Şimdi Ara

Yes, Your Grace Türkçe Yama (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
38
Favori
48.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AssetGroup kullanıcısına yanıt

    Oyun güzeldi ama çeviri kötü %70i çevrilmemiş çevrilen yerler de basit yerlerdi. Bilmiyorsan şayet Project Hospital'i tavsiye ederim, daha detaylı ve gerçekçi. Üstelik resmi Türkçe yaması da var.

  • Yama beklediğim oyunların başında geliyor. Yapabilirsin umarım.

  • Oyunun dil dosyalarını nasıl açabileceğimi gösterebilirseniz çevirisini yapmak isterim. Bayağı uğraştım. Unityex ve Assets Bundle Extractor ile denedim yinede bulamadım metin dosyalarını :(

  • ...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat -- 11 Mayıs 2022; 13:12:42 >
  • Disco elysium çevirebilecek bir babayiğit yok mu yav;(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Disco Elysium gibi bir oyuna Translate yakışmaz biliyorum, fakat bir yolunu buldum. Eğer sorun çıkmazsa yakında Disco Elysium translate yamayı yayınlayacağım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ceaser

    Hocam Disco Elysium gibi bir oyuna Translate yakışmaz biliyorum, fakat bir yolunu buldum. Eğer sorun çıkmazsa yakında Disco Elysium translate yamayı yayınlayacağım.

    Hocam çok sağolasın da o oyun dili ağır oldugundan edebi öğeler içeriyor oyunun o duygusu translate yama ile geçmez.:D

  • Pislik atmak için demiyorum ama translate cidden çok kötü çeviriyor her 4-5 cümleden biri komik ikisi anlaşılmaz halde

    Bu oyun için çıkan yama adına diyorum bunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlokShot -- 3 Şubat 2021; 8:55:28 >
  • BlokShot kullanıcısına yanıt

    Hocam zamanla güncellemeler ile düzelteceğim, yamanın son sürümü olan V10'da oynanabilir bir hala geleceğini düşünüyorum. Şuanda Disco Elysium, Oxenfree, Outer Wilds ve Night İn The Woods çevirilerine bakıyorum. Aynı anda yürütmeye çalıştığımız için çeviriler bir süreliğine sıkıntılı olabilir. Ancak şuan ki önceliğimiz Disco Elysium'a direkt olarak kaliteli denebilecek bir derecede çeviri yayınlamak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceaser -- 3 Mayıs 2021; 23:8:1 >
  • Reis Türkçe yama linki virüslümü bilmiyorum indirmiyor kapat diyor yine bi linklere bakabilirseniz iyi olur.

  • aga ben kuruyorum dediğin gibi ama çalışmıyor

  • Adam akıllı yama çıkmaz mı acaba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yes, Your Grace Türkçe Yama


    SinnerClown Çeviri Ekibi yamayı paylaştı sitelerinden yamaya ulaşabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat -- 1 Mayıs 2022; 10:25:47 >
  • swat adlı arkadaş, sadece bu yamayı indirmek amaçlı SinnerClown adlı anlamsız sitenize üye olmaya çalıştım hesabınız red edildi yazdı yemişim kardeşim sitenizin üyelik sistemini böyle kapalı sistemle ne amaçlıyorsunuz kalıcılık mı hakikaten çok beklersiniz böyle, yürümez bu iş.

    Arkadaşlar yama kendi sitelerinde çoktan paylaşılmış arkadaş sadece sitenin reklamını yapıyor. Aaa.. Şuna da bakın ilgili sitede paylaşan o kişide kim? Aaa.. SWAT! Adlı Çevirmen form üyesi. Tesadüfe bak yaaaaaa offfff bıktım sizlerden ya bi bitin artık.

  • Hesabım neden reddedildi diye sorgulamıyorsun burda atar gider yapıyorsun.Varsa bir sıkıntın bana yaz çözeriz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada sorguladığım kısım bu değil açıkça belirteyim. Şuanda bir fayda görmek üzere sıkça kullandığım donanimhaber formundayım ve sadece bir yama indirmek için forum sistemine üye olmam ardından manuel onayı/rızayı beklemek zorunda kalmamdır. İkincisi konuyla hiç alakası yokmuş gibi bulunduğum forum platformu üzerinden farklı bir forum platformuna reklam yapılmasıdır. Bir forum platformu yönetimden sorumlu olsaydım kullanıcının bir fayda göstermeden böyle bir reklam belirtmesini hoş karşılamazdım.

    Şuanda yamayı kullanmak isteyen kullanıcının durumuna bakamısın(yani, kendini kullanıcının yerine koyup bakış açınızı genişletmeniz istenmekte) saçma sekil de açıklama için yorum yazma zahmetinde bulunuyorum bu yorumda konuyu başlatan kişinin zahmetine teşekkür etmek yerine daha kaliteli bir içeriğe sahip olmamdaki zahmetin değersiz ve anlamsız olması. Yani, yamayı paylaşıp geldiği yerin(kaynağın) ... adlı forum platformu olduğunu sizi burada ağırlamaktan ve yeni içeriklerimizden haberdar etmekten memnuniyet duyarız demekle veya

    kaliteli içerik için bir sürü bağımsız çalışmanın ücretsiz ve koşulsuz paylaşıldığı bir platformda bir farklılık olarak yama için ... siteye üye olmalısınız yoksa yamayı buradan elde edemeyeceksiniz izlenimi vermek hangisi forum üyeleri ile ilişkini geliştirir ya da hangisi formunuzda canlılığı etkinliği arttırmada yararlı olur? Bence bu yazının hakkını vermeniz daha doğrusu olur. Yamanız sizde kalabilir ben donanimhaberde paylaşılan içerikle eldekiyle devam edeceğim. Şuanda oyunu oynuyorum şimdiden oyuna ilgim azaldı. Tekrar farklı bir yama ile oynama düşüncesi pek de ağır basmıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssetGroup -- 1 Mayıs 2022; 3:23:40 >




  • Birincisi sizin bir yere kayıt olma ilgili probleminiz var bunu hakkında yazan kısımdaki görüşlerinizden belli.Ben polemiğe girmiyorum prensip olarak discorda gel konuşalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten screenshot'ta swat yazıyor neden bu kadar şaşırdın ki.

    başka bir yama ile oynamama kararın bence tam yerinde bir karar seni destekliyorum. böyle devam et sen.

  • Elinize sağlıkta normal çeviri daha iyi olur yok mu çevirecek babayiğit :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • normal çeviri yapmak isteyen olursa gerekli desteği sağlarım.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.