Şimdi Ara

YGS'den sonra Besyo'ya hazırlanacaklar [Besyo Hakkında Herşey] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
460
Cevap
18
Favori
138.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam merhaba ygs puanım ham 312 acaba ygs puanın etkisi daha fazla olan bir besyo biliyomusun oraya başvurayım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: expert_yz

    Hocam merhaba ygs puanım ham 312 acaba ygs puanın etkisi daha fazla olan bir besyo biliyomusun oraya başvurayım

    Her üniversitenin sınavları her sene değişiyor. bu sene çoğu yerin sınavı belli olmadı daha hangi üniversite nekadar istiyor bilmiyorum. Ama burdaki üniversite daha çok puana bakıyordu bu senede öyle olur mu bilmiyorum. Ayrıca o puanla koordinasyonda orta derecede birşey yaparsanız kazanacağınızı düşünüyorum. Gazi'yide deneyin derim
  • Hocam geçensene ben Sakaryaya girmiştim ama 1 branşa başvurduğum için geçememiştim ordan birisiyle tanısmıştım ve o hepsine başvurmuş antr. reaksi ı. ıı öğretimler sonra alttan dersleri alıp beden eği. öğr. olabiliyorum demişti böyle birşey var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: expert_yz

    Hocam geçensene ben Sakaryaya girmiştim ama 1 branşa başvurduğum için geçememiştim ordan birisiyle tanısmıştım ve o hepsine başvurmuş antr. reaksi ı. ıı öğretimler sonra alttan dersleri alıp beden eği. öğr. olabiliyorum demişti böyle birşey var mı

    Hocam öncelikle var evet fakat sandığınız gibi değil biraz daha değişik yani. Ama bana soracak olursanız (eğer spor'dada fena değilseniz) 312 puan ile rekreasyon , yöneticilik falan yazmak yazık eder puanınıza. Sizin yerinizde olsam doğru yerlerde doğru tercih yaparak öğretmenliğe giderim. Bu puanla gitmenizde zor değil. En kötü Antrenörlük yazın diğerlerini yazmayın bence.

    Dediğinize gelirsek. Mesela siz bu sene kazandınız rekreasyon bölümünü. Seneye tekrar ygs'ye gireceksiniz ve tekrar parkura gireceksiniz. Aynı bu sene yaptıklarınızı yapacaksınız. Eğer öğretmenliği kazanırsanız ikinci sınıftan başlayacaksınız. ve 1.sınıfta öğretmenliğin alıp sizin almadığınız dersleride alttan alacaksınız.




  • Anladım teşekkürler dün bütün gün araştırma yaptım ve bana en cazip geleni Bolu oldu. %50 Ygs(5) ham puanı benim puanım 280 ve %50 kondisyon benim tek sıkıntım geçensene bi hata yapıp obp puanı kırılmıycak diye açık öğretime yazılmam oldu ve malesef puanım kırıldı besyolardada katsayının kırılıcagını okudum ve diğerlerine başvurmaktan vazgeçtim Bolunun parkurunada baktım 1.5 ay var önümde besyo kursları aramaya baslıcam yarından itibaren sizce kazanma ihtimalim var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: expert_yz

    Anladım teşekkürler dün bütün gün araştırma yaptım ve bana en cazip geleni Bolu oldu. %50 Ygs(5) ham puanı benim puanım 280 ve %50 kondisyon benim tek sıkıntım geçensene bi hata yapıp obp puanı kırılmıycak diye açık öğretime yazılmam oldu ve malesef puanım kırıldı besyolardada katsayının kırılıcagını okudum ve diğerlerine başvurmaktan vazgeçtim Bolunun parkurunada baktım 1.5 ay var önümde besyo kursları aramaya baslıcam yarından itibaren sizce kazanma ihtimalim var mı ?

    Sizin puanınız şimdi besyoya hazırlanan birçok kişinin hayali Kazanamazsanız diye birşey yok. Keşke önceden hazırlansaydınız daha iyi olurdu ama 1.5 ayda iyi bir şekilde hazırlanırsanız olur. Eğer bu sene kesin gideyim diyorsanız biryerde antrenörlük tercih edin ve sonra diğer yerlerde öğretmenlik tercih edin. Ayrıca Kırşehir-Ahi üniversitesinin parkuru henüz belli değil belli olduğunda kafanıza yatarsa burayada gelin hem burda ağırlarım sizi Şimdiden kolay gelsin yardımcı olabileceğim başka konu varsa sorabilirsiniz.




  • İlginiz için çok teşekkürler hocam ben bu sene sadece pmyoya hazırlanıyordum onunda sınavı pek iyi geçmedi bende kendime alternatif arıyorum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: expert_yz

    İlginiz için çok teşekkürler hocam ben bu sene sadece pmyoya hazırlanıyordum onunda sınavı pek iyi geçmedi bende kendime alternatif arıyorum :)

    Umarım kazanırsınız ki puanınız gayet iyi şanşınız çok başarılar
  • mekik koşusunda 20 metrelik mesafenin 4 metresi koruma alanı. şimdi bu koruma alanı ne işe yarıyor. sinyal sesi geldiğinde loruma alanının içinde mi olmamız gerekiyor. koruma alanının hemen arkasından mı dönmemiz gerekiyor yoksa sonuna kadar gidip dönmemiz mi gerekiyor

     YGS'den sonra Besyo'ya hazırlanacaklar [Besyo Hakkında Herşey]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulan64ude

    mekik koşusunda 20 metrelik mesafenin 4 metresi koruma alanı. şimdi bu koruma alanı ne işe yarıyor. sinyal sesi geldiğinde loruma alanının içinde mi olmamız gerekiyor. koruma alanının hemen arkasından mı dönmemiz gerekiyor yoksa sonuna kadar gidip dönmemiz mi gerekiyor

     YGS'den sonra Besyo'ya hazırlanacaklar [Besyo Hakkında Herşey]


    Hocam öncelikle sizin koşmanız gereken alan mavi ile belirttiğim yer. Koruma alanı sizin döneceğiniz yer. Yani iki kırmızı çizgi ile belirttiğim yer arasında dönecekseniz. içteki kırmızı alanı duba olarak düşünün onun etrafında döneceksiniz. 2 metrenin dışına çıkarsanız sınavda ne belirtiliyorsa yani ya diskalifiye olursunuz yada ceza puanı alırsınız.
     YGS'den sonra Besyo'ya hazırlanacaklar [Besyo Hakkında Herşey]




  • Şartlar arasında illa bir branş sahibi veya lisansımız mı olması lazım ? Diyelim spor(basketbol voleybol futbol) geçmişimiz-lisansımız yok başvurma şansımız var mı ? Bazı üniler lisans - spor özgeçmişi istiyor diye okudum. Bu sene değilde seneye gazi besyo düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windmark -- 3 Temmuz 2014; 19:56:07 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Windmark

    Şartlar arasında illa bir branş sahibi veya lisansımız mı olması lazım ? Diyelim spor(basketbol voleybol futbol) geçmişimiz-lisansımız yok başvurma şansımız var mı ?

    Lisans size sadece artı puan getirirç. Sadece bazı üniversiteler lisansla alıyor. Yani başvurabilirsiniz.
  • pcexpertt kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam, gayet açıklayıcı oldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulan64ude

    teşekkürler hocam, gayet açıklayıcı oldu

    Yardımcı olabildiysem ne mutlu
  • pcexpertt kullanıcısına yanıt
    Hocam özgeçmişsiz alan üniversiteleri biliyor musunuz ? İnternette pek bilgi bulamıyorum bunun hakkında . Bir üniversiteye bakmıştım voleybol dan Özgeçmiş için okulspor dallarında en az 3 yıl oynamış olmak +10 puan diyordu diğer +30 puanlık ise 2.ligde en az 3 maç oynamak filan yazıyordu benim ki +10 puanlığa yetiyor mesela sadece girme olasılığım düşer mi o yüzden ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flat_kil

    Hocam özgeçmişsiz alan üniversiteleri biliyor musunuz ? İnternette pek bilgi bulamıyorum bunun hakkında . Bir üniversiteye bakmıştım voleybol dan Özgeçmiş için okulspor dallarında en az 3 yıl oynamış olmak +10 puan diyordu diğer +30 puanlık ise 2.ligde en az 3 maç oynamak filan yazıyordu benim ki +10 puanlığa yetiyor mesela sadece girme olasılığım düşer mi o yüzden ?

    hocam bu sene hangi üniversite neyden alıyor bilmiyorum takip edemedim bu sene. ama yinede araştırırım. Eğerki +10 puanlığa yetiyorsa deneyin şansınızı. Bu sadece + puan veriyor size. O sınava hiç özgeçmişi olmayanlarda giriyor. Şansınız +30 puan olanlara göre düşüyor tabii ki ama +30 puan alanlar genelde ygs düşük oluyor. Çok sporla ilgilendiklerinden Ygs ile uğraşıyorlar sizde Ygs'de avanajlı olursunuz dengelenir. Şansınızı deneyin.




  • mrb lar bende besyo istiyorum lisans derken klup lisansı oluyormu yoksa milli sporcumu olmak gerekiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bedo1663

    mrb lar bende besyo istiyorum lisans derken klup lisansı oluyormu yoksa milli sporcumu olmak gerekiyor

    kulup lisansı hocam. Milli'lik belgeniz mili kontejanından giriyorsunuz.
  • Mrb arkadaşlar sizlere sorularım olacak ben edirne besyoya gitmek istiyorum şuanda ön kayıtları başlamış NOT:Giriş sınavları tanıtım programı ücreti; 100 tl diyor ben bu parayı yatırıp ön başvuruyu yaptıktan sonra orda bendende para istiyeceklermi yoksa sagdece ön kayıt ücretini yatırcaz? sizce beden egitimi öğretmenligimi spor yöneticiligimi anterönörlük bölümlerinden hangsi iyi benim okul puanımla bereber 300 puanım var puan etkili oluyormu bölüme girerken iş olanagı olara antörönörlükmü beden egitimi ögretmenligimi yoksa spor yöneticilimi daha avantajlı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilal_caya -- 12 Temmuz 2014; 15:14:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilal_caya

    Mrb arkadaşlar sizlere sorularım olacak ben edirne besyoya gitmek istiyorum şuanda ön kayıtları başlamış NOT:Giriş sınavları tanıtım programı ücreti; 100 tl diyor ben bu parayı yatırıp ön başvuruyu yaptıktan sonra orda bendende para istiyeceklermi yoksa sagdece ön kayıt ücretini yatırcaz? sizce beden egitimi öğretmenligimi spor yöneticiligimi anterönörlük bölümlerinden hangsi iyi benim okul puanımla bereber 300 puanım var puan etkili oluyormu bölüme girerken iş olanagı olara antörönörlükmü beden egitimi ögretmenligimi yoksa spor yöneticilimi daha avantajlı.

    Öncelikle merhaba.

    "Not: Adayların katılım sayısına göre tarihler değişebilecektir. Giriş Sınavları Tanıtım Programı Ücreti 100TL. olup, bu ücret geri iade edilmez. Ön kayıt yaptıran adaylar; TÜ Kırkpınar BESYO web sayfasından (http://kbesyo.trakya.edu.tr/) kendilerini ilgilendiren tüm duyuruları takip etmek zorundadırlar. Bu konuda sorumluluk adaylara aittir. Aksi durumlar için mağduriyet iddia edilemez. Bölümün web sayfasının dışında herhangi bir yolla duyuru ya da bilgi paylaşımı yapılmayacaktır. Adaylarımızın mağdur kalmamaları için bu durumu göz önünde bulundurmaları önemle duyurulur."

    Üniversitenin açıklamasına göre 100 Tl haricinde herhangi bir ücret talep etmemiş. Tanıtım programı kafamı karıştırdı biraz fakat yinede başka bir ücret ödeneceğini düşünmüyorum aksi halde belirtirlerdi. Ama yinede kafanızda en ufak bir şüphe kalmaması için okul ile iletişime geçebilirsiniz.

    Beden eğitimi öğretmenliği diğerlerine göre daha avantajlı tabii ki. Ama buna siz karar vermelisiniz. Antrenörlük isteyen birine beden eğitimi öğretmenliği tavsiye etmek ne kadar doğru olur bilmiyorum. Ayrıca puanınıza bakarakta bölümler arasında tercih yapmanız gerekecek. Ygs puanınız iyi fakat okul puanımla birlikte 300 puan derken ? Hesaplarken okul puanınızı katmayacaklar. Ygs ham puanınız kaç ise o puanla gireceksiniz sınava. Ayrıca Obp puanınızda önemlidir. Eğer ygs ham puanınız 300ün altında ise öğretmenlik yazmanızı tavsiye etmem. En azından birkaç üniversite antrenörlük yazın kazanın garantileyin daha sonra başka üniversitelerde öğretmenlik yazarsınız.

    Ama illaki trakya üniversitesi olsun öğretmenlik olsun diyorsanız girin şansınızı deneyin.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.