Şimdi Ara

YGS Coğrafya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben sayısal öğrencisiyim bu sene 2.kez giricem ygs hedefim inşallah güzel bir derece yapmak ama coğrafya ile ilgili kafama takılan bi kaç durum var. Coğrafya dersi görmediğim için bu kısım ygs de çıkar çıkmaz diye bilemediğim için körfez sosyal bilgiler ve netteki videolardan çalştım bütün konuları. netteki videolarda,konu anlatımlı kitaplarlada bi kısım ülkemizdeki havzaları,dağları,ovaları,gölleri ayrıntıyla vermiş bi kısım yüzeysel geçmiş incelediklerimde. Biz ygs de hangilerinden sorumluyuz harita üzerinde bilmelimiyiz yerlerini yada sadece ismen yada bölgelerine göre bilsek yeter mi?

    Eğer konuyu yanlış yere açtısam kusura bakmayın:)



  • Malesef hepsinin yerini,özelliklerini,oluşum şekillerini bilmen gerekli.
    Matematik tabiri ile,

    'İşlem Ameleliği'

    Kolay Gelsin.
  • Ya şöyle ki; normalde bitki dağılımları vs. çıkmaz YGS'de ama "Türkiye Coğrafyası" YGS konusu ve onun içinde soruyorlar. Size şöyle diyeyim; maden dağılışları ve Ülkeler Coğrafyası dışında her şey çıkabilir. Coğrafyada biyoloji gibi sağı solu belli değil.
  • iç ve dış kuvvetlerdeki göl dağ vs. isimlerini verip hangisinin oluşumu farklıdır tarzı iğrenç.şahsen tutup ezberlemeyi düşünmüyorum artık işi şansa bıraktım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.