Şimdi Ara

Yeşilçam Restorasyonlu Filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Babamla bir kaç yeşilçam filmi izlemek istiyoruz. Çok eskiden izlediğim Muhsin Bey filminin restorasyonlu halini arıyorum. Demek istediğim son zamanları yayınlanan 720p yeşilçam filmleri gibi olması. İnternetten bulduğum bir kaç film gerçekten kalitesiz. Bulabileceğim yada satın alabileceğim bir yer var mı? Yardımlarınız için teşekkürler.



  • Muhsin bey filmi restore edildi gala yapıldı özel bi sinemada gösterildi hatta gösterimine Şener Şen ve Uğur Yücel katılmıştı. Ama dvd olarak falan çıkmadı. Bildiğim kadarıyla tvde sadece star tv yayınlıyor. Eğer yayınlarsa ertesi gün hemen istediğiniz kalitede nete düşer. Star tvnin yayınlamasını beklemekten başka çare yok. Aslında ben en çok "Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni" filminin restore edilmesini bekliyorum. Cem yılmaz son filmi Pek yakındayı bu filmden esinlenmiş. ama şuanda izlenecek kalitede versiyonu yok.
  • Ben Gala'da dvd'sini aldım ama kalite asıl restorasyon kalitesinde değil. Sponsor şirket blu-ray bastırmamış. O gece 4K gösterilmişti ama.
  • @RedBearded: İlk çekim kalitesiyle az önce izledik. Full HD televizyona bağladım, fena değildi tatminkar görüntü aldım sayılır. Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni'ni televizyonda izlemiştim SD versiyonuydu. Remake yapılmasını ben de isterim, güzel yapımdı

    St .Rendroy: Çok sevdiğim bir filmdir. Takip etme şansım olsaydı katılmak isterdim galasına. 720p kopyasını bulmakta yeterdi bana, 4K bulabilsek ne ala
  • Aslında ben en çok Sadri Alışık filmlerinin restore edilmesini istiyorum. Filmler nerdeyse yok olacak derecede. Bazılarının ses kayıtları kaybolmuş bazıları ses kayması falan olmuş. Görüntü desen izlemek çok zor derecede kötü. Zaten çoğu renksiz. Hadi renklendirme yapmasınlar ama çöp halde de bırakmasınlar isterim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exvision

    @RedBearded: İlk çekim kalitesiyle az önce izledik. Full HD televizyona bağladım, fena değildi tatminkar görüntü aldım sayılır. Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni'ni televizyonda izlemiştim SD versiyonuydu. Remake yapılmasını ben de isterim, güzel yapımdı

    St .Rendroy: Çok sevdiğim bir filmdir. Takip etme şansım olsaydı katılmak isterdim galasına. 720p kopyasını bulmakta yeterdi bana, 4K bulabilsek ne ala

    Benim elimde iki tane dvd olması lazım ama şuan İstanbul'da değilim dvdler evimdeydi. Eğer iki tane varsa bir tanesini size hediye edebilirim. Ben de çok severim Muhsin Bey'i, nefis bir filmdir.




  • Peki arkadaşlar merak ettiğim birşey var, güzel şekilde filmlerimiz restorasyonlanarak seyircilere daha şekilde aktarılıyor, hatta Kemal Sunal'ın nerdeyse her filmi düzeltildi ve mükemmel oldu.
    Siyah beyaz filmleri renklendirme gibi bir durum söz konusu oluyor mu acaba bunu merak ediyorum ?
  • kemal sunal filmlerini çok güzel restore ettiler şimdide zeki metin filmlerini restore ediyorlar.
  • Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni filminin acilen restore edilmesi lazım. İnternet sitelerinde sadece ATV'de yayınlanan görüntüsü eh işte olan bir video var. Ama o filme daha fazlası yakışır..
  • Dvdleri kaliteli şekilde ripleyip nete yüklesek herkes faydalansa süper olur.
    Rip işinden anlarım DVD Sahiplerine duyrulur....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Peekay

    Peki arkadaşlar merak ettiğim birşey var, güzel şekilde filmlerimiz restorasyonlanarak seyircilere daha şekilde aktarılıyor, hatta Kemal Sunal'ın nerdeyse her filmi düzeltildi ve mükemmel oldu.
    Siyah beyaz filmleri renklendirme gibi bir durum söz konusu oluyor mu acaba bunu merak ediyorum ?

    Var hocam, "Film renklendirme" diye aratırsanız bulursunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.