Şimdi Ara

yetkili servise ekspertiz yaptırdım komple boyalıçıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gecen sene istanbulda yetkili servise baktirarak aldigim araba icin servis 1 parca degisen iki parca boya var dedi. Aldim arabayi bugun satarken alacak kisi baktiralim dedi tabi gururla gittim ama sonuc husran. Kaputtaki 5 cm lik ezik icin kaputu komple boyamislar sag on kapi ve tavan haric komple boyali cikti araba. Aletlerimi hatali olctu fabrika mi kalin boya atti bilmiyorum ama kaputu saymiyorum bagajdan camurluklara kalilara kadar boyali cikti.

    Sonucta arabayi aldigimin 500 tl fazlasina sattim kullandigim donemde 900 tl masraf ettim. Bu arada arabayi 1 gunde sattim yani kendimi sansli goruyorum bu durumda. Okudugunuz icin tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • okudum
    rica ederim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya boya olmasaydı? boyasız gezerseniz ilk yağmurda paslanır arabanız,mantıklı düşünün biraz
  • Mesaji duzgun yazmamisim. Simdi olay soyle oldu; ikinci el alacagim araca yetkili serviste ekspertiz yaptirdim ve sadece sol on kapi degisik, sag arka kapi ve camurluk boyali dedi. Aldim bindim gezdim ettim ve satmaya karar verdim. Ben sadece kapiyyaki5 cm cizik icin 1 karis boya attirmistim( ben oyle zannediyordum), neyse arabaya baktirdik tek kapi ve tavan haric full boyali cikti. 3 yere baktirdik durum ayni. Makul bi fiyata verdim ben de ama artik yetkili servis ekspertizine de guvenmiyorum. 0 alacan ama onda bile problem olabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersincyber E kullanıcısına yanıt
    Hocam elinizde kaşeli imzalı rapor varsa hukuki yönden haklısınız ama mahkeme filan yani uzun sürerdi zaten makul fiyata verip kurtulmanız iyi olmuş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.