Şimdi Ara

Yerli Üretim Pc Kasası Yeni Bir Dizyan İlk izlenim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bana Hiç Alıntı Gelmedi Kasa Özellikleri Farklı Sonuçta . Tebrikler Hocam Gayet Başarılı . Güzel Olmuş .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S-frame dizaynı konusunda in winden direk olarak esinlenmiş olunabilir ama ben sonuç olarak beğendim. Fakat burda dikkat edilmesi gereken nokta anakartın kasa içinde 90 derece döndürülerek takılmasını sağlayan frame modelinin patenti 2008 yılında silverstone tarafından alındı. Zaten in win de kendi s-frame kasasında anakart bu şekilde monte edilebildiği için silverstonedan lisans aldı. Seri üretime geçilirse bu mutlaka ülkemizdeki silverstone distribütörünün dikkatini çekecektir. Sipariş bazlı üretimde sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
  • Hocam güzel olmuşta çoğu insan en azindan benim dusuncem şu ben kasayi bir yere koyarim zaten o pek görünmez ben pc nin icerigine bilesenlerine bakarim yani 7 tane hdd koyulmasi mesela beni pek etkilemiyor cunku kimse 7 tane koymaz bence :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • " kullanılan tekniklerin aynı olması , kasaları aynı yapmaz " bu söz sanırım bazıları için yeterli olacaktır..

    Öncelikle emeğinize sağlık. Nice zamandır böyle bir proje üretmeyi , sanırım birçok kişi gibi ben de planlıyordum. 3D modelleme ile uğraşıyorum ben. Genel olarak Bu kasa hakikaten olmuş diyebileceğimiz bir kasa yok piyasada. O yüzden ben de eksiksiz bir şey tasarlamayı planlıyordum , ama birileri çoktan Üsküdar'ı geçmiş :)

    Öncelikle bütün kalbimle projeyi desteklediğimi ifade edeyim. Şayet tasarım vb. konularda yardımımız dokunacaksa , çağırmanız yeter yağmur çamur demem gelirim.

    Ben sadece tasarımda şuraya takıldım ; anakartın portları yukarı bakacak şekilde olursa , bu yarın birgün kablolara yada portlara zarar vermez mi , bunun dışında portların arkaya doğru yatay olarak baktığı ve bir kablo hole'ü ile kasanın arkasına aktarıldığı bir revizyon düşünülecekmi diye merak ediyorum.. Onun dışında daha profesyonel fotoğraflar olursa , bu sipariş aşamasında işinize yarayabilir. Reklam önemlidir :) Tekrardan emeğinize sağlık. Başarılar diliyorum..




  • Ben kasayı çok beğendim. Eğer bir de uygun bir fiyat belirlenirse, toplayacağım zen işlemcili sistemin kasası belli olmuş demektir.
  • Ben begendim kardesim gayet guzel ve saglam gorunuyor. Uygun etiket fiyati ile guzel bir musteri potansiyelin olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya eline iki alet almamış adamlar gelip çalınmış diye hemen bi karalama hemen bi b*k atma.
    gel sen yap kardeşim desene ne uğraşıyosun.
    Tebrik ederim güzel olmuş video da iyi olmuş samimi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: testerenecmi

    S-frame dizaynı konusunda in winden direk olarak esinlenmiş olunabilir ama ben sonuç olarak beğendim. Fakat burda dikkat edilmesi gereken nokta anakartın kasa içinde 90 derece döndürülerek takılmasını sağlayan frame modelinin patenti 2008 yılında silverstone tarafından alındı. Zaten in win de kendi s-frame kasasında anakart bu şekilde monte edilebildiği için silverstonedan lisans aldı. Seri üretime geçilirse bu mutlaka ülkemizdeki silverstone distribütörünün dikkatini çekecektir. Sipariş bazlı üretimde sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

    silverstone'da da var böyle anakartın dik yerleştirildiği kasalar evet. Seri olaran Raven diye geçiyor. rvz01 mini itx modelini kullanmıştım. Bence lisans konusunda çok sıkıntı olmaz yine de.
    şu kasa da yine dik montajlanıyor.
    http://www.akortek.com/silverstone-raven-serisi-rvx01br-w-pencereli-2xusb-3-0-kirmizi-siyah-atx-kasa.html

    bu arada distribütör bunlarmış




  • sy1907 kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki Kasa Türkiye menşeili olduğu için maliyeti çok artar, dediğin gibi Silvertone RVX01 gibi görünüyor. 5,25" Yuvası yok, Optik Sürücü Kafası devre dışı kalmış görünüyor. Silverstone'dan bu beklenirdi. Ürün şu anda satışta;

    http://www.teknobiyotik.com/silverstone-raven-rvx01br-w-usb-3-0-atx-oyuncu-bilgisayar-kasasi.html


     Yerli Üretim Pc Kasası Yeni Bir Dizyan  İlk izlenim




  • Çok pahalı olmazsa bende allırım , çok beğendim çok hoş duruyor.
  • excalibur84 kullanıcısına yanıt
    bu konuyu okurken takıldım bu kasaya. Sende link verince iyice tutuldum :)
    Dün aldım kasayı dayanamayıp :D Sistemi kuruyorum paylaşıcam haberdar ederim..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.