Şimdi Ara

Yerden Isıtma Temizlik Tavsiye, Eskişehir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Eskişehir'de yerden ısıtmalı 2. kışa girmiş yeni evde oturuyorum. Ev dubleks ve yerden ısıtma sistemli. Alt kat ve üst katta kolektörler mevcut. Üst kat neredeyse hiç kullanmadığımız için donmayacak kadar kolektör kısılmış durumda. Merdivenden zaten hava akımı ile ısınıyor üst kat. Kombi banyodan bir soğuk bir soğuk su vermekteydi. Servis çağırdım ve esanjör plakası dolduğu için o parçayı söküp temizlediler. Sorun çözüldü görünüyor şimdilik.

    Ben şimdi esanjör plakası tıkanıklığına sahip bir kapalı sistemde yerden ısıtma borularının içi nasıl dolmuştur, ilerde tamamen tıkanır mı diye endişe ediyorum. Ve kış vakti ısınma ve konfor yanında hem doğalgaz faturası hem garanti kapsamında tutulmayan tıkanıklık olması durumunda tekrar servise ücret ödemek taraftarı da değilim.

    Yerden ısıtma sisteminin temizliği için Eskişehir'de hangi firma vardır,bu konuda tavsiye ve yorumlarınız varsa yazmanızı, yönlendirmenizi rica ederim. Ve servis geldiğinde temizlik için kesinlikle kimyasal kullanmayın kombi parçalarına zarar verir sorun açar dedi. Saf su ile tesisatın dolmasının çamurlaşmayı azaltacağı tavsiyesinde bulundu. Kimyasal kullanmamalı mı kombi zarar görmesin diye ve her kimyasal için geçerli midir bu marka bazında düşünürsek?








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.