  • Yahu küçükse neyi dert ediyorsun. Vurdur gitsin. Ne olacak zaten diyorsun suyu az içiyorum. 3 damla şey çıkacak ıslanacak azcık eşofmanın. Nedir yani? Dert etme.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: utku097

    Evet başlıkta belirttiğim gibi bir sorunum var.Bu sene sınava gireceğim ve bu korku beni yiyip bitiriyor.Daha önce Sbs'ye ve farklı sınavlarada girdim bu sorun yuzunden bıldıgım soruları dahi yapamadım.Bu durum bende yaklaşık 9-10 senedir var.Gitmedigim doktor kalmadı.Benim sıkıntım küçük tuvalet.Fazla gitmemek için su daha içmiyorum günlük 2-3 bardak anca.2-3 bardak içtiğim halde günlük 10-15 defa tuvalete gidiyorum.Bir çok ilaç kullandım ve hiç bir faydası yok.Daha önce girdiğim sınavlarda başarılı bir sonuç alacagım halde bu sorun yuzunden hep başarısız sorun aldım.Tabi ki birde sınav heyecanı katlandın mı düşünün ki vay halime.Bir şey duydum heyet raporu alındığı zaman gözetmen eşliğinde gidiliyormuş sınav esnasında böyle bir şey varmı.Cidden benim için çok büyük bir sorun 12 senelik bir çabanın sonucunda hayatının 2.5 3 saatlik bir sınavla belirlendiği ülkemizde ve benim gibi bir çok sorunu olan insanlar ne yapacak.Artık buna bi çözüm bulmaları gerekmiyor mu?

    Hocam Nesibe Aydının meşur bir sözü vardır "Çişin geliyorsa sal gitsin" şakaya vurmuyorum yanlış anlamayın gerçekten önemli bir sorun yetişkin bezi tavsiye ederim : )




  • Halletmeden girme ben lys geometride çıkmak zorunda kaldım hem sıralama düştü hem çok moralimi bozdu.
  • arkadaşların dediği gibi yetişkin bezi kullanabilirsiniz. Hocalar hep derdi burnunuz akarsa sümkürün gitsin kimseyi bir daha görmeyeceksiniz zaten diye sende tak yetişkin bezini ihtiyacın geldiğinde utanma çünkü senin öyle bir sorunun varsa bunu başka yolla çözmen mümkün değil ki hocam. takıp üzülmeyin, bu sizin için bahane olmasın. şimdiden kolay gelsin başarılar
  • Aynı sorun bendede vardı psikolojik ya tamamen ben denemelerde falan zorladim kendimi lavaboya gitmedim hiç kendiliğinden düzene girdi denemeni tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınav başlamadan 10dk önce okulun tuvaletine girmiş ol. Allah'ın izniyle sorun yaşamazsın.
  • dostum birdaha hic yuzunu gormeyecegin 15 20 kisyi mi dert ediyorsun ? 30-40 sene boyunca yapacagin isi ogrenip, belgeni alacagin okula girmeye mi ? burada gelecegin soz konusu en kotu bez takarsin sinav sonunda gider bir magazanin deneme kabininde posete koyar, oradan da koynetira atar gidersin. inan senin sorunun deve de kulak :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: makaer

    Sınav başlamadan 10dk önce okulun tuvaletine girmiş ol. Allah'ın izniyle sorun yaşamazsın.

    Yapmadıgımımı sanıyosun.Sınav başlayana kadar tuvaletın yolunu tutuyodum.
  • Heyet raporu nu dogru duymussun. Fakat tibben bir rahatsizliginiz yokken heyet raporunu nasil alirsin bilmiyorum. Benim ulseratif kolidim var. Bu sene sinava heyet raporumla basvurdum. Engelli salonunda girdim sinava. Sorularin olursa yanitlayabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız kimseyi bi daha görmicen lafı hikaye. 3 kere sınava girdim(ygs lys1-2) hepsindede tanıdık vardı. 2 siylede aynı okula gidiyoruz şimdi :D


    bence bu psikolojik tut tutman lazım erkekler rahat tutabilir diye biliyorum bayansan tutamama sorunun olabilir ama erkekler o konuda üstün yani kontrol sende. başlarda biraz zorlanırsın 1-2 haftaya alışırsın.

    hatta tavsiyem çok sevdiğin bi masa başı işi yap ders olmak zorunda değil. tüm gün otur ona bağlan ve tuvaletini unuttursun sana. bu sorunu kökten kesecek emin ol.
  • aynı sorun bende de vardı. doktor psikolojik demişti. geçti çok şükür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.