Şimdi Ara

Yeşil siyah çizgili ekran hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İki hafta önce vatandan bilgisayar toplattırdım.Bu hatayı 2 sefer aldım ve çok huzursuz hissetmeye başladım.Yeni aldığım ürünlerde sıkıntı çıksın istemiyorum.Bi oyundayken bir anda yeşil dikey siyah çizgili ekran çıkıyor.Ses bozuluyor bilgisayar donuyor.Reset düğmesine basıyorum geç algılıyor 30 saniye falan sonra reset atıyor reset atmazsamda öyle kalıyor.Daha önce böyle bir hata başına gelen varmı neden kaynaklanıyo olabilir? Ekran kartım mı iyi yerleşetirilmemiş Driver eksik desem aygıt yöneticisine girdiğimde ünlem çıkan yer hiç yok tek tek kendim yükledim hepsini kendi cdlerinden.windows 7 ultimate kullanıyorum.işletim sistemi intel 4670k ekran kartım asus 7870 yardımcı olursanız çok minnettar kalırım.



  • Bu hatanın olası sebepleri arızalı ekran kartı, ram, bad sector'lü HDD, bozulmuş sistem dosyaları ve/veya ısınmadır. Sebebin hangisi olduğunu bu kadar veriyle söylemek zor. Bazı programlarla tarama yapman gerekiyor. Bad sector taraması için Hdtune, ısı gözlem için everest home edition, ram taraması için memtest86 önerebilirim. Yeni toplattığına göre garantisi vardır, hiç uğraşmayıp adamlara götürüp sorunu anlatabilir, düzeltmelerini isteyebilirsin.
  • Hangisini öneriyorsunuz direk indirip söylediğiniz programları deniyim mi? Vatanın bilgisayar toplama ve bakım konusunda epey kötü olduğu çok konuşuluyor ondan süpheliyim karar veremedim.2 haftada 2 kere oldu genellikle çok yüklendiğim zamanlar oldu oyun müzik 6 üstü saatten beri açıktı falan.Tekrar olmasını beklemeden müdale etmeliyim sanırım bi parçam sıkınya girebilir.
  • Ekran kartı ısınmadan dolayı bazı hatalar veriyordur oyunların ekran kartını zorlamamasına dikkat et bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Devortis

    Hangisini öneriyorsunuz direk indirip söylediğiniz programları deniyim mi? Vatanın bilgisayar toplama ve bakım konusunda epey kötü olduğu çok konuşuluyor ondan süpheliyim karar veremedim.2 haftada 2 kere oldu genellikle çok yüklendiğim zamanlar oldu oyun müzik 6 üstü saatten beri açıktı falan.Tekrar olmasını beklemeden müdale etmeliyim sanırım bi parçam sıkınya girebilir.

    Söylediğim programların her biri ayrı işlere yarıyor. Bu programlar bilgisayarında bulunmalı. Ne zaman ihtiyaç olacağı belli olmaz. Ekran kartı sıcaklığı ölçümünde nvidia için evga precision iyi ama ati için ccc dışında bildiğim iyi bir program yok. Ekran kartı sürücü yada ısınma sorunu olması en büyük ihtimal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.