Şimdi Ara

Yeni Zeka Oyunumuz - Brain Burner Clever 2 - Android'de Çıktı!(YERLİ OYUN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Brain Burner Clever 2 bir yapboz oyunudur.
    İlk kademeler kolay olup gittikce zorlaşır. Brain Burner Clever 2 bağımlılık yapan ve beyin cimnastiği yaptıran bir oyundur.
    Brain Burner Clever 2 bulmaca çözerlerin fanatik olacağı bir oyundur. Çünkü beyninizin gücünü ve sınırlarını keşif edersiniz ve geliştirirsiniz. Okulda, evede , metroda otobüsde ve ofiste boş zamanlarınızı keyifli ve verimli geçirmenizi sağlar. Yapmanız gereken kutucukların üzerlerine tıklayarak hareket ettirerek, aynı renkteki yuvarlakların üzerine getirmek. Her tıkladığınız kutucuk kendi üzerindeki ok yönünde hareket edecektir.
    Yeneteklerinizi kullanarak bunu başarmaya çalışın. Arkadaşlarınızla geldiğiniz en yüksek skor için yarışın.

    İyi zaman geçirmeniz dileğiyle...

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pSanalStil.pClever2

     Yeni Zeka Oyunumuz - Brain Burner Clever 2 - Android'de Çıktı!(YERLİ OYUN) Yeni Zeka Oyunumuz - Brain Burner Clever 2 - Android'de Çıktı!(YERLİ OYUN) Yeni Zeka Oyunumuz - Brain Burner Clever 2 - Android'de Çıktı!(YERLİ OYUN) Yeni Zeka Oyunumuz - Brain Burner Clever 2 - Android'de Çıktı!(YERLİ OYUN)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakhay -- 20 Nisan 2016; 13:43:22 >







  • Hocam beyin cimnastiği üzerine uygulamalar yapmışsınız, paylaşırmısınız bilmiyorum ama bunların yapay zekaları için belli bir kaynak varmı? bu oyun için yada yap boz oyunu için
  • Gorath kullanıcısına yanıt
    Bu oyunda herhangi bir yapay zeka tekniği kullanılmadım. Tüm bölümler herkesde aynı. Bölümlerdeki hamleleri önceden planlayarak yaptım. Yani herbir bölümün çözüm yolu belli sadece küçük tirkler var :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.