Şimdi Ara

Yerli dijital içerik platformu Gain ücretsiz olarak yayın hayatına başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
8.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Exxen ile aynı zamanda çıkması platfrom adına talihsiz olmuş.

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt

    Tek yerden her şeyi yaptığın gün bazı firmalar tekelleşmiş piyasayı istediği gibi yönetiyor demektir. O yüzden rekabet iyidir. Epic sayesinde 80 liralık oyunu 20 liraya aldım. Rekabet içerikte doğurur. Exxen izlemem bu arada gain bile ondan daha güzel :)

  • Tabi ki rekabet olması çok iyi. Epic taptaze bir kan getirdi pc oyun piyasasına. Diğer yandan her AAA oyun yapımcısı da kendi store'larını açmaya başladı. Bu sefer pc de 8-10 tane launcher olmak zorunda kaldı, o biraz rahatsız edici oldu. Şimdi diablo'yu bir epic'te, uplay'de ya da steam'de oynamayı tercih ederim açıkçası. Yapımcı da sonuna kadar haklı. Komisyon vermek istemiyor, hem de data güvenliği nispeten daha yüksek oluyor.


    Hani keşke şöyle evrensel bir launcher olsa, bize launcher farkını hissettirmeyecek. Atıyorum, bir oyun aratıyorsunuz, o oyun 1 sene boyunca epic exclusive de olsa, sadece steam'de ya da ea play de de olsa launcher da görünse. Ha bir den çok platform da var ise de yanında her birindeki fiyatı yazarak seçimli satın alma olsa. Yine tüm platformlardan satın almış olduğunuz oyunlarınıza sadece tek bir kütüphanem butonundan erişebilseniz, ha yanında da hangi platformandan aldığınız bir kutucukta yazsın, filtrelenebilsin. Tabi hayal bu ama o zaman işte asıl kullanıcı için süper olurdu.


    Anladığım kadarıyla bu dijital içerik platformları da bu gidişle bir 10 seneye falan 40-50 yi bulacak. Aynısı bunun içinde gerekli. Yani böyle sırf bir dizi için bir platform, bir film için diğer platform, belgesel için başka, olmaz ki.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 31 Aralık 2020; 2:14:6 >




  • En fazla 2 sene sonra ya satılır ya kapanır.
  • Haklısınız. Uygulamayı GPlay'den bulamamak sıkıntılı. GPlay ile ilgili bir problem var sanırım. İkinci yaşını doldurduğum Mi A1'de indirebildim.

    Her cihazda farklı farklı sorunlar çıkarıyor.
  • Her sene bişi füryası başlıyo pandemi bitince topluca tükkan kapatırlar artık
  • Gain nedir hocam ya Hindistan mı burası saçma sapan isimlendirmeler
    Çok uzun ömürlü olmayacak gibi hissediyorum bu girişim.
  • mantık güzel ama ne kadar sürdürülebilir ona bakmak lazım...10 dk - 5dk lık içerikler...izlediklerim hoşuma gitti, vedat milor un pastırma olayı güzel olmuş,
    ahmet mumtaz taylan ın da videosu güzeldi...kaliteli duruyor...ben beğendim
  • Logo biraz cakma mi olmus, direkt A.I filmini hatirlatiyor

    Yerli dijital içerik platformu Gain ücretsiz olarak yayın hayatına başladı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WB -- 31 Aralık 2020; 10:24:52 >
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt

    Birazda takıntıyla alakalı. Eskiden launcher mı vardı masaüstü oyun simgeleri dolu olurdu kürek le kurmaktan. Evrensel launcher olayı imkansız gibi bir şey. Masaüstüne 5 tane launcher simgesi koy ne oynayacaksan onu aç bence bu kadar kafaya takılacak bir şey yok. Bende bluestack, gameloop, bdo, gw2 falanda yüklü hepsi ayrı launcher :) Fakat dizi izleme platformları paralı olduğundan hepsini kuramıyorsun. Ben netfliks bile kullanmıyorum aradığım dizilerin çoğu yoksa niye para vereyim?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 31 Aralık 2020; 10:19:3 >
  • O kadar platform oldu ki neyi nerede izleyeceğiz arkadaş ? Bunları birleştiren bir program çıkartın parayı kirarsiniz demedi demeyin .

  • Tabi evrensel launcher imkansız da ne bileyim, indirim dönemi bir oyun alacağız 2 saat hesap yapıyoruz, orada o indirime girmiş, ama dlc leri ile bu kadar, diğerinde ama 60 kupon var, ötekisi bilmemne :) Benim için zaten problem değil, benim dilimde. Çalışmaktan dolayı yeni bir oyuna başlayamıyorum. Satın alsam bile öyle duruyor. Arada bir çerezlik trackmania standart access almıştım, ona giriyorum o kadar. Diablo 3 artık geçti ama 4'ü alırım diye hesaplıyorum. dungeon defenders awakened var, eskiden orji halini çok severdim. Ama şimdi awakened early access gibi. Rahat 2 sene adam olmaz. Satın aldım öyle duruyor :) Bazen bir launcher'da kütüphaneme bakıyorum, çok indirimdeyken kaptığım bir çok güzel oyun varmış, unutmuşum indirmemişim bile.

  • Mantıklı bir iş, yalnız TV'ye uygulama yapmaları şüpheye düşürdü. Dikey bir yayını TV'de izleyecek tipler gerçekten var mı ? Bu adamlar insanları ne zannediyor ? Dikey izlemek telefona özgüdür, sadece telefon tablete çıkarırsın olur biter. Koca TV'de bu osuruktan dikey yayını izleyen insana şüpheyle yaklaşırım. Genel anlamda çok inovatif, mantıklı bir hareket, Insta'da abidik içerikler yerine telefonda daha kaliteli işler izlenebilecek bir platform fikri gibi, TV'de izletilmesi fikri hariç.
  • ben video içeriği de dik olacak sanmıştım yataymış


    Demekki yakında tablete akıllı tvye de uygulama yapılacak

  • formgonder2055 kullanıcısına yanıt
    en iyisi torrent
  • İndirip bakalım
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt

    Epic in verdiği oyunları bitirmeye kalksan bitirene kadar epic yenilerini verir :)

  • yurtdışında da vardı aynısı battı ordaki firma bu 10dklık videoların amacı yolda işte molada izlemekti bence türkiye de tutacak işte değil 1 seneye satılır ya da batar
  • Dikey video ile film dizi işlerine girmeseler daha iyi olur kanımca.

  • Ben beğendim hiç yoktan iyidir. Kaliteli YouTube’umsu Instagram gibi olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.