Şimdi Ara

ygs'de başıma gelenler ve tercih hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba dh halkı;

    ben eskişehir muzaffer çil anadolu lisesi son sınıf öğrencisiyim. Bulunduğum okulda sayısal bölümündeyim ve ygs ye çok sıkı hazırlanıyordum. Bulunduğum okul sonradan anadolu lisesi olan liselerden değil kuruluş itibariyle anadolu lisesi ve eskişehirin en iyi 3 veya 4ncü anadolu lisesi olarak geçmekte. YGS ye hazırlarırken 400 ila 468 arasında ham puan alıyordum amacım iyi bir derece yapmaktı fakat hiç başıma gelmeyen birşey sınavda başıma geldi. Sınavın 80nci dakikasındayken tansiyonum düştü ve ufak bir bayılma yaşadım sınav görevlileri beni salondan çıkartıp kapının önünde sağlık görevlisi müdahale etti ve bu durumda sınava devam edemeyeceğimi söyledi görevlilerde sınav optik formuma ve kitapçığıma el koyarak salonda beni 120nci dakikaya kadar beklettiler e haliyle sınav sonucumda çok berbat geldi. Hedefim 20bine girmekti fakat ygs1 puan türünde 342bin ygs6 puan türünde ise 700binlerdeyim. Sizce seneye tekrar hazırlanmalı mı yoksa bilkent bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemlerine %50 burslu yada bilkent işletme bilgi yönetimi bölümüne %50 burslu gitme imkanım var gitmeli miyim? Artık kendimde 1 sene daha hazırlanma gücü bulamıyorum saygılar :)







  • Hazırlanmalısın. Evet zor gelebilir 1 sene daha ama gelecegin için istediğin meslek-okul-bölüm içn 1 seneni daha feda etmelisin.

    Zaten son sınıfmışsın yani ikinci seneye kalan birçok insan var seneye çıtayı dahada yukseltebilirsin. Dahada iyi bir yeri hedefleyip gidebilirsin. Ümidini kaybetme şimdiden boşlamadan başla çalışmaya.
  • çok erken bence, 1 ay var gücünle lys'ye çalış sonra karar ver. en kötü ihtimal seneye türev-integral vs bitirmiş olarak başlarsın, ne süper olur düşünsene
  • ben 400 ile 468 arası puanlar yapıcam . basıma böyle bir durum gelecek.Ve 342 bin sıralamayla bir yere yerleşecem . Adama pis koyar bu durum sonra demiş olayım.ilk sene 30 bin olupta 2. sene hazırlanan o kadar çok arkadasım varki .senin bunu dusunmemen bile gerek bence.
  • haklısınız aslında zaten tekrar hazırlanmam gerekiyor bende farkındayım bunuun ama insan bazen bunalıyor şuan lys yi full yapsam bile kurtarmıyo beni o zaman en iyisi şimdiden hazırlanmaya başlamak zaten çalışmayı bırakmadım hala hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorum çalışmaya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhanbahar -- 14 Mayıs 2011; 13:45:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.