Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Neiss , İshahe , emin3333 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.502
Cevap
180
Favori
209.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU


(En Son Oy Tarihi: 17.5.2024)
Giriş
Mesaj
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

    Çünkü maalesef ülkece tepeden tırnağa fırsatçıyız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum'a sanki sırf bu başlığa olumsuz yorum yazmak için giren bir kitle var. Demek ki bu başlık epeyi faydalı oluyor.

  • GAYRI kullanıcısına yanıt

    ben öyle düşünmüyorum hocam. bazı şikayetler haklı geliyor.


    özellikle yerli aracımızın yabancılara daha ucuza satılacak olması yüksek ihtimal ve bu maalesef insana kötü hissettiriyor.


    ama bir yandan da önemli olan yerli araçların yaygınlaşıp dış ticaret açığını yani cari açığı azaltması olduğu için bir süre belki de uzun yıllar boyunca buna göz yummak zorunda kalacak vatandaş.

    vatandaşın yerli ürüne sahip çıkması gerekiyor enflasyondan yakınmamak için. bu açıdan bakınca da sadece yerli ama çok pahalı demek de anlamlı olmuyor. uygun fiyatlı modelleri de çıktıkça, satışı yaygınlaştıkça ekonomik katkısını hissederiz ancak.


    ben bu arada ilk alanlardan olup, aracın daha az tecrübe ile üretilmiş olmasını, değer kaybetmesi ihtimalini, aracın sıkıntıları olmasını göze almışım zaten. ben aracı keyifle kullanıyorum çok şükür. şükür kavuşturana diyorum  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU eleştirilere de yer yer hak veriyorum ama parası olan da alsın kardeşim. yerli ürünü almayıp aynı parayı daha az özellikli yabancı araca vermesinler. ya da bunu yaptıktan sonra paranın değer kaybetmesini eleştirmesinler.


    ekonomiyi devlet değil vatandaş düzeltir şu aşamadan sonra. vatandaş parayı sürekli yurt dışına gönderirse sürekli ithal ürüne yatırırsa o ekonomiyi hiçbir devlet düzeltemez.





  • volkandeutr V kullanıcısına yanıt

    Bu konu için bilgisi ve fikri olan arkadaşlar yorum yaparsa güzel olur. Benim çekincem birkaç yeri söküp takıyorlar sanırım. Kapı kolları logolar vb.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • banzar B kullanıcısına yanıt

    Tucson için sahler paspası rizline dan daha uyguna almıştım 2020 de, ama tucson 2018 model olduğu için elde kalan ürünleri yarı fiyatına satmışlardı. sahler kaliteli ama iki kat fiyat eder mi tartışılır. rizline için de çok ince diyorlar ama  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU n11 de kuponla falan 1189 liraya geliyor rizline.

  • Önceki aracımda sahler kullanmıştım ve çok kaliteliydi. O sebeple sahler sipariş verdim paspası 2 gün önce. 150 tl de kupon verdiler. 2350 ye 6 taksit yaptım. 100 tl fark verdim sanırım taksite. Bagaj havuzunu tek olarak alabilirsem Togg dan alacağım sanırım. Ama yukarıda arkadaşın sipariş verdiği de çok iyi gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paspaslar sıkça soruluyor.

    Kendi tecrübem: Aralık başında aracımı teslim alırken TOGG'un orijinal kauçuk paspası ve bagaj havuzu yoktu.

    Piyasada TOGG'a özel paspas diye lanse edilen ürünlerin kalitesini beğenmedim.

    Öteden beri otomobillerimde tercih ettiğim PUFİ marka kauçuk paspas ve bagaj havuzu aldım. Kauçuk kalitesi gerçekten çok iyidir. Koku sorunu da yoktur. Paspaslar da uyum sorunu yaşamadım. Ama bagaj havuzu büyük. Kenarlarından katlayarak kullanıyorum; isteyen referans çizgileri kullanarak kesebilir. Bagaj havuzu da kauçuk ve bence köpük bagaj havuzlarından daha esnek ve dayanıklı.

    Bir-iki ay önce TOGG'un kauçuk paspas ve bagaj havuzu çıkardığını gördüm. Paspasları kauçuk; kaliteli sayılır. Ama bagaj havuzu köpük esaslı; hafif ama dayanıklı değil. Fiyat da dedikleri gibiyse çok pahalı.


    Bugün alacak olsam; paspası kauçuk olduğu için sırf uyumlu olsun diye TOGG'dan alır. Bagaj havuzunu ise PUFİ'den alırdım.






  • Merhaba arkadaşlar, bende 26 nisan da ön sipariş oluşturdum fakat hala hazırlık asamasın da, iletişim merkezini aradığımda da yoğunluktan dolayı yetiştirmeye çalışıyoruz cevabı veriliyor, umarım kredi kampanyası mayıs ayında da geçerli olur.

  • Acaba kampanya mayıs ayinda da devam edecek mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grnday1 kullanıcısına yanıt

    Ben de aynı durumdayım. 25 nisanda vermiştim siparişi. Ayın 18inde sipariş verenler bile var aynı durumda olan. Bence uzatılır ya da ön ödeme yapanların hakları korunur. Talep fazla çünkü. Bekleyip göreceğiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben başka bir şey sormak istiyorum. mtv mi ödeyeceğiz ayrıca teslim alırken? Olur da kampanya bitmeden yetişebilirsek yani. Kasko ve zorunlu trafik sigortası dışında başka ne masraflar çıkıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 Nisanda sipariş vermiştim, 22 nisanda da ödemeyi tamamladım. Hala tescil olmadı ne kadar daha sürer bilgisi olan var mı? veya nereden bilgi alabilirim? Toggcare bilmiyor.. :) (Aracı gebzeden alıcam, transfer olacak dediler bugün soruyorum son durumu göremiyoruz diyorlar)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismkdc -- 29 Nisan 2024; 14:55:41 >
  • ismkdc kullanıcısına yanıt

    Ödeme tamamlandıktan sonra ortalama 1 hafta sürer. E-Devlet'ten aracın tescil edilip edilmediğini de sorgulayabilirsiniz. Kampanya yoğunluğu diyelim. Teslimat yeri belirlediğinize göre bu hafta teslim edilir umarım. Yakında ararlar teslimat randevusu oluştururlar.

  • 6 aylık mtv ödemeleri ne kadar şu an togg araçlarının acaba?

  • GAYRI kullanıcısına yanıt

    Her gün bakıyorum maalesef bi güncelleme yok. Sorun kendilerinin de aracın nerde olduğunu bilmemesi.

  • richee_srwt R kullanıcısına yanıt

    5.112,00 TL

  • V2 nin mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  •  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba, Cumartesi günü aracımı teslim aldım. Teslimat sırasında sol arka çamurluk ön tampon da sürtme boya kalkmış. Sol kapıda ise teslimat sırasında göremediğimiz bir göcük çıktı. Araç tescillendiği için herhangi bir işlem yapamadık. Yedi mavi serviste ücretsiz onarım veriyorlar. Aracı teslim alırken mutlaka detaylı kontrol sağlayıp teslim tutanağına işletiniz.

  • twinklestar kullanıcısına yanıt

    Hepsi aynı olmalı: 5.112,00 TL. Sonuçta vergisiz fiyatları 1.131.800,01 TL'den fazladır. Belki standart menzil V1'in MTV'si alt dilime giriyordur. O durumda bile 6 aylık MTV ₺4.685,50 TL çıkıyor.


     YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.