Şimdi Ara

YGS Matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben dil öğrencisiyim. Üstün başarılı eğitim sistemi bize 2 senedir matematik dersi vermiyor onun yerine sağolsunlar bütün saçma sapan gereksiz dersleri verdiler.Şimdi matematik te içler acısı haldeyim hiçbirşey bilmiyorum karekök ün sıfır matematik diye bir kitabı var ona çalışmaya başladım sizce nasıl çalışmalıyım yaklaşık 7 buçuk ay gibi bir süre var. Çalışma süresi o kadar önemli değil Fen zaten çözmeyeceğim sınavda. ben nasıl hazırlanabilirim matematiğe ? çok mu zor ?



  • metalheartz M kullanıcısına yanıt
    Hiç bir şey bilmiyorum diyorsan Antrenmanlarla Matematik-1 al bence.İlk kitap temel işlem yeteneğine yönelik.Sonra 2.Kitabını al.Bir de çözümlü soru bankası al(Final'in mavi kapaklı Mat-1 çözümlü soru bankasını tavsiye ederim soru tiplerini kavratır.)Fem ilk adım al.Basit soruları çözüp sonra orta kitaplara geçersin.Mat yapmak istediğine göre hedef yüksek herhalde? Dilci olarak ne istiyorsun Boun falan mı?
  • mütercim tercümanlık istiyorum ve mümkünse istanbulda ve puanlarda 430 ve üstü :D

    benim dediğim kitapta düşük seviye bir kitap. Karekök yayınlarının sıfır matematik diye onu bitirir bitirmez orta seviye bir kitaba geçeceğim. Açıkçası biraz korkuyorum boşa çalışmış olacağım diye dershane ye gidiyor olsaydım daha kolay olurdu tabi rehber olurdular bana hazır testler, konuları anlatacak bir öğretmen daha iyi olurdu ama ben kendimde yapabilirim diye düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalheartz -- 1 Eylül 2014; 19:07:26 >
  • antrenmanlarla matematiği tavsiye ederim 1. olanı. buradan uygun bir fiyata bulabilirsin :http://goo.gl/6Sxw5m
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.