Şimdi Ara

YGS/LYS kitap tavsiyeleriniz (Meslek Lisesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geç kalındı biliyorum 1 aydır çalışıyorum ufak tefek. Öyle gözüm çok yükseklerde değil sonuç olarak meslek lisesi öğrencisiyim. Özel Bursa Orhangazi Üniversitesi Mimarlik bölümüne gitmek istiyorum %50 burslu bir şekilde Allah kısmet ederse.
    Neyse Fotoğrafta attığım gibi kitapları sipariş ettim ve pazar günleri 2 saatlik 4-5 kişilik sınıfta matematik kursuna gidiyorum.

    Sizden kitap tavsiyelerinizi istiyorum türkçem iyidir gerisi kötü işte :( Lütfen dalga geçmeyerek cevap yazarsınız sevinirim. (YGS az kaldı ama ne kadar zararın başından dönsek iyidir)

     YGS/LYS kitap tavsiyeleriniz (Meslek Lisesi)







  • Birincisi az kaldığı falan yok kafanda bitirme olayı başarı yapa insanlarin senden fazlası yok hocam yanı demem o ki hicbiseye geç kalındığı falan yok tavsiyelerde gelirsek hocam ben kesinlikle paragraf adına karekok paragraf öneririm tam ygs ayarındadir matematik te temelin ne bilmiyorum ama gerçekten antremanlarla matematik sana hicbisey katmas fem simetri setini al hocam anlayarak pekistirerek yapamadıklarını öğrenerek çöz sonra bir tanede karekök soru bankası at üzerine yada 345 ygs matematik soru bankası ha temelim yok diyorsan birsuru ders anlatan hocalar var al dinle onları tarihten kesinlikle fem soru bankası ygs ayarındadir yorum ağırlıklı coğrafyadan birey b almani oneririm harita sorusu bolluktadir ki ÖSYM coğrafyada haritayı çok sever felsefe de sınav güzeldir yada fem simetri kitap tavsiyesi bu kadar verebilirim ha bu arada kendine güven hocam işin önceligi bu burda ne desem boş olucak ama kendine inan senin hiçbir insandan eksigin yok hadi iyi calismalar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarijuaN -- 19 Ekim 2015; 20:36:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • MarijuaN M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah be kardeşim böyle olumlu şeyler çok az duydum güveniyorum işte kaynaklar az olunca güvenim sarsılıyor. Matematik temelim zayıf diye aldım tavsiyelerini dikkate alıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.